Pchelac Napisano pre 21 časa #1 Napisano pre 21 časa Japanac je sve sam napravio na originalan nacin, dijafragma od 50mm debelog stiropora ,secenog u konus, voice coil, magnet - postavljena dva neo da se odbijaju ali ne dodiruju, centrator zategnuta nit u trougao, spoljna povrsina drajvera sa zalepljenim papirom- da dominira zvuk papira ...pogledajte sami. Navodno je impedansa potpuno ravna u celom opsegu. ��A�X�`���[���U�®�Ì�½�Ê�X�s�[�J�[ WWW.TOMOZON.SAKURA.NE.JP zerowaf, LightMatic and BANAT je reagovao/la na ovo 3
Pchelac Napisano pre 21 časa Autor #2 Napisano pre 21 časa Thread 'Unique 20cm Full-Range Styrofoam Flat Speaker with DIY Ironless Repelling Magnet Motor (Perfect Flat Impedance 20Hz-20kHz!)' https://www.diyaudio.com/community/threads/unique-20cm-full-range-styrofoam-flat-speaker-with-diy-ironless-repelling-magnet-motor-perfect-flat-impedance-20hz-20khz.444473/ zerowaf je reagovao/la na ovo 1
Vix Napisano pre 21 časa #3 Napisano pre 21 časa To samo Japanci mogu da naprave! LightMatic and zerowaf je reagovao/la na ovo 2
zerowaf Napisano pre 11 časa #4 Napisano pre 11 časa Sad kad fasaderi postanu proizvođači zvučnjaka! LightMatic, BANAT and Vix je reagovao/la na ovo 3
chakija Napisano pre 3 časa #5 Napisano pre 3 časa Prelepo izgledaju...voleo bih da čujem kako sviraju.
Vix Napisano pre 2 časa #6 Napisano pre 2 časa Pa vidi se da je Open Baffle, mora da lepo svira! Ja cekam da neko napravi pulsirajucu sferu kao subwoofer, pa da dozivljaj bude potpun
zerowaf Napisano pre 2 časa #7 Napisano pre 2 časa pre 1 minut, Vix reče Pa vidi se da je Open Baffle, mora da lepo svira! Ja cekam da neko napravi pulsirajucu sferu kao subwoofer, pa da dozivljaj bude potpun Oči vascelog foruma su uprte u našeg Aleksa. Ako on ne napravi, nitko neće. 😃 Vix and asimze je reagovao/la na ovo 1 1
NIXIE Napisano pre 1 sat #8 Napisano pre 1 sat (izmenjeno) Ne znam čemu toliko oduševljenje i ovde i tamo, ko deca na OTO (opštetehničko obrazovanje) da su ga pravila. Izmenjeno pre 1 sat od NIXIE Vix je reagovao/la na ovo 1
Brijac Napisano pre 1 sat #9 Napisano pre 1 sat 12 minutes ago, NIXIE said: Ne znam čemu toliko oduševljenje i ovde i tamo, ko deca na OTO (opštetehničko obrazovanje) da su ga pravila. Fascinantan komentar na bigdiy: "They look very elegant!" Ne znam da li je sarkastican ili lud 😅 Vix and NIXIE je reagovao/la na ovo 1 1
Leonardo Napisano pre 35 minuta #11 Napisano pre 35 minuta Koga svrbe prsti može da se okuša i sam uveri ili razuveri u genijalnost jednostavnosti. Otud i oduševljenje, zove na izradu!
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah