Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Sanyo s prethodnih stranica riješen. Napravljen CRCR filter, odlemljen višak kondenzatora by "majstor audiofil", napravljen pravi upgrade linijskog dijela i refresh, tako da radi kao slavuj :)

post-26-0-94192000-1410626430_thumb.jpg

Napisano

Sanyo s prethodnih stranica riješen. Napravljen CRCR filter, odlemljen višak kondenzatora by "majstor audiofil", napravljen pravi upgrade linijskog dijela i refresh, tako da radi kao slavuj :)

attachicon.gifDSC026802.jpg

A ja se nešto mislim ko će da mi ubaci ono čudo u CD plejer... Ko zna - zna, ko ne zna, dva... :)

Napisano

Ne! Tako se ne može namjestiti antiskating jer igla u stvarnosti ne kliže po ploči već je u brazdi i centripetalna sila djeluje na taj mehanizam.

Napisano

Sama za sebe. Interesantno je i to da se osim ušiju koriste i oči :) Mislim, ono, šok kada vidiš kako zvučnica "igra" na rezonantnoj frekvenciji. A vidi se i to lijepo.

Napisano

Na ebayu kod ovog tipa:

http://stores.ebay.com/themcrushop/

Istina, trenutno je ne vidim u ponudi, ali guglajte pod   "HI-FI NEWS TEST RECORD | THE PRODUCERS CUT LATEST EDITION"

Cijena je bila 24.95 funti + 8 funti poštarine.

Malo je bila loše zapakirana, ali je ipak stigla neoštećana (nešto savijen omot).

Napisano

odlicno, sad nam samo jos reci gde si je kupio pa da pristupimo tehnikalijama.... :)

Needle Doctor. Тамо сам је набавио пре пар година.

Napisano

Needle Doctor. Тамо сам је набавио пре пар година.

Jesi li uspio proći test "bias seting (antiskating)" do kraja (track A9)?

Ako jesi, s kojom zvučnicom?

Napisano

Ovo je DIY forum. Mogao si da napraviš te osigurače od srebrne pic`ne licne :)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...