Srecko Napisano Mart 29 #5237 Napisano Mart 29 @Zen Mod ovi iz butika, za razliku od vas, ne uživaju u fizici jer i ne vole nauku preterano već očito mnogo više vole novac i glupost a reči empatija, poštenje .... ne bi ni u rečniku pronašli Comparison of $4,000 boutique audio cable to $7 Amazon Basics cable shows audiophiles waste a lot of money — scientific audio equipment analysis with analyzer shows no difference in quality | Tom's Hardware WWW.TOMSHARDWARE.COM 'Black Pearl solid silver conductors drawn in diamond coated dies and insulated with virgin FEP dielectric' doesn't help. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Mart 29 Autor #5238 Napisano Mart 29 dok ima ovaca bice i cobana LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Mart 29 #5239 Napisano Mart 29 Pre sat vremena, Srecko reče @Zen Mod ovi iz butika, za razliku od vas, ne uživaju u fizici jer i ne vole nauku preterano već očito mnogo više vole novac i glupost a reči empatija, poštenje .... ne bi ni u rečniku pronašli Comparison of $4,000 boutique audio cable to $7 Amazon Basics cable shows audiophiles waste a lot of money — scientific audio equipment analysis with analyzer shows no difference in quality | Tom's Hardware WWW.TOMSHARDWARE.COM 'Black Pearl solid silver conductors drawn in diamond coated dies and insulated with virgin FEP dielectric' doesn't help. Amir, koji vodi Audio Science Review, ima jak lični i komercijalni interes u određenim uređajima – posebno kineskim DAC-ovima i kablovima. Njegov forum i sadržaji često deluju gotovo kao sekta: vrlo strastveno brani svoje stavove, troluje diskusije vezane za DIY audio i favorizuje proizvode od kojih on ili njegovi partneri imaju koristi. Si Đi Ping ispostava. Dakle, iako je tehnički ima žvaku i koristi neka merenja, njegov forum i video materijali imaju i snažnu komercijalnu i subjektivnu komponentu, pa nije baš neutralan izvor kad je u pitanju realna vrednost i potreba za audio uređajima. Ja sam sam naseo na Toping DAC-ove odatle. Jednom i NIKAD vše..... Srecko, chakija and zerowaf je reagovao/la na ovo 3
Zen Mod Napisano Mart 29 Autor #5240 Napisano Mart 29 pa ti kupi Lampizatora ..... LightMatic, zerowaf, Srecko and 1 član je reagovao/la na ovo 1 2 1
Pchelac Napisano Mart 29 #5241 Napisano Mart 29 Miko, a koji DAC ti sad trosis, ...hebi ga, ode mi polako memorija pamcenja...🤪
Zen Mod Napisano Mart 29 Autor #5242 Napisano Mart 29 ugradio je USB u čelo, ne treba mu DAC ono, tu sam ga zaebo ....... eo instaliram blutut ispod kapka LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2
Mikorist Napisano Mart 29 #5243 Napisano Mart 29 pre 25 minuta, Pchelac reče Miko, a koji DAC ti sad trosis, ...hebi ga, ode mi polako memorija pamcenja...🤪 http://www.pavouk.org/hw/modulardac/en_ad1865.html Pavouk + torusni trafo sa elektrostatickim štitom, RC snubber, Amanero USB-I2S, Displej . LightMatic and Pchelac je reagovao/la na ovo 1 1
Zen Mod Napisano Mart 29 Autor #5245 Napisano Mart 29 On 3/28/2026 at 9:15 AM, ninja said: Ma to on sa AI izbacuje slike missing info, weight generated by AI - 33kg
Zen Mod Napisano Maj 14 Autor #5246 Napisano Maj 14 LightMatic, BANAT and Mikorist je reagovao/la na ovo 1 2
Zen Mod Napisano pre 1 sat Autor #5247 Napisano pre 1 sat samo deo od zanimacija ovih dana podsetnik, nandžarasta Bundeva je Leonardisanje ...... kao sto je i front na preampima, uvek
aaa zmaju! Napisano pre 1 sat #5249 Napisano pre 1 sat pre 30 minuta, Zen Mod reče nandžarasta Bundeva je Leonardisanje Jel na prodaju?
Zen Mod Napisano pre 1 sat Autor #5250 Napisano pre 1 sat pa prodat je, jos pre nego je napravljen msm, IP ........ a Bundeva Nandzarasta, jok ....... pokloni se ne prodaju Moze Leonardo da ti izleonardise, al druge boje, ova je copyrighted za ZML
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah