Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

pa kazem to - svira sasvim lepo , na svim normalnim zvucnicima koji ne zahtevaju milion ampera

3809 je sasvim normalan zvucnik

moj OB je cool sa postenih 25W/8R , a moras da uzmes u obzir da sam ja sa OB oko 4 oma skroz dole , dakle i teze sa pogurati nego solo 3809

zakljucak - ne moram da probam jerbo sam probao pre , a i dalje  znam napamet kako svira Quad

moglo bi to biti i jos bolje pojacalo , da se uradi kako treba od pocetka - dual mono , postene pcbs, duplirani izlazi , izbacene strujne zastite

u principu sam napisao sve u linkovanoj temi

Napisano

Quad405 je interesantna koncepcija, koja se sa savremenim komponenticama moze sjajno unaprediti.

Btw, kaze se prokron, cisto da ne gresite:P

A i njega ima sarenih vrsta, mozda treba mozda probati sa nemagnetnim za rucku..nikada necemo saznati:P

Elem, fini materijali se kupuju. Ja samo pamtim vreme dok je Teleoptik bio ziv, kakve su materijale imali, sertifikovane, sa standardnim oznakama i proverenim karakteristikama, moguca svaka ozbiljna konstrukcija.

Nema potrebe za livnicama po kucama, a strugova sada ima dosta nakon pljacke i rasturanja fabrika. Zasto bi se to drzalo po kuci, kada treba spravu odrzavati, opremati..neka brinu strugari..

Kod kuce je bolje imati sprave za finu doradu, tipa poliranje, racionalno se uklopiti u okruzenje, a ne kretati od rudnika...:P 

Napisano

Eeeeee , tako se ne igramo - pravi diyer sve pravi sam i ne veruje raznim specifikacijama 

znači put pod noge, pravac šuma/rudnici - sledi izrada šmirgle, tek posle poliranje

korak po korak

Napisano

Da , da Zene, jednom kada se setnemo, poklonicu ti jedan polivlied valjak, takoreci ostrodlaki  za tretiranje inoxa pred poliranje, . 

Vako nesto

http://www.pferd.com/catalog/en/Fine-grinding-and-polishing-tools-Non-woven-tools-POLINOX-grinding-drums-POLINOX-grinding-drums-PNL-W_5640,7280,5857,5858.htm

zeleni "sapun" za poliranje prokrona, nabavi sam:P

Ja imam plavu...uglavnom univerzalnu, za kabaste poslove.  

Pravi diyer je...pre svega zadovoljan dok nesto ceprka :) 

Salu na stranu, zaista je gubljenje vremana ako nesto ne moze da se unapredi, ici korake unazad je korisno nekog iskustva radi, ali ne vidim neku veliku srecu u prosecnosti...   

Napisano

Kod Wurtha je ta plava za nemetale pasta 1200din, inace, za celike i inox je bela sa brojkom  673051

Wurth je za one koji ne znaju sta da odaberu. :) 

Napisano

Mogao si u tom bas zvucniku jos jednu fioku da napravis za sitnice i sa bocne strane upusteni deo za cd-ove :msn-rofl:

Sto ne staviste neku cev za bas reflex, ovako svira ko iz bureta

Napisano

ce oblogujem ovih dana

no , HA 31 1544-421 Videoton , legao kao budali samar u kutiju projektovanu za Sonido

sledeci driver je Audax SON 20 pa jos nesto , ne znam napamet

oba tretirana sa po dva Dammar namaza , Audax jos dobio ZM Rat premaz na vesanje

Napisano

Kućište motora plastificirano - fino ispalo 

razmatram  opciju da i bazu finiširam sa mat crnom

ili ću je furnirati

ova varijanta sa šperom nije reprezentativna

image.jpg

image.jpg

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...