zerowaf Napisano %s u %s #14521 Napisano %s u %s pre 21 časa, Pchelac reče Ma, blatantno kopiranje zvuja (tweeter zakucan na prednju plocu)sto je Vladac doneo na prvi FAK- RIP Vlado,...i pomalo Zenov Djurdjevak, tqwt dole i full gore. Bice tu jos puuno posla...🙄 Recepis je, znači, dobar! Bit će to zabavno!
Pchelac Napisano pre 9 časa #14522 Napisano pre 9 časa (izmenjeno) Posle par dana, u ovoj konfiguraciji, odsecen sa 61uF, i razradjivan tiho ,pa sam se osmelio da malo pojacam i utisak sledeci: detaljno, ali prirodno, vokali nezni i leeepi, ja sa svojim starim usima ne primecujem nikakav stakleni ili ostar prizvuk koji pominjahu na bigdiy... Plan je da ide u kutiju i da se lagano slusa fullrange jedno 20 dana, dakle pravo razradjivanje, pa utisci... Izmenjeno pre 9 časa od Pchelac LightMatic, zerowaf and Vix je reagovao/la na ovo 2 1
Pchelac Napisano pre 9 časa #14523 Napisano pre 9 časa Postoji i manji mismatch u osetljivosti, pa sam uljucio EQ i stisao bas od 160Hz nadole za 2-3 dB. ...Tek treba da vidim sta cu za bas, imam i onu ITT 12"...otom potom Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Brijac Napisano pre 4 časa #14524 Napisano pre 4 časa 4 hours ago, Pchelac said: detaljno, ali prirodno, vokali nezni i leeepi, ja sa svojim starim usima ne primecujem nikakav stakleni ili ostar prizvuk koji pominjahu na bigdiy Sto vise vremena provodim na kojekakvim forumima, vise kapiram koliko se ljudi preseravaju sa tim izjavama. A na bigdiy ih nikad vise nego sad. Staklena membrana, cus zvuci stakleno, metalna membrana cus zuvci metalno, keramicka membrana cus zvuci kao... kreda?... Palamude ljudi dosadno im, samo jos fali da im stvara ukuse u ustima odosmo u audio gurmane pa cemo da udaramo po zacinima. Uzivkaj u novoj igracki 👋 zerowaf, LightMatic and Pchelac je reagovao/la na ovo 1 2
Pchelac Napisano pre 2 časa #14525 Napisano pre 2 časa E, ovo kao klikeri,...ja sad imam staklence, ti porcelance🤣 Brijac je reagovao/la na ovo 1
Vix Napisano pre 1 sat #14527 Napisano pre 1 sat Steta sto nema vise "hemp" membrana, legenda kaze da se one najhempnije cuju ;) Brijac je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah