Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 16k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano
9 hours ago, Alex said:

Vladd, koja si ti legenda :D

Naravno da se šališ ;)

U svakoj sali ima i malo sale. :)

Ovde je vise preterivanje.

Naravno da drzava podrzava nepismenost u demokratskoj meri, teskoje upravljati samosvesnim ljudima, i poturati im istorijske uspehe, ali je po meni sirenje nepismenosti, negovanje, uz falsifikovanje cega treba, prakticno pocetak drustvene smrti drzave.

Napisano
4 minutes ago, Woland said:

posle mu turili krst, razume se :)

Sve to OK.

Msm, Ravenna . . . Dante . . . Teodorik . . . . nego, jel' nadje tu u okruzenju neku dobru prodavnicu vinila i kupi li stogod adekvatno za tvoju kolekciju ? 

Napisano

ima samo jedna ne baš sjajna, pronašao reizdanja Bila Evansa.. Vanguard i solo piano.. nije nešto ali to su mi jedini Evansi što imam :)

Napisano
1 hour ago, Woland said:

ima samo jedna ne baš sjajna, pronašao reizdanja Bila Evansa.. Vanguard i solo piano.. nije nešto ali to su mi jedini Evansi što imam :)

Fino, fino . . .  Bil Evans. 

Ja se prisetih tebe pre par dana u Firenci u jednoj radnji. Bilo poredjano jedno 6-7 onih Fone italijanskih audiofilskih vinil izdanja. Cene nesto 30-35 eura/komad. :)

Shebah se u Lucca-i sto ne uzeh Enaudi-ja ( Elementi i Le Onde - oba 2 x LP ) po 20 eura naslov. Posle vidim u Firenci da su po 35 eura.

Nea veze, dobar pazar i ovako. Bice tamo na " Trenutno na . . . ". 

Btw, uzivaj(te).

Ja sutra krecem za Bgd.

Napisano

prošle godine sam bio na jedva 30 km od Fonea, ali to sam ustanovio kad sam se vratio :) klasika mu je najbolja, ali ni ona ne baš sva - snimci Salvatore Acarda su ono baš :)

Napisano

Ako imaš pare možeš na registarsku tablicu da upišeš šta hoćeš. 

Pa Pera iz Svilajnca rešio da turi svoje ime na tablicu.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...