Brijac Napisano pre 10 časa #9329 Napisano pre 10 časa Ce da vidimo, sjutri ako stignem da gi pustim malo da se greje i sviri 😁 Bas mi je pasalo danas da lemuckam point to point za promenu. zerowaf je reagovao/la na ovo 1
Vix Napisano pre 2 časa #9330 Napisano pre 2 časa 8 hours ago, Brijac said: ...da lemuckam point to point za promenu. P2P i nije tako los ;) Koja je sema? Nadam se da su j-fetovi lako nabavljivi?
zerowaf Napisano pre 47 minuta #9331 Napisano pre 47 minuta pre 10 časa, Brijac reče Ce da vidimo, sjutri ako stignem da gi pustim malo da se greje i sviri 😁 Bas mi je pasalo danas da lemuckam point to point za promenu. Primjetio sam jednu stvar kod audiofila (ovo se ne tice u istoj mjeri samograditelja jer oni znaju puno vise) Toliko su fokusirani na imena, cijene, hype oko topologija, oni koji su presli level pricaju o Black gateu, srebrnoj foliji i teflonu u skupim kondenzatorima. Nekoliko puta sam vidio da su sokirani kako nesto jeftino i jedbostavno uopce radi i onda postanu gurui, pa propovijedaju da njihov CD player iz 1998. od 300 eura svira u rangu DAC-a od 2k eura.....gotovo u rangu. Tesko je priznati da si kupio 15 kg CNC-irane aluminijske sasije i Legoland u njoj.
Zen Mod Napisano pre 36 minuta #9332 Napisano pre 36 minuta Sve je to Brixy vec preveo ..... zerowaf je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano pre 36 minuta #9333 Napisano pre 36 minuta Upravo sada, Zen Mod reče Sve je to Brixy vec preveo ..... Jos jedan Nele koji nam je uljepsao zivot. 😃
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah