Jump to content

harasti

Član
  • Broj sadržaja

    21
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Informacije Profila

  • Zemlja:
    Serbia

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

harasti's Achievements

Početnik

Početnik (2/9)

45

Forumska reputacija

  1. Poštovani, Brod je prispeo u luku Koper kako smo najavili, ali kontejner još uvek nije istovaren sa broda. Već 2 nedelje je haos u luci zbog nastale guzve Otprema Vaše pošiljke za Srbiju je planirana za sledeću nedelju. Molim notirajte, hvala. Pozdrav
  2. 13.3.2021 stiže u luku i onda još jedno 10 dana dok nedođe kod nas i dok se ne ocarini. Ja sam već spremio papire i prosledio, sreća radim sa ozbiljnim prevoznicima pa će biti sve na vreme. Prekontrolisaću još uplate ali kako su mi kolege prenele prošle su uplate za sve , tako da čim stigne naredni dan isporučujemo svima.
  3. Dobio sam informaciju da unimeri stižu krajem Marta. Stići će mi dva uvoza objedinjena. Ne stižem da ogovaram na poruke, ako nekom nešto nije jasno može lično da me pozove - Aleksandar, ako neko ima bilo kakvu sumnju nije problem ne mora da plati, netreba nikakvo objašnjenje ili posebna poruka. Navikli smo na to.
  4. Uplate idu na Svet Baterija doo 15 maj 130 Ruma 160-440941-42 poziv na broj (ime na profilu) primer kod mene je : harasti znači samo u polje poziv na broj upisati vaše ime sa profila i gotovo iznos već znate ništa se nije promenilo Sledeće nedelje ću javiti ko je još ostao da uplati i ovima na FAKTURU ću poslati predračun Nema nekih promena , roba će verovatno biti u aprilu.
  5. ovih dana šaljem svima račune za uplatu i firmama predračune.
  6. lakše mi da mi sve uplate legnu u januaru , naravno smaraću one koji mi nisu poslali ništa , mrzi me i listu sad da izvlačim ko je šta poslao , stvarno nije frka par dana gore dole , imamo ceo januar i februar ako treba. Nisam se nadao ali gomila malih vozila na baterije se pojavilo, ljudi požuruju da im se naprave baterije da se vozaju. Posla preko glave, ko ima vremena nek uči malo o baterijama ima posla na sve strane. Ja prosto obožavam ovaj sajt koliko informacija i koliko komentara sa raznim idejama i rešenjima problema sadrži https://batteryuniversity.com/learn/article/charging_lithium_ion_batteries
  7. Stigle baterije za IQOS 300din komad šaljem odmah šaljite mi poruke na PP , gledam jednom dnevno , ako ne skontam sutra ću . Nemojte na KP ili sms , samo registrovani korisnici , inače je 500din komad.
  8. Lakše mi sve od nove godine da rešavam oko uplata. Za firme šaljem predračun pa avansni račun dok nestignu na stanje. Za fizička lica biće poseban račun na koji će uplaćivati, pa ćemo praviti račune kad stignu. NOVA cena za prvih 40 - 3100din i dodatno 20 - 3800din , 20kom na našem sajtu ostaje po 5000din Ili mi pošaljite sms sa podacima ili poruka na forumu. Ja ću kasnije poslati račun za uplatu i predračune.
  9. Ništa od štampe "As for UT139C, customization is not possible since we have MOQ for quantity at 460PCS, and the price will be 10% higher, thanks." Trenutno najniža cena na Aliexpresu je 42$ i kupon 2$ znači oko 40$ sa free shippingom, naravno za evropsku uniju pa da ti neko donese. Naša cena je za prvih 40kom je 3200din sa PDV-om , 20kom će biti po 4000din za dodatno ko želi sa foruma i 20kom će biti na našem sajtu po 5000din da ispeglamo balans. Nisam još dobio zvaničnu fakturu, ne javljaju se danima, ako bude još niže srazmerno ću smanjiti cenu.
  10. Ovde su mi štampali KIRANO 18650.RS , ništa se nije čekalo i nije bilo ograničenja u količini , obično je tako.
  11. Svejedno moram da poručim karton to je 40kom minimum pa 80 pa 120. Menije je interesantno za štampu koja će biti verovatno 80 ili 120kom , ali to nije problem. dalje oko organizacije sigurno će potrajati nedelju dve dok nedobijem tacnu cenu, tj ukupnu pa da preračunam sve sa troškovima transporta, carina i PDV. Za predračun ko hoće ništa dok nestigne na stanje ili ako bude uplate onda u sledećoj godini ćemo izvšiti, zasad mi je dovoljno spisak članova i količina , za adrese može i SMS model UT139C ime prezime adresa nick člana na telefon 0641584634 Formiraću tri cene za sad prijavljene , posebna cena za članove koji će kasnije kupovati i naravno finalna cena koja će biti na našem sajtu. Naravno samo ovaj model, sledeći uvoz možemo opet nešto drugo ako vam se svidi sistem.
  • Trenutno na sajtu   4 članova, 2 Skrivenih, 29 Gosta (Pogledaj celu listu)

  • Forumska statistika

    8.9k
    Ukupan broj tema
    434.3k
    Ukupan broj objava
  • Statistika članovȃ

    2862
    Svi članovi
    3371
    Najviše na sajtu
    Bingo
    Najnoviji član
    Bingo
    se pridružio
×
×
  • Kreiraj novo...