Leonardo Napisano %s u %s #16193 Napisano %s u %s Ivo Džima vs. Svinjo Džima ZASto, LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 3
крокодил Napisano %s u %s #16194 Napisano %s u %s zerowaf, LightMatic and ninja je reagovao/la na ovo 3
dejanco32 Napisano Juče u 08:36 #16196 Napisano Juče u 08:36 zerowaf, Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 1
Aleks Napisano Juče u 08:53 #16197 Napisano Juče u 08:53 On 21. 11. 2025. at 22:44, grone reče Sad se kupuje dok pada ;)
Leonardo Napisano Juče u 17:00 #16198 Napisano Juče u 17:00 (izmenjeno) Izmenjeno Juče u 17:01 od Leonardo zerowaf and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1
Leonardo Napisano Juče u 17:00 #16199 Napisano Juče u 17:00 (izmenjeno) Izmenjeno Juče u 17:01 od Leonardo zerowaf and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
LightMatic Napisano Juče u 17:47 #16200 Napisano Juče u 17:47 pre 45 minuta, Leonardo reče Šta sve neće izmislit'....A kad čovjek bolje pogleda, trebalo bi ga proglasiti svecem ako je iko zadužio čovječanstvo on je.
zerowaf Napisano pre 23 časa #16201 Napisano pre 23 časa pre 3 časa, LightMatic reče Šta sve neće izmislit'....A kad čovjek bolje pogleda, trebalo bi ga proglasiti svecem ako je iko zadužio čovječanstvo on je. Ma bio je nedavno jedan gaf u kojem je neka voditeljica komentirajući neko društveno događanje iskomentirala kako čovjek pješači noseći sliku svetog Nikole Tesle. Za više informacija se valja obratiti Zoranu Kesiću. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano pre 23 časa #16202 Napisano pre 23 časa pre 1 minut, zerowaf reče Ma bio je nedavno jedan gaf u kojem je neka voditeljica komentirajući neko društveno događanje iskomentirala kako čovjek pješači noseći sliku svetog Nikole Tesle. Za više informacija se valja obratiti Zoranu Kesiću. Već sam u nekoliko navrata dokazao da sam (namjerno) zaostao što se tiče većine glavnih tema koje nas sve svakodnevno pritišću, tako da ne sumnjam da je tvoja opaska istinita . Isto tako stojim u potpunosti iza moje izjave o proglašenju za sveca .
zerowaf Napisano pre 23 časa #16203 Napisano pre 23 časa pre 3 minuta, LightMatic reče Već sam u nekoliko navrata dokazao da sam (namjerno) zaostao što se tiče većine glavnih tema koje nas sve svakodnevno pritišću, tako da ne sumnjam da je tvoja opaska istinita . Isto tako stojim u potpunosti iza moje izjave o proglašenju za sveca . Svakako podržavam beatifikaciju! (Ne znam zove li se to i u pravoslavlju isto "beatifikacija", ali znate svi na što mislim) Ja se namjerno izoliram od vijesti, ali svejedno do mene dođe ponešto. Ovo sa svetim Nikolom Teslom je ipak bio i moj svjestan "napor" jer sam kliknuo na You tubeu na video Zorana Kesića, tj. 24 minuta. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano pre 23 časa #16204 Napisano pre 23 časa Treba ga proglasiti svecem u svim svjetskim konfesijama. zerowaf je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano pre 14 časa #16205 Napisano pre 14 časa "Dragi Marconi, ako stvarno želiš napraviti radio samo napravi kako sam ti rekao. To će ti pomoći da platiš režije, a mene ako se setiš - setiš" - Sv. Nikola resul dalaj Tesla P.S. Nije ga se sjetio. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Leonardo Napisano pre 3 časa #16206 Napisano pre 3 časa Parlament Jamajke LightMatic and grone je reagovao/la na ovo 1 1
zerowaf Napisano pre 2 časa #16207 Napisano pre 2 časa Pre sat vremena, Leonardo reče Parlament Jamajke Odmah se vidi sve neki pošten svijet, a ne ovi moji hohštapleri! LightMatic and grone je reagovao/la na ovo 2
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah