slatkia Napisano Avgust 9, 2009 Share #111 Napisano Avgust 9, 2009 Greska nisam postavio sliku kako treba pa da ne krivite vratove Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Daudio Napisano Avgust 9, 2009 Share #112 Napisano Avgust 9, 2009 e pa sad ulazimo u intimu Ma nista na tvoj racun,vec izvesno vreme je za toliko staza u braku to postala uzrecica.. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
slatkia Napisano Avgust 16, 2009 Share #113 Napisano Avgust 16, 2009 A danas uzeo na pijaci radio za tavan da se slaze uz amp, bio nekad medju najacim modelima a i radi Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
lemond Napisano Avgust 18, 2009 Share #114 Napisano Avgust 18, 2009 Evo i ja da se ukljucim danas usvojen Crown D75a http://fr.audiofanzine.com/ampli-studio/crown/D75A/prix/ Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Avgust 20, 2009 Share #115 Napisano Avgust 20, 2009 Evo i ja da se ukljucim danas usvojen Crown D75a http://fr.audiofanzi...rown/D75A/prix/Ајде леба ти отвори и сликај.Никад нисам видео тај појачавач изнутра стоН_Колд Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
lemond Napisano Avgust 21, 2009 Share #116 Napisano Avgust 21, 2009 Evo i ja da se ukljucim danas usvojen Crown D75a http://fr.audiofanzine.com/ampli-studio/crown/D75A/prix/ Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BlueSky Napisano Avgust 21, 2009 Share #117 Napisano Avgust 21, 2009 Hehe... takve Grundig kutijice imam i ja kuci. Veoma mi se svidja njihov zvuk i iznenadjen sam kolicinom basa iz tog malog zvucnika.... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
slatkia Napisano Avgust 21, 2009 Share #118 Napisano Avgust 21, 2009 Hehe... takve Grundig kutijice imam i ja kuci. Veoma mi se svidja njihov zvuk i iznenadjen sam kolicinom basa iz tog malog zvucnika.... Sviraju za sve pare Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
slatkia Napisano Avgust 21, 2009 Share #119 Napisano Avgust 21, 2009 A tek visoki svaka cast Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Avgust 21, 2009 Share #120 Napisano Avgust 21, 2009 Ево слика Краун појачавача снаге нашег колеге ЛимунаД!Што ти је Краун и дан данас користи један те исти тип трансформатора.Са слика колико Ја могу да оценим, цела доња плоча је хладњак, мада 2 х 50-так Вати, доста му је!стоН_Колд Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Avgust 21, 2009 Share #121 Napisano Avgust 21, 2009 И још једна слика!стоН_Колд Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
lemond Napisano Avgust 21, 2009 Share #122 Napisano Avgust 21, 2009 Hala na pomoci oko slika! Nemam nikakve veze sa" Limnundom" moj nick je "lemond".Ova mala sprava radi neverovatno dobro , preamp je Audioanalyse c900 .Steta sto nema jos 20-ak wati +. Ovde mu je trenutno zabranjena prodaja zbog rizika paljenja, dosta ljudi ga koristi za hifi a on je previdjen samo za rack .Otvori za hladjenje se nalaze ispod pojacala tako da kada stavite amp u sistem pokrivate otvor za hladjenje i onda nastaju problemi. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
lemond Napisano Avgust 22, 2009 Share #123 Napisano Avgust 22, 2009 da me ne shvatite poresno u vezi nick-a , nisam sa "Limundo" oglasa Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Avgust 22, 2009 Share #124 Napisano Avgust 22, 2009 Ајде немој да си на крај срца!Мислио сам како би звучало на српском.стоН_Колд Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
lemond Napisano Avgust 22, 2009 Share #125 Napisano Avgust 22, 2009 Ајде немој да си на крај срца!Мислио сам како би звучало на српском.стоН_КолдMa Nemam ni srce a o kraju i da ne komentarisem ! Poz. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Avgust 22, 2009 Share #126 Napisano Avgust 22, 2009 da me ne shvatite poresno u vezi nick-a , nisam sa "Limundo" oglasa Dobro ti nama dosao :rofl:kako je krenulo bicemo i bolji od Limundo-a...http://www.google.co...j&start=10&sa=N16-i smo pogodak za kupovinu Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BlueSky Napisano Avgust 22, 2009 Share #127 Napisano Avgust 22, 2009 Xaxa Miko, odlično...šta god da se otkuca dobijaš diyaudio.rs Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Avgust 22, 2009 Share #128 Napisano Avgust 22, 2009 Ја укуцах Микорист, лелелелеле шта је мени све отворио .стоН_Колд Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Impuls Napisano Avgust 24, 2009 Share #129 Napisano Avgust 24, 2009 Novopridosla skalamerija u mom stanu je Hitachi HA6800. Stigao u subotu sa kupujemprodajem ali ga jos nisam ukljucio. Molio bih da mi neko posalje service manual ako ima da ga pregledam, repariram i napokon ukljucim. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
slatkia Napisano Septembar 6, 2009 Share #130 Napisano Septembar 6, 2009 Posto je projekat 300b SE u toku, bice u novoj temi, prikupljanje materijala takodje u toku i danas pristigao papir u ulju odgovarajuceg napona i kapaciteta ali ce izgleda gabariti biti problem Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano Septembar 6, 2009 Share #131 Napisano Septembar 6, 2009 Jedno pitanje čisto radi informacije.Jel valja koristiti elektrolite od veš mašine 400v40mf za lampaša u napajanjuEvo šemaMalo su veliki mislim gabaritom kao kutija cedevite od 200grIli da stavim jamicon 450v47mf Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Septembar 6, 2009 Share #132 Napisano Septembar 6, 2009 Jedno pitanje čisto radi informacije.Jel valja koristiti elektrolite od veš mašine 400v40mf za lampaša u napajanju....naravno - motor run kondovi ;preporuceni Icar Italy Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah