Brijac Napisano Jun 2 Autor #23 Napisano Jun 2 Mozda, kod bass-a i ima mesta, ali za mid drajver ne verujem. Odvojicu za vikend vreme. Mislim da ni ovo nije "postolje" uradio.. Provericu kasnije. chakija je reagovao/la na ovo 1
ManicP Napisano Jun 2 #24 Napisano Jun 2 Bez neke filozofije ili čeona brusilica ili turpija za drvo i cepaj, medijapan je i to ide brzo turpijom. Posle dorada šmirglom, usisavanje i toliko.
zerowaf Napisano Jun 2 #25 Napisano Jun 2 pre 7 časa, Brijac reče Mislim da ni ovo nije "postolje" uradio.. Provericu kasnije. Ma za popichkiti! Jbm, prvo sam bio nezadovljan kad mi je majstor malo odlagao rad, bio je doduse bolestan i nikako mu ne zamjeram, ali sam na koncu zadovoljan da sam svoje napravio sam cak i s ono malo alata koje sam tada imao (danas vec imam prilicno ozbiljnu bazu za stolarsku radionicu, ali o tome cemo sljedece godine kad mozda napokon pocnem praviti drugi granafor) i pogotovo s nikakvim znanjem i jos manjim iskustvom. Ali s ovim forumom iza ledja sam siguran da covjek moze sve! LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Jun 2 #26 Napisano Jun 2 23 minutes ago, zerowaf said: Ali s ovim forumom iza ledja sam siguran da covjek moze sve! a jes ....... LightMatic je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano Jun 2 #27 Napisano Jun 2 pre 1 minut, Zen Mod reče a jes ....... Eto, ja antitalent sam ponesto uspio. Znaci netko pametan bi vec napravio holograme Zeppelinovih koncerata u dnevnoj sobi. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Brijac Napisano Jun 4 Autor #28 Napisano Jun 4 Dobra vest je da je ipak dole stavljena ploca kako greba (tek danas imadoh par minuta predaha da odem i vidim). Losa, da je udubljene pozadi (za mesinganu plocicu i cinceve), digao mnogo visoko i fakticki ide skoro na sredinu gde treba skretnica da dodje, umesto nize kako je dogovoreno. Ne mogu tu stavljati cinceve, nema fizicke sanse... zerowaf je reagovao/la na ovo 1
Beli_Ninja Napisano Jun 4 #29 Napisano Jun 4 Gde bre nađe tog nepismenog i ćoravog majstora leba ti... Ima li šta da je uboo. zerowaf je reagovao/la na ovo 1
Brijac Napisano Jun 4 Autor #30 Napisano Jun 4 Na prvi pogled, jos su u podrumu, dimenzije, oblik itd je ok. Ovo je bas bezveze ispalo ovako, nije moralo, ali eto tako je. U to udubljenje cu da munem plocicu mesinganu, ki na spomenik. A ispod cu da odradim rupe za cinceve jbg, samo cu morati iznutra da pravim offset rupa da mogu da ubacim maticu na navoj cinca, 30mm je i ne moze skroz proci navoj/telo cinca. Nadjoh ga tako sto okacih oglas u grupi za stolare. Javio se, radi servis zvucnika, pravi kutije, nisam se cenjkao za novac, dogovoren februar, evo u junu stiglo i tako... Lekcija naucena, idemo dalje... Beli_Ninja and zerowaf je reagovao/la na ovo 2
zerowaf Napisano Jun 7 #31 Napisano Jun 7 On 4. 6. 2026. at 23:26, Brijac reče Na prvi pogled, jos su u podrumu, dimenzije, oblik itd je ok. Ovo je bas bezveze ispalo ovako, nije moralo, ali eto tako je. U to udubljenje cu da munem plocicu mesinganu, ki na spomenik. A ispod cu da odradim rupe za cinceve jbg, samo cu morati iznutra da pravim offset rupa da mogu da ubacim maticu na navoj cinca, 30mm je i ne moze skroz proci navoj/telo cinca. Nadjoh ga tako sto okacih oglas u grupi za stolare. Javio se, radi servis zvucnika, pravi kutije, nisam se cenjkao za novac, dogovoren februar, evo u junu stiglo i tako... Lekcija naucena, idemo dalje... Ima ona stara japanska: Ako te nešto ljuti, razmisi hoće li ti to biti važno i za godinu dana. Razmislio sam....i dalje sam ljut! LightMatic and Brijac je reagovao/la na ovo 2
Brijac Napisano pre 44 minuta Autor #32 Napisano pre 44 minuta Skinuh foliju, i imadeh sta da vidim. Otaljanus maximus. Zovem coveka, kazem da bas nije ok, dao sam toliko vremena mimo dogovorenog, nit se cenkao za novac, nista, maksimum tolerancija, i ni da izgituje. Kaze gitovano je, reko covece nije evo slika. Kako je bilo samo kutija (sto mi je slao prethodno) tako i sa farbom, prelazi, neravnine, nije ni podloga samo predjeno valjkom. Veli dobro dobro resicemo, i izdumam u sebi necemo, ja cu. Ovako cu da skockam za sad, pa kad smognem vremena ogulicu farbu, izgitovati i neki furnir nabaciti. Nekako sam bas bas skenjan, toliko vremena za ovakav epilog.... LightMatic je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano pre 29 minuta #33 Napisano pre 29 minuta Au, Radosave....ne znam, ništa mi više nije jasno. Nadam se da će izdobriti, odnosno da ćeš uspjeti to sanirati.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah