vladd Napisano Novembar 2, 2021 Share #441 Napisano Novembar 2, 2021 Linda je čudo Vix and dejanco32 je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Novembar 2, 2021 Share #442 Napisano Novembar 2, 2021 1 hour ago, vladd said: Linda je čudo Odes po batake i vratis se s'lemilicom... shonne, dlalkovic, Nesic and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 5 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Novembar 2, 2021 Share #443 Napisano Novembar 2, 2021 To samo kad idem sam, brez gospođe. dejanco32 je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Nesic Napisano Novembar 2, 2021 Share #444 Napisano Novembar 2, 2021 Hahaha... mada čisto bacanje para pored Baku 936D koja je 2900 din Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Novembar 2, 2021 Share #445 Napisano Novembar 2, 2021 Ma gde da kupujem lemilicu u Lidlu, ne pada mi na pamet. Uzimao sam neke sitnije alate, višestepene burgije koje su solidne, turpije, odbojnike za vrata, sečice, plastične kutije za sitne delove (to je stvarno bilo povoljno), baterijski usisivač i tako to. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Nesic Napisano Novembar 2, 2021 Share #446 Napisano Novembar 2, 2021 DIYnda Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Kuja Napisano Novembar 2, 2021 Share #447 Napisano Novembar 2, 2021 (izmenjeno) 2 hours ago, Nesic said: Hahaha... mada čisto bacanje para pored Baku 936D koja je 2900 din Gde je 2900? Svugde gde sam gledao je 3500. Pitam zbog druga kome je u Lidlu zapala za oko, a ja ne znam šta da mu kažem da li valja ili ne. Držao sam je uživo i za te pare u ruci ne ostavlja loš utisak (jedino je dizajn jezivo ružan ) Izmenjeno Novembar 2, 2021 od Kuja Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Kuja Napisano Novembar 2, 2021 Share #448 Napisano Novembar 2, 2021 PS Kako funkcionišu te jeftine "digitalne" lemilice? Tj. da li mogu da održavaju zadatu temperaturu tako što potrebi dodaju "gas" ako se lemi nešto masivnije pa pada temperatura vrha? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
vladd Napisano Novembar 2, 2021 Share #449 Napisano Novembar 2, 2021 (izmenjeno) Sam karakter radnje definise taskvu vrstu robe. Pojavi se kao prilika, i nije obaveza da se pojavi vise ikad. Pitanje garancije, na stranu, poenta je da bude po malo za svakoga, da jedan tip robe privuce kupce i da sansu nekoj drugoj robi, pa sta god se desilo...itd Zasigurno nije za neku intenzivniju upotrebu i odradice neke jednostavne poslove, do nekog perioda. Jos ako se uzme u obzir da najveci broj lemilica strada od udarca ili nezeljene sile, ne vidim sta bi se moglo previse zameriti toj spravi i uopste alatu u toj radnji. Zadata temperatura varira kod svih, sa vecim ili manjim histerezisom, pa eventualno sitno pothladjivanje vlaznim sundjerom, ko koristi, treba se navici na svaki alat i prilagoditi onoj temperaturi lemljenja koja odgovara kalaju i kako je odrzavati Profesionalci ce se ionako opremati na drugom mestu i po potrebi, ne slucajnim odabirom ili u prolazu, na akciji. Izmenjeno Novembar 2, 2021 od vladd shonne je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
aaa zmaju! Napisano Novembar 2, 2021 Share #450 Napisano Novembar 2, 2021 (izmenjeno) Pitanje kakvog kvaliteta je vr' na njoj. J.beš je ako mora da se nosi kod Hattori Hanzoa pre upotrebe. Izmenjeno Novembar 2, 2021 od aaa zmaju! Vix and vladd je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
savan Napisano Novembar 2, 2021 Share #451 Napisano Novembar 2, 2021 (izmenjeno) Kupi ovo https://www.jbctools.com/t245-a-general-purpose-handle-product-45.html i napravi sebi kontroler za nju, ja sam pizdio sa raznim kineskim lemilicama jer su sranje dok nisam napravio sebi sa t245. Malo su skuplji ulosci-vrhovi ali su ekstra, grejac je u samom vrhu, kao olovka u ruci, nezan mekani kabal, duvaljku ne koristim sve lemim sa t245 cak i smd 0405 , preporuka! Izmenjeno Novembar 2, 2021 od savan vladd and shonne je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zeljkor Napisano Novembar 2, 2021 Share #452 Napisano Novembar 2, 2021 Eh, JBC, pa oni su medju najboljim u toj oblasti. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zeljkor Napisano Novembar 2, 2021 Share #453 Napisano Novembar 2, 2021 Evo ima na KP: JBC rucka lemilice T245-A - 60e JBC AL250-B lemilica sa crevom i cevcicom za dovod kalaja do vrha - 120e JBC polovna rucka lemilice T245-A - 40e Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zeljkor Napisano Novembar 2, 2021 Share #454 Napisano Novembar 2, 2021 I jos mora vrh-ulozak. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Novembar 2, 2021 Share #455 Napisano Novembar 2, 2021 pre 7 časa, Kuja reče a ja ne znam šta da mu kažem da li valja ili ne. Sad sam je gledao pre sat vremena. Ne dopadaju mi se vrhovi. Pošto su Quick lemilice, kvalitetnije su od BAKU izgleda, vrhovi naročito. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
savan Napisano Novembar 2, 2021 Share #456 Napisano Novembar 2, 2021 45 minutes ago, zeljkor said: I jos mora vrh-ulozak. Koliko ces se patiti sa tim jeftinim lemilicama toliko ces sa t245 da uzivas u lemljenju, za sve pare je dobra. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zeljkor Napisano Novembar 2, 2021 Share #457 Napisano Novembar 2, 2021 26 minutes ago, savan said: Koliko ces se patiti sa tim jeftinim lemilicama toliko ces sa t245 da uzivas u lemljenju, za sve pare je dobra. Slazem se. Ja godinama koristim Ersa i veoma sam zadovoljan. Hteo sam da kazem da je to druga kategorija. Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Nesic Napisano Novembar 2, 2021 Share #458 Napisano Novembar 2, 2021 (izmenjeno) 8 hours ago, Kuja said: Gde je 2900? Svugde gde sam gledao je 3500. Pitam zbog druga kome je u Lidlu zapala za oko, a ja ne znam šta da mu kažem da li valja ili ne. Držao sam je uživo i za te pare u ruci ne ostavlja loš utisak (jedino je dizajn jezivo ružan ) na KP: https://www.kupujemprodajem.com/elektronika-i-komponente/lemilice-i-oprema/nova-lemilica-baku-936d/oglas/79821102?filter_id=1508784733 Ja sam od njih pazario. Vrlo zadovoljan sa 936D. Bukvalno poklon. Pazari i: https://www.kupujemprodajem.com/elektronika-i-komponente/lemilice-i-oprema/posuda-baku-bk-222-za-ciscenje-vrha-lemilice/oglas/80480848?filter_id=1509529658 Izmenjeno Novembar 2, 2021 od Nesic shonne and Kuja je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Kuja Napisano Novembar 3, 2021 Share #459 Napisano Novembar 3, 2021 5 hours ago, Nesic said: na KP Hvala! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Kuja Napisano Novembar 3, 2021 Share #460 Napisano Novembar 3, 2021 (izmenjeno) 6 hours ago, NIXIE said: Sad sam je gledao pre sat vremena. Ne dopadaju mi se vrhovi. Pošto su Quick lemilice, kvalitetnije su od BAKU izgleda, vrhovi naročito. Nisam skapirao - Lidlova i nije nešto, ali je ipak kvalitetnija od BAKU, naročito su Lidl vrhovi bolji? Izmenjeno Novembar 3, 2021 od Kuja Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
vladd Napisano Novembar 3, 2021 Share #461 Napisano Novembar 3, 2021 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Novembar 3, 2021 Share #462 Napisano Novembar 3, 2021 Meni je taj vrh bezveze, displej ne pokazuje stvarnu temperaturu, sunđer za brisanje vrha je smešan ko crtać, kao i ono postolje za odlaganje dok ga nabodeš iz tri puta. Jedino što je jeftino, pa kome ne treba puno može i da pazari. Gde se kupuju rezervni vrhovi nisam proveravao, to svakako treba proveriti. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah