Srecko Napisano pre 1 sat #5237 Napisano pre 1 sat @Zen Mod ovi iz butika, za razliku od vas, ne uživaju u fizici jer i ne vole nauku preterano već očito mnogo više vole novac i glupost a reči empatija, poštenje .... ne bi ni u rečniku pronašli Comparison of $4,000 boutique audio cable to $7 Amazon Basics cable shows audiophiles waste a lot of money — scientific audio equipment analysis with analyzer shows no difference in quality | Tom's Hardware WWW.TOMSHARDWARE.COM 'Black Pearl solid silver conductors drawn in diamond coated dies and insulated with virgin FEP dielectric' doesn't help.
Mikorist Napisano pre 26 minuta #5239 Napisano pre 26 minuta Pre sat vremena, Srecko reče @Zen Mod ovi iz butika, za razliku od vas, ne uživaju u fizici jer i ne vole nauku preterano već očito mnogo više vole novac i glupost a reči empatija, poštenje .... ne bi ni u rečniku pronašli Comparison of $4,000 boutique audio cable to $7 Amazon Basics cable shows audiophiles waste a lot of money — scientific audio equipment analysis with analyzer shows no difference in quality | Tom's Hardware WWW.TOMSHARDWARE.COM 'Black Pearl solid silver conductors drawn in diamond coated dies and insulated with virgin FEP dielectric' doesn't help. Amir, koji vodi Audio Science Review, ima jak lični i komercijalni interes u određenim uređajima – posebno kineskim DAC-ovima i kablovima. Njegov forum i sadržaji često deluju gotovo kao sekta: vrlo strastveno brani svoje stavove, troluje diskusije vezane za DIY audio i favorizuje proizvode od kojih on ili njegovi partneri imaju koristi. Si Đi Ping ispostava. Dakle, iako je tehnički ima žvaku i koristi neka merenja, njegov forum i video materijali imaju i snažnu komercijalnu i subjektivnu komponentu, pa nije baš neutralan izvor kad je u pitanju realna vrednost i potreba za audio uređajima. Ja sam sam naseo na Toping DAC-ove odatle. Jednom i NIKAD vše.....
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah