Mikorist Napisano Februar 2 Share #67 Napisano Februar 2 pre 3 časa, Aleks reče @chakija Pajz ovo! Kako to svira ? Je l" si pišnuo firnajz? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Aleks Napisano Februar 2 Share #68 Napisano Februar 2 Ne, nisam slušao kutije, ali mi koncept deluje interesantno. Verovatno lepo svira, ne znam, čisto sam predložio kao ideju. p.s. Ovde je cela tema: https://www.diyaudio.com/community/threads/inconcert-duke.402651/ To je tipa mini verzija, a ovo je original (upozorenje! tema je samo za prave muškarce ) https://www.diyaudio.com/community/threads/inconcert-miles-2022.387606/ Može namesto ovog elektrofolijskotračnog visokotonca da se stavi onaj kompression i da peva, i kuća da mu peva i deca da igraju i da gledaju u asfalt... LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Februar 2 Share #69 Napisano Februar 2 I ja gledam neke rupe na saksiji. Al su velike, ce me progutaju Ovako nesto: 604-8E II Coaxial 16 in. 2 way speaker AlNiCO Magnet (EACH) GREAT-PLAINS-AUDIO.MYSHOPIFY.COM In response to the numerous requests that we have received from all over the world, Great Plains Audio is now manufacturing transducers with AlNiCo magnets. Since models made with these same materials were last produced... P. S. A sto se mene tice, moze i samo onaj fullrange u pozadini... grone, LightMatic and Aleks je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Februar 2 Autor Share #70 Napisano Februar 2 (izmenjeno) 1 hour ago, Vix said: Ovako nesto: Ima slično, blizu, za dosta manje para https://www.kupujemprodajem.com/audio/zvucnici/altec-604-8k-urei-dualkoncentrik-zvucnici/oglas/161256178?filterId=2014073111 A ove mrge sa Beyma TPL150...sećam se kada sam pazario te drajvere da je bila debata šta staviti ispod njih da ih "stigne" i često se spominjao 12P80Nd. BTW, slike iz 2013-te Izmenjeno Februar 2 od chakija Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Februar 2 Autor Share #71 Napisano Februar 2 . Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Februar 2 Autor Share #72 Napisano Februar 2 . Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Februar 2 Autor Share #73 Napisano Februar 2 (izmenjeno) TPL ne ide niže od 1.7kHz, a poenta kod velikog kompresionog je baš taj nizak rez od 500, 600Hz i to bih voleo da probam jer nisam do sada imao prilike da čujem. Ovi Sync malci što sad slušam mi ćeraju firnajz toliko da moram trčati do WC-a svakih sat-dva...a možda i nije do njih Izmenjeno Februar 2 od chakija Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Februar 2 Share #74 Napisano Februar 2 14 minutes ago, chakija said: Ima slično, blizu, za dosta manje para https://www.kupujemprodajem.com/audio/zvucnici/altec-604-8k-urei-dualkoncentrik-zvucnici/oglas/161256178?filterId=2014073111 Ovo prodaje clan naseg foruma. Siguran se da se lako dogovorite. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Aleks Napisano Februar 2 Share #75 Napisano Februar 2 pre 20 minuta, chakija reče A ove mrge sa Beyma TPL150...sećam se kada sam pazario te drajvere da je bila debata šta staviti ispod njih da ih "stigne" i često se spominjao 12P80Nd. A viš, nisam u toku sa prošlošću (ja se tada tek regao) pa ne videh da si već probao... mislio, voliš Beyme pa reko' dabome. chakija je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Pchelac Napisano Februar 4 Share #76 Napisano Februar 4 10FE330 (8Ω) by FaitalPRO FAITALPRO.COM FaitalPRO combined the latest R&D methods and technologies with the most advanced industrial automation techniques and all FaitalPRO drivers are made in Italy with the highest level of quality, consistency and... Mozda 2 destke u 2,5 way ... Limena korpa, mozda nisu skupe, odziv ko lenjir, jedino niza osetljivost i poveci Mms... chakija je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Februar 5 Autor Share #77 Napisano Februar 5 (izmenjeno) Nikad ravniji odziv 80-2000Hz nisam video Još ako nije mutav tonski, deluje kao jako dobar kandidat za kompaktnu BR kutiju. Sa dva komada u MTM konfiguraciji bi i osetljivost bila taman oko 93db. Izmenjeno Februar 5 od chakija Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
JosipSU Napisano Februar 5 Share #78 Napisano Februar 5 11 hours ago, Pchelac said: 10FE330 (8Ω) by FaitalPRO FAITALPRO.COM FaitalPRO combined the latest R&D methods and technologies with the most advanced industrial automation techniques and all FaitalPRO drivers are made in Italy with the highest level of quality, consistency and... Mozda 2 destke u 2,5 way ... Limena korpa, mozda nisu skupe, odziv ko lenjir, jedino niza osetljivost i poveci Mms... U Leskovcu imamo zastupnika za Faital. AURA CSD Web: www.aurapro.rs Contact: Miroslav Rancic Telephone: +381 611477393 Email: [email protected] Ja sam kod njih uzeo 15PR400, čak su ga imali na stanju. Pchelac and chakija je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Februar 5 Share #79 Napisano Februar 5 jbt svima je sajt u izradi. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Februar 5 Share #80 Napisano Februar 5 (izmenjeno) Hvale nam ovi IT stručnjaci, uglavnom se zanimaju propagandom i kvantnim skokovima. Izmenjeno Februar 5 od NIXIE LightMatic, Mikorist and Vix je reagovao/la na ovo 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Februar 5 Autor Share #81 Napisano Februar 5 Od istog čoveka su nabavljeni i ovi 6" midbasi koje sad slušam. Sync je uzimao i 15PR400 par po dosta korektnoj ceni. Super je što imamo lokalno tu opciju za faital Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Februar 10 Share #82 Napisano Februar 10 Slucajno ugledah jos jedan svadbarski: Albany – Donhighend Audio WWW-DONHIGHEND-DE.TRANSLATE.GOOG Für unser 15. D.A.U. Treffen hatten wir uns auf die Fahne geschrieben, einen Lautsprecher als ein weiteres Gemeinschaftsprojekt auf den Weg zu bringen. So ging es bereits lange im Vorfeld in die entsprechende Planung... LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano Februar 10 Share #83 Napisano Februar 10 Nece Google da mi prevede tekst na nemackog - po cemu cenis da je to svadbarski zvucnik ? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Februar 10 Autor Share #84 Napisano Februar 10 Pro drajveri, hornetina = svadba, svadba, svadba... Zapevajmo braćo mila ovu pesmu svi, hej! LightMatic, shonne, Vix and 1 član je reagovao/la na ovo 3 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano Februar 10 Share #85 Napisano Februar 10 Po tom osnovu i Calpamos je svadbarski + svi JBL / Altec / WE zvucnici sa hornom... LightMatic, Vix and chakija je reagovao/la na ovo 1 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Februar 10 Share #86 Napisano Februar 10 Problem je što postoje divča pro zvučnici-drajveri.... Neka neko svrati do najbližeg IMAX bisokopa u Budimpešti da čuje šta je PRO zvuk. LightMatic and chakija je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Februar 10 Autor Share #87 Napisano Februar 10 (izmenjeno) 48 minutes ago, krca44 said: Po tom osnovu i Calpamos je svadbarski NemoŠ biti više svadbarskiji!!! Ono - econowave je samo kulturniji sinonim, al isti q Al sve je to sa skretnicom sa >1,5kHz rezom... Igra je kad imaš rez na 500-600 Hz rez. Vide ga, ki lutka - jedino što je aktiva i D-klasa jbg Izmenjeno Februar 10 od chakija Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Februar 10 Share #88 Napisano Februar 10 Ako se ide u startu sa kompromisima onda dobiješ kao rezultat da ti zvuk dosadi. Svejedno koja je komponenta u pitanju. Najbolje je da ubacuješ u rupu od bass reflexa po 100 evra svaki put kad dobiješ napad da praviš nešto novo. Kad se zapušpi onda je vreme da praviš nešto novo. krca44, asimze, LightMatic and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 1 1 3 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah