Zen Mod Napisano Jun 6 Autor #5149 Napisano Jun 6 1 hour ago, Vix said: A ionako ZM kaze da svi zvuce isto, pa mi bude lakse eto vidis ako oces pravis da se zabavljas, a ne da imas kao bolje onda odustanes, okrenes se zvucnicima - bar sa zvucnicima uvek drugacije Vix and chakija je reagovao/la na ovo 1 1
BANAT Napisano Jun 6 #5150 Napisano Jun 6 Ne znam za vas drugari ali kada budem imao malo vise slobodnog vremena sastavicu par jednostavnih malih A klase Single-End pojacala snage bazirana na ovoj shemi za 24/7 upotrebu ... ps,jedan je covek nesto veoma slicno napravio i kvalitetom zvuka oduvao je nekoliko odlicnih 2A3 Single-End lampasa. SthlmBK, zerowaf and Beli_Ninja je reagovao/la na ovo 2 1
Zen Mod Napisano Jun 6 Autor #5151 Napisano Jun 6 sve ono sto Nelson radi zadnjih par godina na Big DIyA i jeste na tu temu - prvenstveno za popularizaciju hobija i ukljucenje mozga recimo, moj Babelfish F8, moze da se aranzira da bude daleko hladniji i sa manje snage, a sve to onda ispadne tepsija ribe ili eto, Egocentric ACA fixxxer pokusava da napravi jedan, al smeta mu vrucina SthlmBK, BANAT, LightMatic and 1 član je reagovao/la na ovo 4
black coffe Napisano Jul 16 #5153 Napisano Jul 16 nekako sam "zastario" , ne morem pronaći preko tapatolka da postavim fotkke novih zvučnika koje radim ? . Nisam "tapatok" koristio par godina , (jedino prema našoj stranici ) i sad se ne mogu uključiti , ima li kakove pomoći , bitno mi je vaše mišlljenje o skretnicama i volumenu kutije , te da li bas reflex il zatvoena kutija ., Driveri su Satori , skretnice su ???, al djeluju ozbiljno ? . prije par godina sam uspio ? postaviti ovde fotke , pa ak ima koja dobra duša da educira starčeka kojem je ovo zadnji projekt zvučnika (kao maturalni rad - sa 66 godina ) LightMatic je reagovao/la na ovo 1
revox Napisano Jul 16 #5154 Napisano Jul 16 17 minutes ago, black coffe said: nekako sam "zastario" , ne morem pronaći preko tapatolka da postavim fotkke novih zvučnika koje radim ? . Nisam "tapatok" koristio par godina , (jedino prema našoj stranici ) i sad se ne mogu uključiti , ima li kakove pomoći , bitno mi je vaše mišlljenje o skretnicama i volumenu kutije , te da li bas reflex il zatvoena kutija ., Driveri su Satori , skretnice su ???, al djeluju ozbiljno ? . prije par godina sam uspio ? postaviti ovde fotke , pa ak ima koja dobra duša da educira starčeka kojem je ovo zadnji projekt zvučnika (kao maturalni rad - sa 66 godina ) skini ovo Puma: Photo Resizer Compressor - Apps on Google Play PLAY.GOOGLE.COM Batch Photo Compressor to Resize ● Reduce Size ● Change Resolution ● Expand i fotke kompresuj i kaci LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Avgust 1 Autor #5156 Napisano Avgust 1 Iron Pumpkin (balanced), first one with (new) 28 steps arrangement. Step 24 is 0db, steps 23 down to step 1 are each -2db. Steps 25 to step 28 are each +2db. So, ranging from -46db to +8db. Previous arrangement, with 24 steps and jumpers for (permanent) gain set stays as solution for kit/finished preamp with physical/rotary switches controls. LightMatic, neskor, Beli_Ninja and 7 ostalih je reagovao/la na ovo 5 5
LightMatic Napisano Avgust 1 #5157 Napisano Avgust 1 (izmenjeno) Kako reče pok. Balašević: Ikebana, prava ikebana..... Svaka čast, maestro Izmenjeno Avgust 1 od LightMatic
Leonardo Napisano Avgust 1 #5158 Napisano Avgust 1 ^^ Profi zanimacija LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Avgust 1 Autor #5159 Napisano Avgust 1 Kao i uvek, ono sto se najvise vidi je - Leonardizovano
Leonardo Napisano Avgust 1 #5160 Napisano Avgust 1 4 minutes ago, Zen Mod said: Kao i uvek, ono sto se najvise vidi je - Leonardizovano Zanemarljivo spram Okeana Plavetnila unutra i sveukupne žične, gvožđarske, mikrokontrolerske punoće i majstorske usklađenosti. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Avgust 1 Autor #5161 Napisano Avgust 1 mto samo ja Ciganjsku dušu imam, mnogo volem bakar i gvožađ Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Leonardo Napisano Avgust 1 #5162 Napisano Avgust 1 Ciganjski brat ti ljubi Ciganjsku dušu. Ti Bakar i staro Gvožđe, ja Mariniju i stari Mesing... LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Avgust 8 Autor #5165 Napisano Avgust 8 btw. recommendation for bloody book 11/22/63 - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG Vix je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Avgust 12 Autor #5167 Napisano Avgust 12 Vix, Aleks and BANAT je reagovao/la na ovo 3
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah