Jump to content

Trenutno na gramofonu ...

Preporučeni Komentari

Jedva dočekao da dođem s mora i uključim tokarilicu! 

Njemačka licenca, za francusko tržište, 1976. Men' sve dobro kad imam Tann i ZML. :D 

Lyn-Skyn.jpg

Do kasno u noć će ići ovo. Ne znam jesam li već postao ili nisam. Imam ga već dosta:

nuggets.jpg

Bolesno dobro!
Mislim da ima i na jubito ako netko treba podsjetnik, ali ako se ne varam nisu svi s tim imenom baš ovaj album - nemojte me držati za riječ jer nisam siguran.

Kupite, izmolite, posudite - ako se već ne da ukrasti! :D 

Podeli na ovim sajtovima

Floating Points/Pharoah Sanders ( i simfonijski orkestar)...msm vidjao ga po berzama,zaobilazio zbog simfonijskog orkestra..;)...kad ono simfonijci imaju minimalnu ulogu,i Floating Points i Pharoah Sanders rade izuzetno dobro kao "kombinacija",i za divno cudo,iako muzicki materijal bi sugerirao neku digitaliju,uzimajuci u obzir neke danasnje izdavacke kuce kako znaju u@&ati neki LP presove,ovo sviri ko atomska bommba...prvorazredan space jazz sa odlicnom svirkom Pharoah-a i odlicnom podlogom od Floating Points-a..:wub:

IMG_5290.JPG

IMG_5291.JPG

IMG_5292.JPG

IMG_5293.JPG

IMG_5294.JPG

Podeli na ovim sajtovima

• 4 nedelje kasnije...
  • 3 nedelje kasnije...
On 9/28/2023 at 11:54 AM, Woland said:

da li je možda neko nabavio 2023 izdanje Stop making sense?

novi filmski plakat:

2(1).thumb.png.03a44d521fc398e83986f165d22dc59d.png

Ja razmisljan ali recenzije su pomjesane ... ali karte za kino su kupljene :disco:

Podeli na ovim sajtovima

Napisano (izmenjeno)
On 9/28/2023 at 11:54 AM, Woland said:

da li je možda neko nabavio 2023 izdanje Stop making sense?

novi filmski plakat:

2(1).thumb.png.03a44d521fc398e83986f165d22dc59d.png

Talking Heads - Stop Making Sense 2023 | Steve Hoffman Music Forums

licno,cekam da osvane ovde:

Talking Heads - Stop Making Sense / 2xLP, Ltd, Deluxe, Booklet (bakelitfutar.hu)

medjutim,msm da ga nece ni biti po toj ceni:huh:

MGRECORDS.HU

TALKING HEADS - STOP MAKING SENSE, formátum: VINYL, kiadó: Warner, műfaj: Pop/Rock, stílus: Indie Rock, New Wave, Az ország legnagyobb hanglemez, cd, lp, vinyl választéka!

Izmenjeno od paja959
Podeli na ovim sajtovima

2 hours ago, paja959 said:

Talking Heads - Stop Making Sense 2023 | Steve Hoffman Music Forums

licno,cekam da osvane ovde:

Talking Heads - Stop Making Sense / 2xLP, Ltd, Deluxe, Booklet (bakelitfutar.hu)

medjutim,msm da ga nece ni biti po toj ceni:huh:

MGRECORDS.HU

TALKING HEADS - STOP MAKING SENSE, formátum: VINYL, kiadó: Warner, műfaj: Pop/Rock, stílus: Indie Rock, New Wave, Az ország legnagyobb hanglemez, cd, lp, vinyl választéka!

https://www.amazon.se/Stop-Making-Sense-Talking-Heads/dp/B0BYT9M616/ref=sr_1_1?qid=1696099718&refinements=p_32%3ATalking+Heads&s=music&sr=1-1

Podeli na ovim sajtovima

kod nas je skuplje:

WWW.MASCOM.RS

Nakon pet izuzetno uspešnih izdanja, bend Talkin Heads je 1983. godine krenuo na turneju. Izbor pesama bio je sačinjen od najupečatljivijih sa do tada objavljenih izdanja sa akcentom na fankoidni i elektronski zvuk dominantan na albumima „Speaking in Tongues“ i „Remain in

Podeli na ovim sajtovima

8 hours ago, ninja said:

Mala razlika, važno je da ga ne *maltretiraju" poštari :(

Nisam odavno uzeo nesto plasticno, crno, ali ovo nisam mogao da preskočim :D... Samo se nadam da ga  Amazonke neće iskoristiti i uništit :heat:

Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...