Jump to content

Sta ste udomili od drajvera i zvucnika u skorije vreme.....

Preporučeni Komentari

Napisano

znao sam da ce biti belaja, ali nisam taj odozgore. SS ne bi pipao ni sa fekalizovanom motkom da oprosti finija svajs gospoda, od mene to ne moz da se nabavi nikako.

Napisano

znao sam da ce biti belaja, ali nisam taj odozgore. SS ne bi pipao ni sa fekalizovanom motkom da oprosti finija svajs gospoda, od mene to ne moz da se nabavi nikako.

Ma on je to mislio na mene. :whiteflag:
Napisano

Cisti fetish. Bilo je jace od mene. Za razliku od Zena u slicnim situacijama nisam mogao da se oduprem :whiteflag:

:unbelieveble:A čemu toliki wooferi ? Fetish ? Ako je to onda razumem i podrzavam u potpunosti :wild:

Napisano

Da znas da razmisljam da otvorim firmicu :)) Salu na stranu otkricu tajnu. Ideja je da se napravi klon JBL 4344. A sa 2245 da se napravi klon B460 subwoofera.

Ti krenu ko oni japanci sto ih restauriraju, puna soba JBL-a...

Pa dobro niko nije rekao da mora da bude jedna soba :)

bilo bi dobro da je soba :buehehe:

• 4 nedelje kasnije...
Napisano

Nabavljeni povoljno pre neko vece za buduci zimski projekat Zv. kutija ! :EV DL18W , jedan je u originalnom i perfektnom radnom stanju , dok je drugi na zalost zakucao i zatego u procepu kad je bio spaljen .

post-556-0-98422600-1350486823_thumb.jpg

post-556-0-04113700-1350487020_thumb.jpg

Napisano

Kolegion, teška artiljerija? :wink2:

Kolegione da znas da su i bash neki teski ! , cini mi se da su bar po jedno 15Kg svaki ! Pozdrav Druze !
  • 4 nedelje kasnije...
Napisano

Pitanje za kolegione : U mogucnosti sam da nabavim povoljno par ovakvih vintage Iskra zvucnika kao sa slike u dobrom stanju , da li neko ima neka iskustva sa njima kada je kucevni hi - fi u pitanju ? , vredi li ta starudija necemu ? Pozdrav !

post-556-0-39639600-1352564278_thumb.jpg

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...