Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
25 minutes ago, Leonardo said:

^  Tada bi drastično porasla vrednost tvojih rukodelnih umjetnina :artist: 

:smesna:

Napisano

Novi detalji o domaćem offensive hacking softveru NoviSpy, reakciji Google u pogledu uklanjanja ovog malware-a sa uređaja korisnika i odsustvu adekvatne reakcije pravosuđa i nezavisnih kontrolnih tela 

WWW.CENZOLOVKA.RS

Intenziviranjem studentskih protesta u Srbiji nekako je u javnosti u drugi plan zapala veoma uznemirujuća vest koja je stigla 16. decembra – o špijuniranju aktivista i novinara koje je otkrila organizacija Amnesti internešenal i objavila u izveštaju „Digitalni zatvor: Prismotra i gušenje civilnog društva u Srbiji”. Jelena Sesar, istraživačica za Balkan i Evropsku uniju u…Read more →

• 2 nedelje kasnije...
Napisano

Konačno sam stigao da modifikujem fizz pro redragon. Ubačeni beli taster - da bude belo crna tastatura.

Podmazani tasteri. Ubačen damping ispod tastature. Lepše se čuje kad se tipka.

tat2.jpg

tat1.jpg

tat3.jpg

p.s.

Ovde svaki taster ima podnožje kao opamp. Kad se izaka vadiš komplet ceo i menjaš.

taster.jpg

Napisano

Šuti, onaj naš mamin sin se isto privez'o da mijenja ove mikroprekidače a ja se pravim blesav k'o imam previše obaveza na poslu pa mu to ne mogu izmjenjati. Men' se čini lakše bi mi bilo da mu kupim kršteniju tipkovnicu, zato Mikorist svaka ti čast :good2:.

• 3 months later...
  • 1 month later...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...