Brijac Napisano Septembar 12 #9329 Napisano Septembar 12 Ce da vidimo, sjutri ako stignem da gi pustim malo da se greje i sviri 😁 Bas mi je pasalo danas da lemuckam point to point za promenu. zerowaf je reagovao/la na ovo 1
Vix Napisano Septembar 13 #9330 Napisano Septembar 13 8 hours ago, Brijac said: ...da lemuckam point to point za promenu. P2P i nije tako los ;) Koja je sema? Nadam se da su j-fetovi lako nabavljivi?
zerowaf Napisano Septembar 13 #9331 Napisano Septembar 13 pre 10 časa, Brijac reče Ce da vidimo, sjutri ako stignem da gi pustim malo da se greje i sviri 😁 Bas mi je pasalo danas da lemuckam point to point za promenu. Primjetio sam jednu stvar kod audiofila (ovo se ne tice u istoj mjeri samograditelja jer oni znaju puno vise) Toliko su fokusirani na imena, cijene, hype oko topologija, oni koji su presli level pricaju o Black gateu, srebrnoj foliji i teflonu u skupim kondenzatorima. Nekoliko puta sam vidio da su sokirani kako nesto jeftino i jedbostavno uopce radi i onda postanu gurui, pa propovijedaju da njihov CD player iz 1998. od 300 eura svira u rangu DAC-a od 2k eura.....gotovo u rangu. Tesko je priznati da si kupio 15 kg CNC-irane aluminijske sasije i Legoland u njoj. asimze, vladd, Brijac and 1 član je reagovao/la na ovo 1 2 1
Zen Mod Napisano Septembar 13 #9332 Napisano Septembar 13 Sve je to Brixy vec preveo ..... zerowaf je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano Septembar 13 #9333 Napisano Septembar 13 Upravo sada, Zen Mod reče Sve je to Brixy vec preveo ..... Jos jedan Nele koji nam je uljepsao zivot. 😃
Brijac Napisano Septembar 13 #9334 Napisano Septembar 13 12 hours ago, Vix said: P2P i nije tako los ;) Koja je sema? Nadam se da su j-fetovi lako nabavljivi? Kacim ako bidne dobro. Jfeti su lako nabavljivi i jeftini, j113. Vix je reagovao/la na ovo 1
aaa zmaju! Napisano Septembar 19 #9335 Napisano Septembar 19 vladd, grone, Leonardo and 6 ostalih je reagovao/la na ovo 3 5 1
Vix Napisano Septembar 19 #9337 Napisano Septembar 19 Evo kako to izgleda kod mene aaa zmaju! and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1
aaa zmaju! Napisano Septembar 19 #9338 Napisano Septembar 19 pre 2 minuta, Vix reče Evo kako to izgleda kod mene U radžistanu sektembar rezervisan za madžarku, kako ostale obaveze dozvole... LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2
zerowaf Napisano Septembar 19 #9339 Napisano Septembar 19 Ima vic koji se moze po potrebi lokalizirati: Kako prepoznati Slavonca papucara? - Ima vise sljiva za pekmez nego za rakiju. 😃 LightMatic, grone, Vix and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 1 3 1
Leonardo Napisano Septembar 19 #9340 Napisano Septembar 19 Od pekmeza i donekle rakije, jedino je bolja suva šljiva u čokoladi Naša šljiva u čokoladi bolja od uvozne - Dobro Jutro WWW.DOBROJUTRO.CO.RS NE ZAVRŠAVAJU SVE ŠLJIVE U RAKIJI I SUŠARI Šljiva je u Srba, gotovo, pa sveta voćka. Od nje je, ma kakve druge bile, rakija najbolja. Od nje se pravi slatko koje vraća ukuse i mirise zavičaja „izbeglima“ sa sela u fabrike i kancelarije. Od nje se pravi i kolač, ne kao ovi konditorski prepuni šećera […] LightMatic, zerowaf, aaa zmaju! and 1 član je reagovao/la na ovo 2 2
Leonardo Napisano pre 1 sat #9341 Napisano pre 1 sat (izmenjeno) Danas završio poslednju etapu radova oko izrade PRESE ZA BLINDRUK i ZLATOTISAK. Ugradnja PID kontrolera temperature REX C-100, SSR (solid state rele), ožičenje i povezivanje svih elemenata grejanja i kontrole grejanja. Kontrolerom se reguliše temperatura ploča u kojima je par grejača 500W a koje zagrevaju mesingane alate sa reljefnim gravurama koje se otiskuju u kožu, papir ili neki drugi materijal koji to može primiti. Temperatura se može regulisati u rasponu 0 do 350-400°C (podaci iz manuala kontrolera). Telo prese čine dve paralelne pločetine debljine 12mm razmaknute 61mm. Spoljne mere su, širina 90 x dubina 450 x visina 600mm. Preko kraka i poluga koje rotiraju do mrtve tačke zabravljenja, u donjem položaju, može se ostvariti pritisak do 2. tone. Poluge i ceo sistem se pokreće ručno, čeličnom šipkom D16 dužine 500mm. Moćan sistem poluge i umnoženja sile. Grejače sam kupio pre Alija. To su štap grejači D10x100mm za 220VAC koji se koriste za slične sprave ili za platforme za lemljenje SMD komponenti na el. pločice. Grejna ploča je dimenzije 100x150mm. Radni sto može da se podiže i spušta pomoću trapeznog vretena. Uradio sam probno i par otisaka PUTIRA i jednog malog dekorativnog elementa, u crvenoj debeloj koži, probe radi. Inače se ovakvi alati rade za kjnigovesce i restauratore starih knjiških poveza, ali je koža koja se tu primenjuje tanja i primerenija predmetu obrade i alatima. Izmenjeno pre 1 sat od Leonardo krca44, LightMatic, Brijac and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 4 2
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah