Jump to content

zoranzu

Član
 • Content count

  231
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

zoranzu last won the day on February 27 2015

zoranzu had the most liked content!

About zoranzu

 • Rank
  Početnik

Contact Methods

 • MSN
  zoranzu@hotmail.com

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

2666 profile views
 1. Lynn Olson's Amity by Superfi

  Vrhunski i pedantno,za svaki respect! Ozicenje je teski XXX* Svaka cast. *samo za starije od 50god
 2. Oehlabch vs Hilzna

  Sto moraju svii da znaju koliko smo mladi..
 3. Oehlabch vs Hilzna

  Ako mislis na Isli su da cuju osigurace, To je bila skracena varijanta od Isli su da cuju da li razliciti osiguraci mogu da uticu na promenu zvuka sistema u kome ce se menjati. Kada meni supruga kaze Idem da kuvam rucak,to je skracena varijanta od Idem da termicki obradim odredjene namernice,radi promene njihovog ukusa mirisa i boje,a pre toga cu neke i mehanicki obraditi Posto smo 3+ godina u prici oko audia,verovao sam da ce skracenica biti jasna svima,o cemu se radi.
 4. Oehlabch vs Hilzna

  Postovanje za profesiju i respect za ono cime se bavis Ako ti to kazes,ko sam ja pa da to demantujem,da gresis?
 5. Oehlabch vs Hilzna

  Doco,mene trpas u pogresan voz. Samo sam napisao da supu ne mozes probati bez kasike, kao sto ni muziku nemozes da cujes ako uredjaji nisu medjusobno povezani kablovima, Sta tu toliko zulja i koga zbog cega? Imate predlog pravljenja za 3 diy XLR kabla,bez shirma,sto je kolega i pitao. Kakvo mrmljanje mantri, i polu haikiku waikiku poezija? Sva tri ce oprati butik xlr kablove 20x skuplje. I?
 6. Oehlabch vs Hilzna

  ^ "Supa se sa kashiku njupa" * *urbani haiku,nepoznatog autora
 7. Oehlabch vs Hilzna

  Samo jos fali da pocne da busi kapice na cincevima zbog rezonacija....
 8. remen - pitanje

  306 je duzina spljeskanog,kao kad Fap predje preko zabe 612 je obim,kao sto napisa prophet
 9. Oehlabch vs Hilzna

  Ako Gosha ima jos one vf zice,napravi xlr od nje 1) 5 istih duzina uvrni medjusobno,pa u neku pamucnu pertlu,3 takve upleti kao kiku za +/- i masu 2) 5 istih duzina uvrni medjusobno,pa u neku pamucnu pertlu,2 takve unakrst omotaj oko 4mm debele zice,koja ce biti masa 3) Sve kao pod 2) plus 2 prazne pertle za okruglo pletenje oko 4mm zice,na jednoj strani provodnici na drugoj prazne Prakticno + i - idu paralelno u istom smeru oko 4mm mase Neutrik XLR konektori
 10. Oehlabch vs Hilzna

  Svaka cast Procice ce gomila dobrog zvuka pored ustirkanih inzinjera zbog njihovih krutih kragni koje im ne dozvoljava da pogledaju malo levo ili desno.
 11. Oehlabch vs Hilzna

  To je jedna staza po AW iz Super Cook Book Postoji i druga staza,neka se recimo zove * debela devojka ili debeljuca* sve kontra od AW Obe ce te dovesti na cilj Licno,debeljuca je moj favorit Bolje da ljulja nego da zulja
 12. Oehlabch vs Hilzna

  Potpuno se slazem,ali oni su najjeftinije resenje za odvajanje signala od dc komponente. Za trafo kao sprezni element,nemam prakticno iskustvo,mada motanje,sekcije i materijal jezgra,oklapanje,dodatno komplikuju zivot. Ostaje jos servo kontrola dc ofseta,popularna pocetkom '80 tih ali u vecini slucajeva je lose implementirana ako se koristi sa zajednickog napajanja. Cak sam procitao da je kvalitetan C bolji po zvuk,od lose servo kontrole.
 13. Oehlabch vs Hilzna

  Gospodine Srecko,nemate pojma koliko ste bili u pravu. Sin mi je samo naznaciio,da gospodjice sa ETF-a,najspretnije rukuju sondom,od osciloskopa,naravno. Takodje su mu rekle da ne padaju na fancy i preskupe sonde(nadam se da ce i Vladd ovo procitati) dokle god imaju jasnu sliku na ekranu,tj korektna ocitavanja iz prvog puta.
 14. Oehlabch vs Hilzna

  Totalno sam zbunjen?! Kako sad da dam savet sinu? "Pozovi ribu,kad bude prazna gajba, da gledate u osciloskop!!!"
 15. Oehlabch vs Hilzna

  @ab-Co-axial Ajd nemoj i ti sad da cackas mecku u....osigurac. Taman je Vladd progovorio fi fi jezikom oko kablova i komponenata sistema Treba opet da ga raspalis.
×