Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Voleo bih da vidim kako urezuješ M3 slepi do dubine 8mm u AL, tvoj mašinski metod, da se rešim prosutih sati ručnog rada. Snimi video, bilo bi super.

• Odgovora 281
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano
1 hour ago, Nesic said:

Voleo bih da vidim kako urezuješ M3 slepi do dubine 8mm u AL, tvoj mašinski metod, da se rešim prosutih sati ručnog rada. Snimi video, bilo bi super.

Urezivao onomad u hladnjak za F5 do otprilike te dubine 30+ kom. Rukom sam slomio ureznicu u istom.

Vrh ureznice poravnat brusilicom, umočena u alkohol, kvačilo na minimum i lagano. Šrafilica Bosch GSR 12-1 ako je bitno, ima celih 700 rpm. Ključni momenat je promena smera za odvijanje, tu treba mirna ruka. Rupe bušene burgijom 2.5 iz ruke pa su vrv malko veće, što je morebit ključ uspeha.

Uzmeš otpad, prežališ ureznicu i probaš.

Napisano

Meni to deluje nemoguće za uraditi. Svaka čast.

Napisano

Ovo predhodno sto sam zalepio su bile gluposti ali sad prelazimo na to sto nas interesuje za nasi ampi i hladnjaci i sve se nalazi ovde.:clapping:

Napisano

Da da, kao reklama za zilet. Sve glatko i sjajno.:)

Salu i reklamu na stranu, drugacije od ovoga na filmu i ne vodi prema dobro zavrsenom poslu.

Napisano

Samo prave probleme ljudima koji hoće da nešto urade :)

Napisano

Da da, bušenje nekirnerisanih rupa na vertikalnoj ploči, i urezivanje pod 80 stepeni je ....:lol:

• 11 months later...
  • 10 months later...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...