Ја sam sam Napisano Jul 29, 2009 Share #89 Napisano Jul 29, 2009 hehsta ti je zensko ..... CUDO !! Сад је сигурна да ћеш бар 5дана бити код куће! стоН_Колд Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stefaca Napisano Jul 30, 2009 Share #90 Napisano Jul 30, 2009 mojoj malenkosti je rodjendansrecan rodjendanac i sve najlepse Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
sir Oliver Napisano Jul 30, 2009 Share #91 Napisano Jul 30, 2009 Moj drugar ženi za rodjendan kupio čuvarku za ribe. Čudi me kako ga nije ubila na mestu. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Jul 30, 2009 Share #92 Napisano Jul 30, 2009 Moj drugar ženi za rodjendan kupio čuvarku za ribe. Čudi me kako ga nije ubila na mestu.Bolje to nego penu za brijanje ili vagu.Možda žena voli da vata ribu, jelte, mislim da peca. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Jul 31, 2009 Share #93 Napisano Jul 31, 2009 Ja sam za rođendan dobio ćerku. Evo sad će sedam godina kako "treba da se radujem" što ne moram dva puta da pravim hep-haj po kući, a inače, najlepši poklon mi je kada vidim srećan osmeh na licu svoje male... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Daudio Napisano Jul 31, 2009 Share #94 Napisano Jul 31, 2009 Ja sam za rođendan dobio ćerku. Evo sad će sedam godina kako "treba da se radujem" što ne moram dva puta da pravim hep-haj po kući, a inače, najlepši poklon mi je kada vidim srećan osmeh na licu svoje male... Lepo receno,raznezices nas Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Aleksandar Car Napisano Jul 31, 2009 Share #95 Napisano Jul 31, 2009 Lepo receno,raznezices nas Prigodan joke:Ulazi tip u kafanu i kazePice za kafanu DOBIO sam SINA!!!U uglu vidno uradjen tip podigne glavu i odgovori:Blago tebi burazeru, ja sam mog morao da pravim!!! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Jul 31, 2009 Share #96 Napisano Jul 31, 2009 Prigodan joke:...a da nemaš samo svoj dedicated thread... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
slatkia Napisano Avgust 9, 2009 Share #97 Napisano Avgust 9, 2009 E i ja se danas ponovio na buvljaku zemunskom jes da je sprava iz 1972. ali je kao nova a iznutrice ce valjda posluziti svrsi ili ti bittice modifikovana Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
slatkia Napisano Avgust 9, 2009 Share #98 Napisano Avgust 9, 2009 A evo nesto malo o sadrzaju iznutricaTube complement:2xEF862xECC811xECC831xELL801xEL951xEM842sound chennels 5WeachInputs:2xmicro2xradio2xphono Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Avgust 9, 2009 Share #99 Napisano Avgust 9, 2009 postuj samo sliku sa dimenzijama izlaznih trafoa Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
slatkia Napisano Avgust 9, 2009 Share #100 Napisano Avgust 9, 2009 postuj samo sliku sa dimenzijama izlaznih trafoaKasnije kad malo zaladi idem na tavan pa cu ga rasturim sada ga slusamo ja i gospodja i prisecamo se .... vremena a i muzika na traci je iz 70-80tih pa ono malo uzivamo Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Avgust 9, 2009 Share #101 Napisano Avgust 9, 2009 Sada ga slusamo ja i gospodja i prisecamo se .... vremena a i muzika na traci je iz 70-80tih pa ono malo uzivamo Немате друга посла . стоН_Колд Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano Avgust 9, 2009 Share #102 Napisano Avgust 9, 2009 Немате друга посла . стоН_Колдšto ćeš a i greota je da ne vrte Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Daudio Napisano Avgust 9, 2009 Share #103 Napisano Avgust 9, 2009 REVOX reko li ti ja da treba da obeladonis tvoje trakase,kao sto vidis ima jos uvek nostalgicara Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano Avgust 9, 2009 Share #104 Napisano Avgust 9, 2009 Pa sad da li je u pitanju nostalgija ili što drugo nebi znao.Znam samo da mi je prijatnije da slušam cd kad ga prebacim na traku nego direktno sa diska.Naročito u zimskom periodu noćom uz čašicu vina. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Daudio Napisano Avgust 9, 2009 Share #105 Napisano Avgust 9, 2009 ...uz pucketanje vatre u kaminu,dragu osobu....Ma udari mi antirost u glavu,ceo dan restauriram pecku na drva u pec na elektricni pogon pa zato reagujem na zimu Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano Avgust 9, 2009 Share #106 Napisano Avgust 9, 2009 ...uz pucketanje vatre u kaminu,dragu osobu.... e pa sad kamina nema e bum smo u stanu, mad nemam ništa protiv, a draga osoba, ako misliš na ženu, poslije 25 godina koju još nervira sva ova skalamerija po kući Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Daudio Napisano Avgust 9, 2009 Share #107 Napisano Avgust 9, 2009 Nemoj sad i ti da kazes jos da sa zenom u krevetu kao sa sestrom :rofl:Ajde sad je malo kasno ali slikacu ovu moju napravu,pre i posle, i obelodani cu je da vidis da se to moze i u stanu(mislim na kamin) Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano Avgust 9, 2009 Share #108 Napisano Avgust 9, 2009 Nemoj sad i ti da kazes jos da sa zenom u krevetu kao sa sestrom e pa sad ulazimo u intimu Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
slatkia Napisano Avgust 9, 2009 Share #109 Napisano Avgust 9, 2009 Evo i malo iznutrica Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
slatkia Napisano Avgust 9, 2009 Share #110 Napisano Avgust 9, 2009 A da ruke budu pravilno opterecene dodao i Grundig kutiice Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah