LightMatic Napisano Septembar 28 Share #6425 Napisano Septembar 28 On 27. 9. 2023. at 11:00, Doktor reče Grand Funk Railroad - Grand Funk (1969) Got This Thing On The Move (Remastered) - YouTube Music MUSIC.YOUTUBE.COM Provided to YouTube by Universal Music Group Got This Thing On The Move (Remastered) · Grand Funk Railroad Grand Funk (Red Album) ℗ 2002 Capitol Records, ... Ozbiljni artisti. Perfekcionisti na svojim instrumentima. Trio za pamćenje. Top njihov album ( 2. po redu ). Oooooooo, đe me nađe.... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zbora Napisano Septembar 28 Share #6426 Napisano Septembar 28 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Septembar 29 Share #6427 Napisano Septembar 29 asimze, zerowaf and Zbora je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Septembar 29 Share #6428 Napisano Septembar 29 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Oktobar 1 Share #6429 Napisano Oktobar 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Oktobar 3 Share #6430 Napisano Oktobar 3 (izmenjeno) Vascijeli Božji dan mi se ova pjesma mota po glavi.... mislim, i album je meni čudo. Izmenjeno Oktobar 3 od LightMatic Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Oktobar 3 Share #6431 Napisano Oktobar 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
paja959 Napisano Oktobar 4 Share #6432 Napisano Oktobar 4 Faces-First step Doktor, asimze, LightMatic and 1 član je reagovao/la na ovo 1 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
asimze Napisano Oktobar 4 Share #6433 Napisano Oktobar 4 Skoro sam zaboravio i da su postojali. Fali još Megi Beli i onda jebeš pamet, zarolaj ga Blaž .... Vrijeme je da otvorimo temu Rock and roll univerzitet. Da pišemo malo istoriju. Neki dan mi priča mlađi momak veliki fan Rolingstounsa i kad ga pitam koji je bluzer bio inspiracija njima, on me blijedo gleda. Moramo otvoriti školu, da se ne zaboravi istorija!!! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Oktobar 4 Share #6434 Napisano Oktobar 4 ^ Ko ti brani ? Otvori ... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zika Napisano Oktobar 4 Share #6435 Napisano Oktobar 4 Ne mutite vodu... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Oktobar 4 Share #6436 Napisano Oktobar 4 pre 3 časa, paja959 reče Faces-First step pre 1 sat, asimze reče Skoro sam zaboravio i da su postojali. Fali još Megi Beli i onda jebeš pamet, zarolaj ga Blaž .... Vrijeme je da otvorimo temu Rock and roll univerzitet. Da pišemo malo istoriju. Neki dan mi priča mlađi momak veliki fan Rolingstounsa i kad ga pitam koji je bluzer bio inspiracija njima, on me blijedo gleda. Moramo otvoriti školu, da se ne zaboravi istorija!!! Što kaže Doktor, slobodno započni. Imaš ista prava na otvaranje tema kao i bilo tko drugi na forumu. Kreni s temom, pa će se već netko nadovezati i uz malo sreće, nastat će tema puna linkova na dobru muziku uz razne kuriozitete poput toga koga je sve Robert Johnson ispirirao i dugo nakon svoje smrti i kako je Blues našao put natrag u Ameriku nakon što je već bio skoro zaboravljen od strane main streama. Ili to kako je Lynyrd Skynyrd dobio ime ili kako su se potukle postave AC/DC i Deep Purplea na nekom festivalu u Australiji, a nakon čega je Angus Young govorio da je Deep Purple u stvari Led Zeppelin za siromašne. Možda o prvoj eri psihodelije, koju smještaju u period od otprilike 1965 do '68. (Ne bih ovo znao bez albuma "Nuggets"). Za napraviti jedan smislen post o bilo čemu je potrebno i malo vremena jer valja provjeravati ishlapjele detalje iz sjećanja i posložiti sve u vremenski okvir. Poneki snob će s visoka docirati nama pučanima, ali većinom će netko ponekad dodati neku zanimljivost koje se sjetio ili netom saznao. Neće nastati nova rock enciklopedija, ali se možda nagomila materijala za prosijavanje za nekoga tko baš to traži. asimze je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zika Napisano Oktobar 5 Share #6437 Napisano Oktobar 5 kao retko dobro vino kada ostari: The Dark Side of the Moon Redux... LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Oktobar 5 Share #6438 Napisano Oktobar 5 https://www.youtube.com/watch?v=WD5N0rTsulQ Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Oktobar 13 Share #6439 Napisano Oktobar 13 Kafica pa onda malo rakijica 😁 LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Oktobar 15 Share #6440 Napisano Oktobar 15 LightMatic and Doktor je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Oktobar 15 Share #6441 Napisano Oktobar 15 ^ Part 2 (2019 g. - ispod Vuka ( Vukov spomenik ). Freestyler - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG The 2019 music video was filmed at Vukov Spomenik railway station, an underground station on the BG Voz commuter railway network serving Belgrade, Serbia. The new video had been sponsored by communications provider Telenet (Belgium) to promote a new mobile phone service. LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Oktobar 17 Share #6442 Napisano Oktobar 17 On 10/5/2023 at 7:31 PM, zika said: kao retko dobro vino kada ostari: The Dark Side of the Moon Redux... I ovaj nije los. Atom Heart Mother - Wikipedia EN.M.WIKIPEDIA.ORG zika je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Oktobar 19 Share #6443 Napisano Oktobar 19 https://youtu.be/h4gqZe3tXQ8?si=W-fc_jApvIshGGQO Beethoven - Piano Concerto No. 5 'Emperor' (Ct.rc.: Edwin Fischer, Wilhelm Furtwängler / Remastered) Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Oktobar 19 Share #6444 Napisano Oktobar 19 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
paja959 Napisano Oktobar 20 Share #6445 Napisano Oktobar 20 it's only rock n roll,but i like it...msm,matorci se skockali za 5... Woland je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Oktobar 21 Share #6446 Napisano Oktobar 21 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah