Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
pre 23 časa, Vix reče

Da li vam se nekada desilo da isprobavate razne kombinacije zvucnika, i onda, u jednom momentu, kad  "ubodete, te sviraci dodju u sobu" samo sednete i slusate muziku, umesto da dovrsite zapoceto...

Dzumbus.jpg

Zar je toliko teško navesti i kojoj opremi se radi? Ljenčino jedna!

Napisano

Pa evo...

Zvucnik: Fullrange, sta bi drugo. :D

Go ko iz japanske radionice kad je izaso, nema cak ni dasku: Fostex FE208E (stari model). 

Eksperimentisanje se svodilo na igranje sa kombinacijama pojacala, te filtera, posto je ove drekave zvucnike tesko slusati bez filtracije. I opet, ispostavilo se da najlepse svira sa "transconductance pojacalom" e to ti je nesto kao Pass F2, samo sto je sada u mom slucaju to nesto sto lici na Zen V8, bez povratne sprege, te prigusicom kao izvorom konstantne struje (Dakle opet nesto izmedju ZV8 i Zenductora). I to je "gornja" polovina.

A ona donja je "iz supermarketa":

Onkyo A-9210 pojacalo koje tera  Monarch/Monacor SPH-250TC basove u kompresiji, sa malo aktivnog EQ-a...

Nemam mesta za full Open Baffle te bar 15" basove, inace to bi to bilo najbolje. Ovo sad je najbolji moguci kompromis...

• 2 months later...
Napisano

Momci da li znate ko radi plastifikaciju u BG-u ?

Pazario sam kutiju za phono koji radim ali majstor nije uradio taj deo a ja sam zaboravio da mu kazem prilikom davanja uputstava za farbanje.

Takodje posto moram izbusiti jos neke rupe i otvore mozda ce uz svu zastitu morati da se uradi jos jedan prelaz crnom mat farbom - ko to radi ?

Unapred hvala, Krca

Napisano (izmenjeno)
PLASTIFIKACIJA.RS

Plastifikacija svih vrsta metala (aluminijum, gvozdje, celik, bakar, mesing ..).Plastifikacije „komada“ (limovi, šipke, cevi, rešetke, kutije ..)

Nekada davno  Kecman i Sinovi, danas KECMAN GROUP.  Adrese su prikazane na stranici firme.

Izmenjeno od Leonardo
Napisano

:crying:

Taman lepo povezao novi mm phono sa Thorensom i pustio Shine On You Crazy Diamond, kad na kraju uhvatim rucku i vratim je na pocetak, kad jeziva buka/krcanje da riknu zvuje. Bivalo je i ranije da bruji kad rukom dodirnem i pomeram rucku. Problemi sa groundom? Ili je crkao neki kond ili sta bi vec moglo da bude? Heeeelp

Napisano

Imas prekid mase negde - to hoce gadno da pukne, kad je prekid na RCA konektoru recimo... za dalje ne znam.

Napisano

Za kablove uradis test kontinuiteta / diodni test - odmah znas ako imas prekid nema pishtanja....

Svaki unimer to ima.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...