Mikorist Napisano April 7, 2011 Share #1 Napisano April 7, 2011 2x 7C04DBE http://petoindominique.fr/php/mysql_thiele_seul_ref.php?ref=7C04DBE kao casa izgledaju - dupli namotaji... Pierre Etienne Leon M II Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
sir Oliver Napisano April 7, 2011 Share #2 Napisano April 7, 2011 Ja sam promenio par parova visokotonaca na mojim Skotovima Stavio Philips (one jaganjce iz threada o vucjoj kozi) Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano April 7, 2011 Share #3 Napisano April 7, 2011 Vifa PL18, Sony PP, CSS, Tannoy M2, Tannoy M3, Jamo visokotonci, Visaton kreštavci, Brill Ti tweeteri, Soltanus ESL150 (danas isplaćeno do kraja), a od prije, stoje mi Peerlessi za subwoofere (ne ovi u mojim subwooferima), JBL GT4.0C, Vifa XT25.... A ima tu još koječega... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano April 7, 2011 Share #4 Napisano April 7, 2011 Vifa PL18, Sony PP, CSS, Tannoy M2, Tannoy M3, Jamo visokotonci, Visaton kreštavci, Brill Ti tweeteri, Soltanus ESL150 (danas isplaćeno do kraja), a od prije, stoje mi Peerlessi za subwoofere (ne ovi u mojim subwooferima), JBL GT4.0C, Vifa XT25.... A ima tu još koječega...I ti meni pričaš da mi je predugačak spisak second hand radnju da otvoriš ima da ti radi Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
dusan Napisano April 7, 2011 Share #5 Napisano April 7, 2011 udomio sam acoustat spectra 1100 .Srednji i visoki su super ali bas je ispod kritike. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
michabass Napisano April 7, 2011 Share #6 Napisano April 7, 2011 uhhhh dupli namotaji? pre će biti da je namotaj oštećen tj da je svučena špulnica nagore, barem koliko vidim sa slike... možda grešim ali tolko se vidi sa slike... jel zvučnik ima duple kleme na korpi? ako nema onda nisu dupli namotaji već oštećenje... jel to slika tvog zvučnika ili ..? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano April 7, 2011 Share #7 Napisano April 7, 2011 ma to mu slika sa netainace klasicni Focal fazon za 2,5way kutije Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano April 7, 2011 Autor Share #8 Napisano April 7, 2011 jel to slika tvog zvučnika ili ..?ma to je slika sa nekog francuskog foruma Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano April 7, 2011 Autor Share #9 Napisano April 7, 2011 ma to mu slika sa netainace klasicni Focal fazon za 2,5way kutijeovo ima basinu vazduh da ti izbije.ide 25hz garant - kao zemljotres je Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano April 7, 2011 Share #10 Napisano April 7, 2011 ma jok - ide do minus 5Hz:buehehe: Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano April 7, 2011 Autor Share #11 Napisano April 7, 2011 ma jok - ide do minus 5Hz:buehehe:aj otvoricu topik poseban Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano April 7, 2011 Share #12 Napisano April 7, 2011 Miko - ti si toliko koncentrisan pri slusanju muzike , da i bass frekvencijama uvrces fazu mislima Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zvu Napisano April 8, 2011 Share #13 Napisano April 8, 2011 uhhhh dupli namotaji? pre će biti da je namotaj oštećen tj da je svučena špulnica nagore, barem koliko vidim sa slike... možda grešim ali tolko se vidi sa slike... jel zvučnik ima duple kleme na korpi? ako nema onda nisu dupli namotaji već oštećenje... jel to slika tvog zvučnika ili ..? Ovde je palo silovanje zvučnika ali nedovoljno da izgori. Taman toliko da se lak razgumavi i skliyne kalem Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano April 8, 2011 Share #14 Napisano April 8, 2011 mislim da je ovde upalo malo engleske izmaglice... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BokiTokiVoki Napisano April 8, 2011 Share #15 Napisano April 8, 2011 Miko - ti si toliko koncentrisan pri slusanju muzike , da i bass frekvencijama uvrces fazu mislima Jedi mind trick. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano April 8, 2011 Autor Share #16 Napisano April 8, 2011 Jedi mind trick. a mozete li zamisliti da je lik pre mene tako i slusao svo vreme.oba kalema zvucnika bila su spojena u FR paralelno ....bez skretnice... radio "poznat samograditelj" kutije .... toliko o tome Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BokiTokiVoki Napisano April 8, 2011 Share #17 Napisano April 8, 2011 a mozete li zamisliti da je lik pre mene tako i slusao svo vreme.oba kalema zvucnika bila su spojena u FR paralelno ....bez skretnice...radio "poznat samograditelj" kutije ....toliko o tome He gives a bad name to DIYer. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano April 8, 2011 Share #18 Napisano April 8, 2011 Jedi mind trick. Apropo Jedi... Sada ih možemo očekivati u spisku nacija na narednom popisu u CG. Kada tj ako bude i ovde, bešmisve ako se ne budem izjasnio kao Jedi... (Džedaj)...http://www.vijesti.me/caffe/grupa-mladih-ce-se-aktuelnom-popisu-pisati-kao-dzedaji-clanak-14169 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zika Napisano April 8, 2011 Share #19 Napisano April 8, 2011 Davnih godina na kraju 70-ih, moj, tadašnji, komšija, sa kim sam i ušao u HiFi, izjašnjavao se kao Eskim.Ja sam, odavno, po nacionalnosti:„Čuburac“, po veroispovesti:„matematičar“. Najbolje je kada krenu da to upišu i mojoj supruzi. Ona, navikla na mene i na besmislenost istih pitanja, ćuti. Ja dreknem: Ona, bre, na Čuburu ide samo weekend-om na pijacu, sa mnom(e), ne moće ona biti Čuburka. Onda me posivačica gleda, trlja oči, misli na 25.000 plate i kaže, dobro...Naravno, kada se sve završi, krene popisivačica ka vratima, ja kažem: da pogledam Vaš zapisnik... Neki pocrvene, neki ne, zavisno šta su upisali...Miko, ko je „poznat samograditelj“...? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano April 8, 2011 Autor Share #20 Napisano April 8, 2011 Miko, ko je „poznat samograditelj“...?neki moj imenjak Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ManicP Napisano April 8, 2011 Share #21 Napisano April 8, 2011 Apropo Jedi... Sada ih možemo očekivati u spisku nacija na narednom popisu u CG. Kada tj ako bude i ovde, bešmisve ako se ne budem izjasnio kao Jedi... (Džedaj)...http://www.vijesti.m...ji-clanak-14169Biće nas bar 2 ako ne eskiviram inventar. Mada je i dudeism tempting... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano April 8, 2011 Autor Share #22 Napisano April 8, 2011 neki moj imenjak ali pazite kablovi kojima je sve spojeno koje sam dobio sigurno vrede 50evra metar.a buksnice su tozla Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah