hifish Napisano Jun 29, 2009 Share #67 Napisano Jun 29, 2009 KOliko te zadovoljstvo konektora kostalo?Uh! Pravo prst u oko! I zaboravio sam od sve muke posto sam ih kupio pre jedno 2-3 godine...Pa mi je sad lakse! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
hifish Napisano Jun 29, 2009 Share #68 Napisano Jun 29, 2009 Evo jos malo redundantnih fajlova ali dozvojenih "gabarita"... Usput budi receno, ovo su delovi za mog buduceg ljubimca by Zen!Pozdrav! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Sync Napisano Jun 29, 2009 Share #69 Napisano Jun 29, 2009 Josh jedan Babelfish? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Jun 29, 2009 Share #70 Napisano Jun 29, 2009 Josh jedan Babelfish?Ko zna sta je ZM sad zakuvao... nema hladnjaka pa da procenimo... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Impuls Napisano Jun 29, 2009 Share #71 Napisano Jun 29, 2009 Posto si placao te RCF siljke? I zasto mislis da ce srebro dobro da svira? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Sync Napisano Jun 29, 2009 Share #72 Napisano Jun 29, 2009 Ima hladnjaka... kutija je proizvod Italijanske firme sa sve hladnjacima..ako ne gresim. Rade italijani extra kutije po povoljnim cenama...sve cnc i crni elox za 150-200eu. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
hifish Napisano Jun 30, 2009 Share #73 Napisano Jun 30, 2009 Posto si placao te RCF siljke? I zasto mislis da ce srebro dobro da svira?Siljci placeni 30 Eura. Sto se srebrne zice tice: pa, skoro da "znam" ("skoro" zato sto srebro nisam cuo u Babelu - u stvari nisam cuo ni Babel-a! ) - na bazi licnog iskustva.Imam 2 srebrna interkonekta a i moj Aleph P1.7 Clone je ozicen istom zicom... Pozdrav! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Jul 9, 2009 Share #74 Napisano Jul 9, 2009 Siljci placeni 30 Eura. Sto se srebrne zice tice: pa, skoro da "znam" ("skoro" zato sto srebro nisam cuo u Babelu - u stvari nisam cuo ni Babel-a! ) - na bazi licnog iskustva.Imam 2 srebrna interkonekta a i moj Aleph P1.7 Clone je ozicen istom zicom... Pozdrav! http://www.diyaudio.rs/index.php/topic/118-babelfish-j/page__view__findpost__p__5446SATA kabl nadji !!!I pravi od njega inter konekt Evo napravih josh jedan izmedju CD-a i pojacala i cuje se najbolje sto sam u zivotu cuo....Hvala Bane-tu za ideju... Ovo nadji i rasturi:https://www.cesell.com/product.php?productid=165411&cat=1067&page=11P1 i P2 rascereci i koristi da pletes pravis kablove... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
neskor Napisano Jul 9, 2009 Share #75 Napisano Jul 9, 2009 A gde da nadjemo takav kabl kod nas i da li imas neke slicice kako se to radi? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Jul 9, 2009 Share #76 Napisano Jul 9, 2009 A gde da nadjemo takav kabl kod nas i da li imas neke slicice kako se to radi?Dobio sam takav kabl uz jednu maticnu plocu - pa sam ga zdipio , tako da cemo ovako teshko da ih nadjemo....Ovde kod nas jedva ima da se nadje i SATA kabl pod uglom...No imam bolju ideju Treba nam : "silver solid wire 26 AWG" - to je taj kabl....Kanibal ima slican: http://www.kanibal.c...nje/srebrni.htmNo pitanje je koji je kvalitet ....Ovaj SATA solid core posrebreni je bar meni jako prirodan...Ma probajte i sa obicnim SATA kablovima - to mora da svira dobro... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Jul 9, 2009 Share #77 Napisano Jul 9, 2009 da li imas neke slicice kako se to radi?Nista odseces konektore na obe strane - skalpelom zaseces po sredini - kad ti se pojavi bez izolacijeprvi kabl pod rukom - njime rascerecis svu izolaciju do kraja i ostanu ti u teflonskoj izolaciji ovi sto trebaju...Od jednog sigurno ima dovoljno za jedan interkonekt kabl...ovde imaju dve slicice:http://www.diyaudio.rs/index.php/topic/118-babelfish-j/page__st__480__p__5446entry5446 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
hifish Napisano Jul 9, 2009 Share #78 Napisano Jul 9, 2009 SATA kabl nadji !!! I pravi od njega inter konekt Evo napravih josh jedan izmedju CD-a i pojacala i cuje se najbolje sto sam u zivotu cuo.... Imaces ti jos "najboljih" kablova u zivotu! Hehehe... Seti se samo doskorasnjeg "najboljeg" MusicBoy-a: "...ovaj kabl svira za mene najbolje na svetu (ne menjam ga - dozivotno)" Jesi siguran da cujes razliku u kablovima? Da nisi upao u "zamku kablova"? A Placebo efekat? A... Nemoj da te neko cuje da cujes razliku u kablovima inace ces biti proglasen ludim... ili necim jos boljim! A sada, salu na stranu. Drago mi je da si otkrio nesto novo sto ti pricinjava zadovoljstvo. Veruj svojim usima. Muskarci znaju zasto. Pozdrav! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Jul 10, 2009 Share #79 Napisano Jul 10, 2009 Imaces ti jos "najboljih" kablova u zivotu! Hehehe... Seti se samo doskorasnjeg "najboljeg" MusicBoy-a: "...ovaj kabl svira za mene najbolje na svetu (ne menjam ga - dozivotno)" Jesi siguran da cujes razliku u kablovima? Da nisi upao u "zamku kablova"? A Placebo efekat? A... Nemoj da te neko cuje da cujes razliku u kablovima inace ces biti proglasen ludim... ili necim jos boljim! A sada, salu na stranu. Drago mi je da si otkrio nesto novo sto ti pricinjava zadovoljstvo. Veruj svojim usima. Muskarci znaju zasto. Pozdrav! Ma ja znam da sam lud odavno za kvalitetnim zvukom - a josh ludji sto se tice Webhmasterisanja Pricam sa Googlom Pokusavam da shvatim kako razmislja Po pet sati dnevno namestam linkove za DIYAudio.rs da imamo sto bolje pogodke. Zamisli posle 3 godine ovakvog postavljanja linkova koji ce PR da imamo i posecenost Za prosli sajt sam rekao da je najbolji koji sam radio - Hehehe... Sad kazem da je ovaj najbolji. Da nisam upao u "zamku domena"? Treba da budem samo "Ludji" od svih drugih Webhmastera zajedno... Verujem da cemo biti najbolji. Muskarci znaju zasto. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Jul 20, 2009 Share #80 Napisano Jul 20, 2009 Mozda i nije za ovu rubriku, ali jest novopridosli gadget, a meni puno znaci... Grlica je tu samo zato sto je i na staroj navikla da sedi... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Jul 20, 2009 Share #81 Napisano Jul 20, 2009 Mozda i nije za ovu rubriku, ali jest novopridosli gadget, a meni puno znaci... Grlica je tu samo zato sto je i na staroj navikla da sedi... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Jul 20, 2009 Share #82 Napisano Jul 20, 2009 Ko je rekao "jo Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
sir Oliver Napisano Jul 20, 2009 Share #83 Napisano Jul 20, 2009 A ima li na kuci krov?I gde mi se izgubila ikona za email ? Il ste zabranili da mi ljudi salju mailove? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Jul 20, 2009 Share #84 Napisano Jul 20, 2009 На оном форуму Лаворџије, кад сад и на овом стоН_Колд Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Daudio Napisano Jul 20, 2009 Share #85 Napisano Jul 20, 2009 A di je stabilizacija antene:-lankerisanje,-nivelisanje-rotacija po mesnom uglu,-rotacija po azimutu,-............................... ovako usamljena odlican skupljac atmosferskih praznjenja-DALEKO BILO Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Jul 20, 2009 Share #86 Napisano Jul 20, 2009 Ma nema kod nas problema. Paz tehnologije kad ovaj lavor vata 34dB... Signal mi �alju sa preko 4km udaljenosti (tako ka�e gugl-zemlja-mapa) a ako nekoga zanima gde sam...Latitude: 46° 8'22.79"NLongitude: 19°40'26.55"E Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Jul 29, 2009 Share #87 Napisano Jul 29, 2009 Ko kaže da nas žene ne podržavaju u uvom našem DIYerisanju.Današnjom prigodom ( mojoj malenkosti je rodjendan ) dobijem poklon kome se zaista nisam nadao, a ženska lukavost i razboritost je uspela odabrati poklon kome je teško ne obradovati se.Dobio sam novu lemilicu, made in Japan, 70W sa podešavanjem 250-450 stupnjeva sa sve novim stalkom u paru. Stvarno sam se obradovao . Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Jul 29, 2009 Share #88 Napisano Jul 29, 2009 hehsta ti je zensko ..... CUDO !! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah