Mikorist Napisano Oktobar 11, 2018 #397 Napisano Oktobar 11, 2018 Pretpostavio. Vidim da na CAP BANK pločicama nemaju rupičice za diode
Zen Mod Napisano Oktobar 12, 2018 Autor #399 Napisano Oktobar 12, 2018 lsi_jan1995_oliver.pdf Vix je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Oktobar 12, 2018 #400 Napisano Oktobar 12, 2018 1 hour ago, Zen Mod said: Šta je ovo - paljenje vatre tehnikom "vatrenog luka" (Bow Drill Fire Starter) ?
shonne Napisano Oktobar 13, 2018 #402 Napisano Oktobar 13, 2018 Miko, meni ovo lici visak ili ostatak delova nekog Obodina... Kondenzatore koje je uzeo odatle, stavio u tvoju skretnicu [emoji23] Šta je ovo - paljenje vatre tehnikom "vatrenog luka" (Bow Drill Fire Starter) ? Aleks je reagovao/la na ovo 1
ringeraja Napisano Oktobar 14, 2018 #403 Napisano Oktobar 14, 2018 Samo da pozdravim “kratko-fitiljnog zena” i poželim mu uspeha sa daljom komercijalizacijom foruma za svoje potrebe, kao i sve veći broj “zenovaca” koji će da šire Pass-Tannoy mantru u nastojanju da se probiju što više metodom analnog friklajmbinga. Beli je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Oktobar 14, 2018 Autor #404 Napisano Oktobar 14, 2018 mladac pokazuje aspiracije dostizanja jezickih vratolomija i logickih konstrukcija uzora mu najmilijih..... zelju za iskljucenjem iz aktivnog sudjelovanja u radu smatrajmo udovoljenom disclaimer: Ne vezati kruzok nam za navedene brendove... Danas svaka Moralna Gromada (da ne vredjam stoku stavljajuci je u ljudski milje) moze da ima pojacalo A klase i dual koncentrik zvucnjake ..... hifish and Beli je reagovao/la na ovo 1 1
ringeraja Napisano Oktobar 14, 2018 #405 Napisano Oktobar 14, 2018 Zahvaljujem “kratko-fitiljni”, a vidim da je jedan od sledbenika ekspresno uhvatio red za penjanje. Beli je reagovao/la na ovo 1
vladd Napisano Oktobar 14, 2018 #406 Napisano Oktobar 14, 2018 On 10/13/2018 at 1:53 AM, Mikorist said: Šta je ovo - paljenje vatre tehnikom "vatrenog luka" (Bow Drill Fire Starter) ? Ozicenje ves masine sa otpada spremno za apgrejd tvog ampa....
Beli Napisano Oktobar 14, 2018 #407 Napisano Oktobar 14, 2018 24 minutes ago, ringeraja said: Zahvaljujem “kratko-fitiljni”, a vidim da je jedan od sledbenika ekspresno uhvatio red za penjanje. Vidi, vidi ko nam je to ''iznenadjen i uvredjen'' ... alo Šojiću, jesil to ti? Izvinjavam se svima, obećavam da neću više dolivati ulje na vatru, al' ne mogah se uzdržati i ne nasmejati ovom ''nadobudnom junoši'' ... mada bi ga profesionalci, zaduženi za takve slučajeve, sigurno drugačije nazvali Srecko je reagovao/la na ovo 1
Woland Napisano Oktobar 14, 2018 #408 Napisano Oktobar 14, 2018 57 minutes ago, ringeraja said: Samo da pozdravim “kratko-fitiljnog zena” i poželim mu uspeha sa daljom komercijalizacijom foruma za svoje potrebe, kao i sve veći broj “zenovaca” koji će da šire Pass-Tannoy mantru u nastojanju da se probiju što više metodom analnog friklajmbinga. ne treba ti ovo Ringe, nije pristojno - nije bilo pristojno ni aminovati uvrede upućene Vladdu, pa posle primati poklon od njega.. najblaža racionalizacija tog postupka je upravo nepristojnost.. ne kapiram zbog čega si toliko istrajan u rušenju mostova za sobom, obzirom da je jasno da to napajanje i nije za tebe - jednako kao ni ja ne znaš šta bi sa njim, a taj.. pa poznat je po nečasnim radnjama.. Srecko je reagovao/la na ovo 1
чика-Брка Napisano Oktobar 14, 2018 #409 Napisano Oktobar 14, 2018 Ovo je forum gde svi mogu pisati sve sto žele, ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu. Beli, hifish and Srecko je reagovao/la na ovo 2 1
ninja Napisano Oktobar 14, 2018 #410 Napisano Oktobar 14, 2018 Ljudi, pustite to, nije vrijedno I ne treba se spuštati na isti nivo. To je kao kad stojiš pored reda za Lidl i pokušavaš ih probuditi iz kolektivne zaludjenosti. Samo mi nije jasno odakle mišljenje da samo Pass Tannoy (P-T) radi ovdje!? Vidim ko to protura i zašto samo mi nije jasno zasta sluze oči pratiocima i slobodnjacima? A i nisam primjetio da su se ikada kritikovali neki drugi uređaji ili zvucnici u nekoj većoj mjeri no sami P-T. Doduše, da se manje piše o drugima to stoji ali ko je kriv sto drugi ne pišu ili ne prave nesto drugo! ? Ja zabranu niti sam vidio niti primjetio Čak sam i ja svrstan od "uvrijedjenih" iako volim i imam nesto drugo ali iskreno I priznajem i da mi se sviđa i P-T kombinacija. Srecko je reagovao/la na ovo 1
чика-Брка Napisano Oktobar 14, 2018 #411 Napisano Oktobar 14, 2018 ja, na primer, nemam ni tanoje ni pas. imam neke zvucnike od stiropora (vece nego grozni) i neki sep od par vati. licno nisam uvredjen nikako, ali ne shvatam to guranje tanoja i pasa. mozda sam mator ili glup ili slabo kontam, ili sva tri.
zeljkor Napisano Oktobar 14, 2018 #412 Napisano Oktobar 14, 2018 Kakav bre Tannoy kakvi bakraci. Samo JBL vladd, Spachek and Aleks je reagovao/la na ovo 1 1 1
ninja Napisano Oktobar 14, 2018 #414 Napisano Oktobar 14, 2018 8 minutes ago, sax.hifi said: ja, na primer, nemam ni tanoje ni pas. imam neke zvucnike od stiropora (vece nego grozni) i neki sep od par vati. licno nisam uvredjen nikako, ali ne shvatam to guranje tanoja i pasa. mozda sam mator ili glup ili slabo kontam, ili sva tri. Kakvo "guranje" ? Onaj ko ima T ili P ili obadvoje, normalno da ce pisati o njima, a koliko ce ko da piše i o čemu je da svakog od nas. Srecko je reagovao/la na ovo 1
Woland Napisano Oktobar 14, 2018 #415 Napisano Oktobar 14, 2018 primate se na mantranje oko Pass - Tannoy, ama to je samo izgovor za neke sasvim prizemne porive, prikladna zamena za argument Srecko and ninja je reagovao/la na ovo 2
vladd Napisano Oktobar 14, 2018 #416 Napisano Oktobar 14, 2018 Ja vidim tri problema, Pass, Tannoy i vladd, pa preporucujem da spakujete te pass-tannoye i posaljete vladd-u, a ja cu da stavim tannoja na glavu, kao vijetnamac u rizi, passa na ledja, i da prepadam audiofile Serbske diljem otadzbine Inace, jasno je mnogo sta, osim, bar meni jednog detalja, kako su to ozbiljni, odnosno ljudi u ozbiljnim godinama(ocekivati neku bar logiku, pamet se ne kupuje), zamislili da se sakriju karakteri iza praznih prica? Blef godina? Zar stvarno mogu da pomisle da niko nigde i nikada nije sreo i ove i one i one trece i cetvrte, i da su se sa stomacinama sakrili iza trskice mantre? Srecko and ninja je reagovao/la na ovo 2
Woland Napisano Oktobar 14, 2018 #417 Napisano Oktobar 14, 2018 ^ a ti bi prekoredno da se utrpaš u Sveto Trojstvo?! e, ne može [emoji39] Zen je treći - on danju spava u kutiji od Tannoya [emoji3] kad ustane, do pola noći pravi sendviče, a druga polovina mu ode na pakovanje pošiljki koje se ujutru šleperima razvoze nestrpljivim Srpskim audiofilima [emoji3] Srecko, vladd and D i g i t a L je reagovao/la na ovo 1 1 1
D i g i t a L Napisano Oktobar 14, 2018 #418 Napisano Oktobar 14, 2018 2 hours ago, Woland said: ^ a ti bi prekoredno da se utrpaš u Sveto Trojstvo?! e, ne može Zen je treći - on danju spava u kutiji od Tannoya kad ustane, do pola noći pravi sendviče, a druga polovina mu ode na pakovanje pošiljki koje se ujutru šleperima razvoze nestrpljivim Srpskim audiofilima Ti to tek sad sazno Woli. Vidish da vascjela Sorabija mota kablove i radi stolariju shatro za auta,a ono ustvari za Tanojce. Na najnovijoj Forbesovoj listi bogatashkoj Mikrosoft,Ikeja pa Mode Zen.Fali mu dvajes bodova za drugo mesto,a do kraja godine mozhda bide i prvi jer ne prenosi bodove odproshle godine na zadnja dva remastera. Letuje na Maljenu lepteyeboooo,kava pesto evra u kafani. Spachek, ninja, Woland and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 1 1 3
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah