Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano (izmenjeno)
pre 15 minuta, shonne reče

Je li to bolje od Mikinog dac-a? 😁

Nećemo znati do srede.  A primenljivo je i na PCM63. Samo mora u posebnu kutiju jerbo je kabasto.

Izmenjeno od NIXIE
Napisano
pre 22 časa, NIXIE reče

Mlaćenje prazne slame.:hot:

Posle svega ovoga što tvrde mislim da nije tu "borba" njihovog  ego(a) i inteligencije, već je, na žalost, to ipak neka dijagnoza iz grupe F - klasičan primer sociopsihopata.

Definitivno se udaljujem sa te teme na BigDiy - prosto je nezdravo.

Prosto PCM63P će "obriše pod" sa ovim AD čipovima tehnološki - pogledaj kako se pakuju - bitovi na bitove - svi bitovi se odjednom učitavaju - pogledaj onda grafik koju

ima reakciju u nanosekundama - DATA input 

76674235_ScreenShot2022-06-24at08_34_33.png.f99325d3e354eaea911d8a1fee9adee2.png

Any number of bits can precede the 20 bits to be loaded:sarcastic_hand:

Napisano
pre 57 minuta, Mikorist reče

Definitivno se udaljujem sa te teme na BigDiy - prosto je nezdravo.

Samo onaj Tam Lin pljuje po ovome, a nije ni napravio ništa od toga, pitanje je da li je u opšte nešto napravio. Ostali su manje više OK, sa par sitnih ispada. Šta se uzrujavaš, priča ko priča. Skoro sam učestvovao u jednoj temi, toliko su iznervirali čoveka da se odjavio, ne sa teme nego sa diyaudio.com. :laugh1:

Napisano
pre 2 minuta, NIXIE reče

Samo onaj Tam Lin pljuje po ovome, a nije ni napravio ništa od toga, pitanje je da li je u opšte nešto napravio. Ostali su manje više OK, sa par sitnih ispada. Šta se uzrujavaš, priča ko priča. Skoro sam učestvovao u jednoj temi, toliko su iznervirali čoveka da se odjavio, ne sa teme nego sa diyaudio.com. :laugh1:

Onom jednom smeta očigledno što je Japanac izmislio ovo - klasični USA rasista :laugh1tooht:

Napisano

Ja uglavnom čitam samo ono što mi se sviđa ili ej korisno, ostalo preskačem čim vidim u kom smeru ide. :laugh1:

Napisano

Nisu u pravu naravno, reći Miro da je glup i da ne razume šta radi je stvarno bezobrazno, od nekog tamo lika koji teoretiše samo i usput teroriše temu. Ali takva je situacija, šta da se radi. :brko:

Napisano

Sva sreća taj Miro ima živce, za razliku od Mike. Čovek ladno pravi dakove vezanih očiju, sve mu radi bez greške. :laugh1:

Napisano

Ama ima dijagnozu čovek.....rekao bih F neku....Hteo da napravi DAC sa PCM1704  64 čipa ali ih je rasprodao - ali ipak će  tek da napravi sa 64 AD1862 - kad se steknu uslovi...Zapravo ništa nije napravio. Hoću i ja da budem Ajnštajn pa ne mogu.:D

Napisano

Dragu @NIXIE ja ti fazona, sve impresije strpa u tri rečenice! Deder ti nama malo širi izvještaj. Koliko je tvoja varijanta lošija, ili manje dobra? Pjevaj sokole. A i @Mikorist lati se tastature i napiši opširan izvještaj. Onako kako se na BigDiy radi.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...