beatgoeson Napisano Novembar 26, 2009 Share #177 Napisano Novembar 26, 2009 Našao sam to isto, ali sve odlažem za sutra, jer nemam papučice. Barem dok je privremeno neću da lemim - uzan je prostor, debeo kabel, debela lemilica ( )... Da ne brljam. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
beatgoeson Napisano Novembar 27, 2009 Share #178 Napisano Novembar 27, 2009 Isprobano, radi. Rekao bih da ću imati solidne basove. Pokazuje se da je boost, u mom slučaju, veoma korisna opcija. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Novembar 27, 2009 Share #179 Napisano Novembar 27, 2009 Isprobano, radi. Rekao bih da ću imati solidne basove. Pokazuje se da je boost, u mom slučaju, veoma korisna opcija.od tebe jedino Chakijica ima vise i zvucnika i pojacala .......... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Novembar 27, 2009 Share #180 Napisano Novembar 27, 2009 khm, khm... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
beatgoeson Napisano Novembar 27, 2009 Share #181 Napisano Novembar 27, 2009 od tebe jedino Chakijica ima vise i zvucnika i pojacala .......... Pa gde su mu? Jel kukao nedavno da nema na čemu da sluša muziku, pa si mu odneo svoje pojačalo? A šta mogu, kada sam krenuo u aktivu... Sve je u funkciji, a još i fali... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
beatgoeson Napisano Decembar 1, 2009 Share #182 Napisano Decembar 1, 2009 Tortice...Stigle su još u petak, ali nisam se odmah pohvalio, jer...Kada sam se obratio proizvođaču sa pitanjem - zašto nema željenog drajvera na tržištu, stigao je odgovor da je slaba potražnja za njim, ali da imaju nešto zaliha na B-stock-u. To su primerci korišćeni za testiranje. Mogu da naprave i novo, ali će mi za ove primerke spremiti povoljnu ponudu.Nisam gadljiv kada je u pitanju ušteda, pa sam prihvatio. Cena je bila gotovo upola manja nego za nove, pa su me ova četiri drajvera izašla za trećinu manje nego dva srednjetonca.I tako, desilo se da je na membrani jednog od pristiglih drajvera, na sredini potklobučena i napukla boja, koja je u vidu čvrste, sjajne glazure. Odmah sam reklamirao, odgovor je stigao malopre: Već je na putu drugi primerak, uz moju doplatu za prevoz (petnaestak evra) iako je oštećeni primerak, kako kažu, funkcionalno ispravan.Eto, imaću i rezervu. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
InSides Napisano Decembar 1, 2009 Share #183 Napisano Decembar 1, 2009 Веома, веома лоша фотографија, али то је то за сада...У духу Уради Сам су полице десно од звучника.Комплетна слика за неколико дана. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
hifish Napisano Decembar 1, 2009 Share #184 Napisano Decembar 1, 2009 Веома, веома лоша фотографија, али то је то за сада...У духу Уради Сам су полице десно од звучника.Комплетна слика за неколико дана.Vrlo interesantan "kostur" police! :blink:Jedino je kvari ta "bizuterija" pored. Sva sreca pa je u kutiji! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
InSides Napisano Decembar 1, 2009 Share #185 Napisano Decembar 1, 2009 Vrlo interesantan "kostur" police! :blink:Jedino je kvari ta "bizuterija" pored. Sva sreca pa je u kutiji! Аууууу! Ухватили сте се одмах за звучнике! ОК, идем да повадим драјвере и избацим B&W лого кроз прозор. Не дирајте ми седмице.Што се тиче полица, можда сам мало претерао. 80мм х 40мм профил за 3мм зидом, пуњен песком, укупна тежина више од 80 кила по комаду. Саме полице су од 40мм дебелог ламинираног јавора, натур лакиране.Још чешкам главу око тога чиме да спојим полице са костуром - имам на залиху једну ролну пенасте гуме, па почињем тиме.Ево како би отприлике изгледали са плочама.... старије слике. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
hifish Napisano Decembar 1, 2009 Share #186 Napisano Decembar 1, 2009 Аууууу! Ухватили сте се одмах за звучнике! ОК, идем да повадим драјвере и избацим B&W лого кроз прозор. Не дирајте ми седмице....Ne se luti be! Se salev! :shakehands:Ali zato je polica mocna! :cheers:Pozdrav! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
gidjga Napisano Decembar 1, 2009 Share #187 Napisano Decembar 1, 2009 Super ,sada svakoj ploči spajkove pa onda na ram i neće da mrdne. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
InSides Napisano Decembar 1, 2009 Share #188 Napisano Decembar 1, 2009 Ne se luti be! Se salev! :shakehands:Ali zato je polica mocna! :cheers:Pozdrav!Ма свакако да се зезам! Хтео бих ја то још сада отпакирати, али не иде... сутра, надам се. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
InSides Napisano Decembar 1, 2009 Share #189 Napisano Decembar 1, 2009 Super ,sada svakoj ploči spajkove pa onda na ram i neće da mrdne.То је опција, али нажалост не могу да договорим стругара да ми то уради скоро. Морам почети са гумом или нешто слично... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Decembar 1, 2009 Share #190 Napisano Decembar 1, 2009 Ма свакако да се зезам! Хтео бих ја то још сада отпакирати, али не иде... сутра, надам се. kol'ke slusalice .......... !! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
InSides Napisano Decembar 1, 2009 Share #191 Napisano Decembar 1, 2009 kol'ke slusalice .......... !! Аха, мала промена у концепту сада кад се има простора. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Decembar 1, 2009 Share #192 Napisano Decembar 1, 2009 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Sync Napisano Decembar 14, 2009 Share #193 Napisano Decembar 14, 2009 Narucen u junu...stigao danas. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Decembar 14, 2009 Share #194 Napisano Decembar 14, 2009 izbori se ti ..... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Sync Napisano Decembar 14, 2009 Share #195 Napisano Decembar 14, 2009 Ma pusti... Da vidish u kolikoj kutijetini stize, pa josh katalozi... 750gr paket. Dofatila me i posta na kraju za carinu.Jes da sam dobio gratis josh jedan wm8741 cip... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Sipi Napisano Decembar 14, 2009 Share #196 Napisano Decembar 14, 2009 Narucen u junu...stigao danas. Und, was fuer ein DAC ist dass? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Decembar 14, 2009 Share #197 Napisano Decembar 14, 2009 Und, was fuer ein DAC ist dass? Како шта, па "Скаламерија".стоН_Колд Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Sipi Napisano Decembar 14, 2009 Share #198 Napisano Decembar 14, 2009 Како шта, па "Скаламерија".стоН_КолдUuu, pa to je jak brand ! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah