Mikorist Napisano Novembar 3, 2021 Share #463 Napisano Novembar 3, 2021 Probajte Goot RX-711AS Moja topla preporuka. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
savan Napisano Novembar 3, 2021 Share #464 Napisano Novembar 3, 2021 (izmenjeno) Ma taj parkside uopste je jedno golo govno, ja uzeo pre mesec dana dremel od parksida, greje se a nema snage da presece, baterija losa, indikator baterije fejk, govno u prevodu, ne bi to bilo jeftino da valja. Evo ja kad budem sebi pravio novi kontroler za jbc t245, treba da odvojim od mikroskopa, duvaljke... da bude lakse prenosivo, okacicu vam ovde i gerber i semu i sve po redu. Izmenjeno Novembar 3, 2021 od savan Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Novembar 3, 2021 Share #465 Napisano Novembar 3, 2021 Ama Goot je kao da držiš penkalo a ovo ostalo su hemijske olovke . Kad se navadiš nema nazad. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
savan Napisano Novembar 3, 2021 Share #466 Napisano Novembar 3, 2021 Nezgodne su te za smd, jos ako je kabal krut, ako ti se tresu ruke to je onda pakao lemljenja. Ja imam ovu, nije nesto gde treba brzo da se ugreje, za smd nije losa, vrh nije los, koliko para tolkko muzike. Stavio sam karton da smratim distancu od rucke do vrha da bude lakse za lemljenje. U principu to su sve iste lemilice, goot, cjung sjung... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Novembar 3, 2021 Share #467 Napisano Novembar 3, 2021 Dzaba regulacija i sve ostalo, ako vrh ne valja! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Novembar 3, 2021 Share #468 Napisano Novembar 3, 2021 pre 14 minuta, savan reče ako ti se tresu ruke Biće i toga uskoro. savan je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Novembar 3, 2021 Share #469 Napisano Novembar 3, 2021 pre 4 minuta, Vix reče Dzaba regulacija i sve ostalo, ako vrh ne valja! aha Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Novembar 3, 2021 Share #470 Napisano Novembar 3, 2021 Ja sam jednu jeftinu bacio posle 3-4 puta. Vrh poceo da garavi samo tako... Drugi problem, (desilo mi se davno sa Ersom)super vrh, al kad tad mora na zamenu... I onda ne moz nadjete dobru zamenu... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
gluv_i_udaren Napisano Novembar 3, 2021 Share #471 Napisano Novembar 3, 2021 Goot jednostavno nije isti kao ostale Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Novembar 3, 2021 Share #472 Napisano Novembar 3, 2021 Meni se ova sviđa, možda se častim za rođendan. Nije kabasto, Ima potenciometre za regulaciju jerbo mrzim one tastere, duvaljka se gasi sama kad se spusti u oslonac, duvaljka i lemilica imaju spoljašnji konektor tako da ću duvalku da kačim samo kad mi treba. Izgleda da su malo opravili lemilicu da se ne raspada, a i cena je skromna baš. Ako ima problema sa lemilicom, imam staru lemilicu tako da to neće da me omete uradu. http://ifix.rs/proizvodi/duvaljka-i-lemilica-baku-ba-602d/ Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Nesic Napisano Novembar 3, 2021 Share #473 Napisano Novembar 3, 2021 38 minutes ago, savan said: Nezgodne su te za smd, jos ako je kabal krut, ako ti se tresu ruke to je onda pakao lemljenja. Ja imam ovu, nije nesto gde treba brzo da se ugreje, za smd nije losa, vrh nije los, koliko para tolkko muzike. Stavio sam karton da smratim distancu od rucke do vrha da bude lakse za lemljenje. U principu to su sve iste lemilice, goot, cjung sjung... Imam takvu, samo je LED display. Sigurno oko 10-ak godina fercera. Mogu reći da je kvalitetna baza. Super ovo za JBC T245 ako želiš podeliti Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Novembar 3, 2021 Share #474 Napisano Novembar 3, 2021 pre 8 minuta, NIXIE reče Meni se ova sviđa, možda se častim za rođendan. Nije kabasto, Ima potenciometre za regulaciju jerbo mrzim one tastere, duvaljka se gasi sama kad se spusti u oslonac, duvaljka i lemilica imaju spoljašnji konektor tako da ću duvalku da kačim samo kad mi treba. Izgleda da su malo opravili lemilicu da se ne raspada, a i cena je skromna baš. Ako ima problema sa lemilicom, imam staru lemilicu tako da to neće da me omete uradu. http://ifix.rs/proizvodi/duvaljka-i-lemilica-baku-ba-602d/ Dobar je. Samo vrh uzmi onaj Zen što preporučuje ili Goot. Oba imaju u toj NS prodavnici...ima iza On 22.5.2020. at 19:13, Mikorist reče skoro ista je cena Goot i QUICK Ovo paše na BAKU Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Novembar 3, 2021 Share #475 Napisano Novembar 3, 2021 Ručku preventivno zalepiti ili namotati teflon trake i dobro stegnuti. Vrhovi im ne valjaju to znam. Zamenski pokretni delovi, duvaljka i lemilica su jeftini. Ili ovo ili 2,5x skuplji Quick, videću. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Novembar 3, 2021 Share #476 Napisano Novembar 3, 2021 Upravo sada, NIXIE reče 2,5x skuplji Quick ama vrh kad staviš QUICK na BAKU - nema razlike. Ja bre naručio Quick Zen što mi preporućio ovaj mi poslao dva Goot vrha.... Kačio sam i slike pozadi NIXIE je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Novembar 3, 2021 Share #477 Napisano Novembar 3, 2021 pre 23 minuta, gluv_i_udaren reče Goot jednostavno nije isti kao ostale Nije. Vrhovi pogotovo. Ovo je neki drugi materijal i legura u vrhovima. Jedino ako neko kali vrh može da ga upropasti Goot. Ako naglo ohladi vrh . Ili turpija. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
savan Napisano Novembar 3, 2021 Share #478 Napisano Novembar 3, 2021 1 hour ago, Vix said: Ja sam jednu jeftinu bacio posle 3-4 puta. Vrh poceo da garavi samo tako... Drugi problem, (desilo mi se davno sa Ersom)super vrh, al kad tad mora na zamenu... I onda ne moz nadjete dobru zamenu... Nije to uvek do vrha, pre ce biti da je do baze, baza kad varira +-20 C onda hoce da garavi Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
savan Napisano Novembar 3, 2021 Share #479 Napisano Novembar 3, 2021 (izmenjeno) 1 hour ago, Nesic said: Imam takvu, samo je LED display. Sigurno oko 10-ak godina fercera. Mogu reći da je kvalitetna baza. Super ovo za JBC T245 ako želiš podeliti Hocu naravno, imam semu sto sam radio ali nije probana! Slicno imam ali to je za raspberry pi, mikroskop, duvaljku, 4u1, giditalna, to ne delim. Kada uradim sebi ovu samo za lemilicu i kad testiram eventualno ponesto prepravim okaicu i gerber i bin za pic chip. Ice na jedno dugme jer nema vise viska pinova na pic-u tako da ce na jedno dugme da ide podesavanje temperature od 0 do 400 kad dodje do 400 ide restart na 0 tako u krug, kad pustis dugme pocinje da greje. Kad testiram i sve radi stavicu led displej u semu i na gerber plocu tj sve u kopletu ko bude imao zelju da pravi Izmenjeno Novembar 3, 2021 od savan Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
savan Napisano Novembar 3, 2021 Share #480 Napisano Novembar 3, 2021 treba na dva napajanja da ide, jedno za zero cross detekciju i heater, a jedno za digitalnu sekciju, znam da ovo ne valja pokusao sam ali nisam zavrsio, mora da se izoluje digitalno od analognog, zajebano je sto heater ima jednu zilu zajednicku sa K sondom, kad uradim okacicu kako treba, ovo je samo onako da se vide komponente koje idu Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano Novembar 3, 2021 Share #481 Napisano Novembar 3, 2021 Aj da pitam opet - pravi li neko klasican pljosnati vrh 4mm za Baku 936 stapove ? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Nesic Napisano Novembar 3, 2021 Share #482 Napisano Novembar 3, 2021 Imaš u temi - Krca postavljao sliku/link. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
savan Napisano Novembar 3, 2021 Share #483 Napisano Novembar 3, 2021 (izmenjeno) Nesicu, ovo je sema, to je samo jedan deo sa moje stanice, provereno radi, ako ces praviti slobodno po ovoj semi. Umesto pica mozes raspberry pi da stavis ali onda moras obratiti paznju na i2c liniju koja je 5V a raspberry pi je 3.3V, moze neki izolator ili level translator. Mosfetove palis-gasis kada je zero cross detektovan. Kada citas temperaturu sa adc-a obavezno heater ugasen! Ja ne verujem da cu ovo skoro praviti tako da srecno! Izmenjeno Novembar 3, 2021 od savan Nesic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Novembar 3, 2021 Share #484 Napisano Novembar 3, 2021 pre 2 časa, krca44 reče pljosnati vrh 4mm za Baku 936 stapove ? QUICK 236 Q-T-2CM office @ sprintel.rs ja sam tu uzeo. po Zen preporuci i naručio dva QUICK 236 QT-1.2D A baja mi poslao Goot umesto Quick Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah