Jump to content

Sync

Član
 • Broj sadržaja

  1370
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  10

Sve objavljeno od Sync

 1. Ma ne dotice mene, samo se zapitam okle ti znas kolika je prostorija i sta bi bilo bolje? To sto si nabrojao nema sta da trazi kod mene ni u gostima.. Vrach iz Bach pogadja iz prvu.. Plan je da na ovo nataknem jos jedan 2x10" cab sa hornom i da to sve tera ovaj stack:
 2. ...cu biti ja ..kad se zena vrati kuci veceras.
 3. Oteglo se ovo.. Radi skroz oket. Koji dan usviravanja pa igranje sa razl spreznim i izlaznim kondovima... Gain je dosta veci nego trenutno mi pri ruci art dj pre 2.
 4. Jedan kanal probno sa aliexpress jfeti.. Lepi se za ushi Psb uspele, nigde shuma i bruma. Sad skutijavanje i igranje sa kondovima..
 5. Zahvata vise materijala pri okretu te se greje vise i lepi lepak na sebe iz mdf.. Podesi brzinu na frezeru ako imas opciju i redovno cisti nozeve.
 6. Idu trafoi novi, refresh nekih elkica, zamena diy pcb's za jlcpcb izradjene..
 7. Sastavljao dva kom.. doslo vreme za reflesh. SuperFi-jev primerak se vise ne zna gdi je u kurvanju
 8. Jedan Janov od samog pocetka vuce struju i povremeno peva. On se pravio lud jer je motao dva komada isto a ja tvrdio da je sigurno nacepio primar.. Ko i uvek, sve pohvala za Sashu i ekipu iz Trafomatica.
 9. Nesto fino za promenu:
 10. Nasa Sigma napajanja jos putuju. PCB se ocekuju sl nedelje via fedex. Stiglo nesto drugih delova:
 11. E bre Miko.. pa da ne turis sparkos i na reg.. gde ce ti dusha 😂
 12. Samo oprezno sa bibliotekom elemenata. Posto je shared, imas tudjih projekata sa brdo gresaka.. Meni malo konfuzan program, ko i sve istocno..
 13. Uuu nisko.. Sve drajvere vec imam. Ovo gore vec sviralo sa 15K200 koji osli dalje.. Faital 15PR400 trenutno fullrange (vidje Miko! ):
 14. Takva drvenarija ali.. gore Faital STH100+CP385ND pa ispod 6MD38 pa ispod Faital 15PR400. U ovom zivotu, samo da stignem..
 15. Cepam i ja po Faital 15pr400 u fr. Sve se moze..
 16. To je verovatno taj.. Imam slicne momente u zvuku. Usetao mi Cakija sa tom Suprom i to je bilo to (a koristim mogamija). Sad cekam 4m za dva ic...
×
×
 • Kreiraj novo...