bnb Napisano pre 3 časa #2289 Napisano pre 3 časa Bogdan08, Ako motor neravnomerno radi na leru uzrok je karburator.Nisu ventili uzrok.Kvalitet (zdravlje) motora se ogleda upravo kroz ler gas. Gde si kupio kineski karburator? Ja sam našao na netu dva prodavca, jedan iz Bg. i drugi iz Majilovca kod Požarevca. Crveno ili plavo pakovanje?
Bogdan08 Napisano pre 3 časa #2290 Napisano pre 3 časa Just now, bnb said: Bogdan08, Ako motor neravnomerno radi na leru uzrok je karburator.Nisu ventili uzrok.Kvalitet (zdravlje) motora se ogleda upravo kroz ler gas. Gde si kupio kineski karburator? Ja sam našao na netu dva prodavca, jedan iz Bg. i drugi iz Majilovca kod Požarevca. Crveno ili plavo pakovanje? Crveno, uzeo sa KP. U radnjama je 14 15 hiljada a kod tog Zdravka je 9500, nov naravno Sa starim je isto radio nejednako samo vise. Mozda moze biti luft u osovini razvodnika
Brijac Napisano pre 3 časa #2291 Napisano pre 3 časa 17 minutes ago, Bogdan08 said: On je takav, ne radi mu se Meni jaris vec dva meseca kod majstora (nije moj izbor majstora) na velikom servisu 😅 Ne mogu oterati glavno vozilo na sredjivanje kod mog jer jebga, mrzi me da "vozim" ford tabanus. Svaka cast na cimanju ovolikom. Treba imati zivaca. Ventile menjaj obavezno, ne trosi vreme na stelovanje.
Bogdan08 Napisano pre 2 časa #2292 Napisano pre 2 časa (izmenjeno) 6 minutes ago, Brijac said: Meni jaris vec dva meseca kod majstora (nije moj izbor majstora) na velikom servisu 😅 Ne mogu oterati glavno vozilo na sredjivanje kod mog jer jebga, mrzi me da "vozim" ford tabanus. Svaka cast na cimanju ovolikom. Treba imati zivaca. Ventile menjaj obavezno, ne trosi vreme na stelovanje. Ma muka je to kad zaglavi kod majstora. Ja zato volim keca sto doata toga sam uradim samo je muka naci dijelove u prodavnici vec moras naruciti. Samo moram ugrabiti kad mi ne bude trebao, da mi je jos jedan raspust. Problem je sto znam ko radi obradu glave, taj samo sto ne tuce radnike na poslu a plate mizerija i onda znas kolko je sati, nikom se ne radi i obrada ko motorkom. Dane i noci sam visio u radionici da ga sastavim. Al sve nekako refleksno kad mi naidje aj odo ovo uraditi i tako sve po malo i eto ga. I naucim svasta usput. Jos prag sredim i ispoliram ga i bice tip top Izmenjeno pre 2 časa od Bogdan08 Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
BANAT Napisano pre 2 časa #2293 Napisano pre 2 časa Bogdane prvo proveri stepen kompresije u svakom cilindru pre nego sto rasturis taj motor , ima na K/P jeftinih i dosta kvalitetnih setova za merenje kompresije , pri merenju vazi pravilo da je motor propisno zagrejan na radnu temeperaturu i da pri merenju kompresije bude dodat pun gas , odnosno da je klapna gasa i sauga potpuno otvorena .
Bogdan08 Napisano pre 2 časa #2294 Napisano pre 2 časa (izmenjeno) 18 minutes ago, BANAT said: Bogdane prvo proveri stepen kompresije u svakom cilindru pre nego sto rasturis taj motor , ima na K/P jeftinih i dosta kvalitetnih setova za merenje kompresije , pri merenju vazi pravilo da je motor propisno zagrejan na radnu temeperaturu i da pri merenju kompresije bude dodat pun gas , odnosno da je klapna gasa i sauga potpuno otvorena . Sve se nakanjujem da kupim manometar al jedno drugo i jbg. Nisam mu planirao raditi generalku, kosta to ihaj a i kvalitet jedva dostupnih garnitura je idi mi dodji mi. Glavu bi bilo pametno odraditi al do toga cu nabaviti manometar pa iskontrolisati cisto da znam. Cak i zaboravih da napisem, sipao juce ruski modifikator. Nakon sto je motor odradio da se to razbije po njemu, mogao bih se zakleti da ide malko bolje. Sad ako je istina to sto pise, da se ne vezuje za ulje vec za metal u sloju od 4 do 6 nanometara i onda na to bolje prianja ulje na te povrsine i bolje stiti i sve to. Navodno moze i 50km bez ulja, radili su test bez ulja al lako je tu usuti pravi a raji prodaji nazovi modifikator. Sipan je i u golfa 4 jos 2023 i i dalje radi golf, kod njega se nije osjecala velika razlika al tu je vakum bio los i zastopan. Nasao sam skoro u radionici pakovanje od onog sto je sipan u osmicu, kupljen u auto neni. Isto je ko i ovo isti proizvodjac samo restilizovana etiketa i kutija Ne bih da budem onaj sto vjeruje u sve sto prodaju al makar nece od zla gore napraviti, masa njih ocekuje kad to uspu a motor raspad da ce to uraditi generalnu, za ovako da cuva motor to da. Sipali su ljudi u jugice lade.... trajale su masine solidno Izmenjeno pre 2 časa od Bogdan08
chakija Napisano pre 2 časa Autor #2295 Napisano pre 2 časa Juče me drugar provozao u Tesla 3 perfomance... Najbrze sto sam vozio je Porche GT3 i to je ludilo, ali ono sto sam juče doživeo je stvarno nešto neverovatno. 3.3s do 100, 550ks i punQ obrtnog momenta. Osećao sam kako mi krv iz nogu ide u mozak :))) Jebeno ludilo od auta...SW im je stvarno najbolji od svih električnih auta.
BANAT Napisano pre 1 sat #2296 Napisano pre 1 sat (izmenjeno) 37 minutes ago, Bogdan08 said: Sve se nakanjujem da kupim manometar al jedno drugo i jbg. Nisam mu planirao raditi generalku, kosta to ihaj a i kvalitet jedva dostupnih garnitura je idi mi dodji mi. Glavu bi bilo pametno odraditi al do toga cu nabaviti manometar pa iskontrolisati cisto da znam. Cak i zaboravih da napisem, sipao juce ruski modifikator. Nakon sto je motor odradio da se to razbije po njemu, mogao bih se zakleti da ide malko bolje. Sad ako je istina to sto pise, da se ne vezuje za ulje vec za metal u sloju od 4 do 6 nanometara i onda na to bolje prianja ulje na te povrsine i bolje stiti i sve to. Navodno moze i 50km bez ulja, radili su test bez ulja al lako je tu usuti pravi a raji prodaji nazovi modifikator. Sipan je i u golfa 4 jos 2023 i i dalje radi golf, kod njega se nije osjecala velika razlika al tu je vakum bio los i zastopan. Nasao sam skoro u radionici pakovanje od onog sto je sipan u osmicu, kupljen u auto neni. Isto je ko i ovo isti proizvodjac samo restilizovana etiketa i kutija Ne bih da budem onaj sto vjeruje u sve sto prodaju al makar nece od zla gore napraviti, masa njih ocekuje kad to uspu a motor raspad da ce to uraditi generalnu, za ovako da cuva motor to da. Sipali su ljudi u jugice lade.... trajale su masine solidno imas kod ovog Pancevca taj jednostavni set koji sam i ja kupio i odlicno se pokazao , sto se Ruskog modifikatora tice nemam neka iskustva ali ti opet preporucujem iskljucivo da koristis dokazani i provereni stari STP , sipa se na zagrejan motor do 10% i meni se taj odlicno pokazao pre svega jer podize podmazna svojstva i najlosijeg motornog ulja , mislim da je napravljen na bazi tecnog cinka , plava boca je namenjena za benzince dok je crna boca namenjena za dizelase , dodaje se svaki put kada se menja ulje . https://www.kupujemprodajem.com/auto-delovi-i-alati/alati-i-oprema-za-autoservise/merenje-kompresije-za-merenje-kompresije-merenje-kompresije/oglas/138715294?filterId=8438067109 Oil Treatment for Petrol Engines - STP UK STP.COM Izmenjeno pre 1 sat od BANAT LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Bogdan08 Napisano pre 1 sat #2297 Napisano pre 1 sat 1 minute ago, BANAT said: imas kod ovog Pancevca taj jednostavni set koji sam i ja kupio i odlicno se pokazao , sto se Ruskog modifikatora tice nemam neka iskustva ali ti opet preporucujem iskljucivo da koristis dokazani i provereni stari STP , sipa se na zagrejan motor do 10% i meni se taj odlicno pokazao pre svega jer podize podmazna svojstva i najlosijeg ulja , mislim da je napravljen na bazi tecnog cinka , plava boca je namenjena za benzince dok je crna boca namenjena za dizelase . https://www.kupujemprodajem.com/auto-delovi-i-alati/alati-i-oprema-za-autoservise/merenje-kompresije-za-merenje-kompresije-merenje-kompresije/oglas/138715294?filterId=8438067109 Oil Treatment for Petrol Engines - STP UK STP.COM Skroz si u pravu za stp. Koristili su ga i stranci, samo muka ga je naci kod nas. Sve auto radnje obidjem al samo one injection cleanere imaju, i na sajtovima pise nema na stanju. On radi po principu zgusnjavanja ulja i ivlaci iz njega sve, i time i da duvka zatvorice ga i poboljstai podmazivanje sto je super. Ruski navodno sprijecava suhi stari, olaksava na minusu paljenje al sad to je veliko pitanje sta se prodaje a sta ide na testove BANAT je reagovao/la na ovo 1
BANAT Napisano pre 1 sat #2298 Napisano pre 1 sat (izmenjeno) imas STP na K/P , boca je 620din. KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Izmenjeno pre 1 sat od BANAT LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Bogdan08 Napisano pre 1 sat #2299 Napisano pre 1 sat njega sam zvao par dana pred novu godinu nesto je spominjao nemam na stanju kao ako bude i onda ja i zaboravio
Bogdan08 Napisano pre 22 minuta #2301 Napisano pre 22 minuta 13 minutes ago, драган said: treba pogledati platine. Garant
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah