Jump to content

Preporučeni Komentari

• 1 month later...
Napisano

imao ja pre nekih 10 godina, placena oko 1500 din

sasvim dobra za te pare,

kod mene je posle 5 godina rucka riknula, metal za prihvat vrha se skroz raspao

• 3 months later...
Napisano

Lepo radi, zadovoljan. Za ove novce nema bolje. Naručio i plavi štap da vidim ima li kakve razlike. Rade oba korektno. Bila je neka priča oko štapova, gde i koji naručiti... Par vrhova pride, jedan malo bolji i žica za sudove.HC_20210413_142220_null.thumb.jpg.cb1be17ce286ec309a9aab8abd47f2bb.jpg

Napisano

Ako je samo letilica sa regulacijom, ovo je kod mene potuklo te Baku i slične do nogu. 
Za par sekundi je na 300 i ima sasvim dovoljnih 30w, vrhovi se menjaju na vruće i stvarno su dobri. Može da se definiše standby temperatura, čim se pomeri skoči sa npr 160 na 300. Radi i na Anker PD bateriju, prosto ne znam šta bih više poželeo od letilice. Uvek sam voleo da imam dobar alat, kupovao Knipex i Solingen klešta, Ersa i Weller lemilice, ali ovaj čajnamen je stvarno nešto posebno. 

image.jpg

Napisano

StbTemp=160   #(100~400)
WkTemp=300    #(100~400)
SlpTime=60   #(60~999)
Rated_P=18    #(16~24)
TempStp=10    #(1~25)
OffVolt=130   #(100~130)
Temp=0        #(0:C,1:F)
Hand=0        #(0:Left,1:Right)
ZeroP_Ad=129  #(Do not modify!)
LowCur=1      #(0:OFF,1:ON)
ShowType=1    #(0:Show voltage,1:Show power)

I evo ga i config.txt koji se pojavi kad se zakaci na pc

• 3 months later...
Napisano
On 10/2/2019 at 4:01 PM, krca44 said:

Dobar dan

Za one koji zele bolje vrhove za Baku evo informacija koje sam nasao posto me je Zen uputio na Dekija iz Sprintel-a.

Oznake su prakticno iste a sa slika na linkovima i ostalih moze se videti sta je potrebno :

https://quick-global.eu/?s=q-t-

PO 556.PDF

QUICK VRHOVI GROTY4JPG.jpg

Kako si zadovoljan i koje si modele uzeo?

Napisano (izmenjeno)
pre 2 časa, Nesic reče

Kako si zadovoljan i koje si modele uzeo?

Prvi put su imali Quick, drugi put sam pokupio neka zadnja dva koja su imali - treba pitati sta sada imaju na stanju.

Zadovoljan - onaj prvi je trajao otprilike isto kao i Ersa vrrhovi ( za tu lemilicu ), pa mozda cak i duze. 

Model 900M-T-B, spic

Izmenjeno od krca44
Napisano
pre 3 minuta, krca44 reče

Zadovoljan - onaj prvi je trajao otprilike isto kao i Ersa vrrhovi ( za tu lemilicu ), pa mozda cak i duze. 

Meni Ersa vrh traje po 20god. :D

Napisano
Upravo sada, NIXIE reče

Meni Ersa vrh traje po 20god. :D

Pa ti su iskusan, ono napisano treba razumeti u mom kontekstu, ti vrhovi bi svakom iskusnom trajali duze.

:D

Napisano
pre 19 časa, NIXIE reče

Ma jok, nego to je predratna ERSA, to traje. Sad se to više tako ne pravi, nema računa.

Prave japanci Goot. Veruj mi da je neuništiv. Ali je skup :Viannen_loungelizard:

• 4 nedelje kasnije...
Napisano (izmenjeno)

Evo i moje diy lemilice u prvoj fazi od 2019 godine, zamisao je bila da bude 4 u 1, lemilica, mikroskop, led lampa i duvaljka, duvaljka je ostala imam je ali je jos uvek nisam ugradio, mrsko mi da pravim novo pravo kuciste, dok radi posao dobra je :)  -> youtube.com/watch?v=7ZL5ZhLg3Zw

Izmenjeno od savan
  • 2 months later...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...