Jump to content

Dacho

Član
 • Content Count

  580
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Dacho last won the day on May 27 2018

Dacho had the most liked content!

About Dacho

 • Rank
  Radiša

Profile Information

 • Zemlja:
  Croatia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dacho

  Audio fajl server, Izbor računara

  Pozdrav. Eto molio bih opet malu pomoć oko Foobara. U zadnje vrijeme mi se desava da kod reprodukcije nesto krcka, pucketa i ponekad zavija (jodla) muzika. Do sada je dobro radilo i samo od sebe se pojavilo. Izvor je obični prenosni komp sa Win 10 na njemu. DAC je Yulong D200 384 DSD. Instaliran je njihov driver X MOS i reprodukcija preko Asio drivera. Sve je dobro radilo mjesecima i onda najednom to pucketanje kao Mp3 u raspadu.
 2. Dacho

  Gde ćete na letovanje?

  Nije bas ljetovanje ali treba uzeti u obzir... Egipat, Hurgada. Sunrise Garden Beach resort. Temp. zraka 20-24 Temp. mora 24 na koraljnom grebenu odmah ispod hotela Temp. svih bazena 29 stepeni. Apsolutna preporuka. Malo je čudno ovdje dočekati Novu Godinu ali je dobar odmor. Zanimljivo je da aranzman od 7 dana preko 30% jeftiniji u Srbiji nego preko agencije u Hr.
 3. https://www.facebook.com/groups/1982714188657691/permalink/2132465183682590/
 4. Dacho

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  https://m.skelbiu.lt/skelbimai/tannoy-westminster-36350785.html Slucajno naletio na ovo...
 5. Dacho

  Hi-Files Show 2018.

  Nemojmo zaboraviti da je taj Vivaldi jedna od ponajboljih digitalija u svijetu (teška oko 120 000$), tako da ga nije bas lako nadmašiti zvukovno...
 6. Dacho

  Iznutrice!

  Kad smo vec kod šina, ovako se povezuju masom podnožja od 211 lampi...10 mm bakar!
 7. Dacho

  Zanimljive i smesne slike

  Evo malo dobrih slika sa netom održanog TOO LOUD FESTA u Zagrebu. Uživajte....
 8. Dacho

  Audio fajl server, Izbor računara

  Uh, hvala. Eto rijeseno sve.
 9. Dacho

  Audio fajl server, Izbor računara

  Pozdrav. Trebao bih malu pomoc oko Foobara. Posto nidam bas neki vrsni korisnik istog pa da vas upitam. Naime nema dugo sam instalirao Foobar na novom racunalu pa mi se desio cudan problem. Kod pocetnih postavki Foobar mi je sam povukao 15- pjesama iz racunala u file tj prozor gdje su kao ALL SONGS. Kasnije sam sa starog racunala ( gdje to inace radi sve kako treba) iskopirao oko 5500 pjesama na externi hard diska pa onda sa diska prekopirao sve na novo racunalo. Zatim sam iskopirao sa fajla u racunalu u Foobar sve pjesme međutim on mi ih uporno slaze u PLAY LISTU. Na Play listi zelim da budu samo moji favorit pjesme a ne SVE. U prozor ALL SONGS ne zeli prebaciti niti jednu pjesmu. Probavao sam puno toga. Kada odem na opciju ADD FILE ili sl. sve mi uvijek baci u playistu. Sada su mi cak i duplirani neki albumi a na play listi ne radi ona opcija REMOVE DUPLICATE.
 10. Dacho

  Paljenje cevasha posle duzeg stajanja

  Ja sam prije par godina išao paliti OTL Philips 9015 pojačalo koje 30 god nije radilo...i onda sam spoznao da u svakom pojačalu postoji bijeli dim!!
 11. Dacho

  Zanimljive i smesne slike

  A pazi ovo, ima jednu rupu prije vijka, znači gazda je reko podebljaj to malo pa su pomaknuli vijak!!
×