Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Nema nikakvog farbanja... Samo boja šperki, platno i plastične cevi. Brezov sper, Bukva sper, crna siva I bela. Već sam sve lakirao i to 2 X. Mislio sam da isfurniram na početku ali sam odustao. Nemam snage, a i to je već prirodni furnir. Dopada mi se ta baltic breza... Mozda kasnije prefurniram Karlson horne. Ove su mi za probu. Trvrdo leze u prstenovima koji se mogu okretati i time usmeravati rasprskavanje. 

Napisano
9 hours ago, prophet said:

To bi kosovari kupovali ko alvu.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Festal

bila anegdota u Zrenjaninu dok je Jugoremedija proizvodila Festal -lek za lakšu probavu krkanluka- da je u Mađarskoj imao neviđenu prodaju jer Festal kad razložiš na Fest-al dobiješ doslovni prevod "Baš Stoji" (feszt áll) pa...nikad se ne zna... :)

...samo da gospođe ne stave nedeljnu supu sa grizknedlama na preamp...

Napisano
16 minutes ago, Woland said:

sladak kupus sa junetinom

E, derane, derane, nema tu sinergije :no:  ... sladak kupus naboljše ide sas ovčetinom:oke:... masnom :character13:

:drinks:

Napisano

ono jes, istina je.. al ne se imalo ovčetine, misim da će i ovo da prođe.. mada, moožda onaj sa goveđim repovima mož biti pandan ovčijem

Napisano

Govđi repovi imaju prođu u svim varijantama,  k'o gvožđad u pojačalima :oke:... njih možeš i s kupus salatom :D ... msm repove, ne gvožđad :character13:

Napisano
6 hours ago, Woland said:

nema bojazni da će se moje gospođice zajebuniti pa turiti nešto na stove - ne lože se na šporete :)

Samo da ne stave Brom u juhu :rolleyes:

Napisano

Pre neko vreme sam tvrdio kako su mi bzvz drvena kucista za ampove,

nedugo zatim spravio jedno, i jos aktivno hladjenje :D

Kao neki F7, :rolleyes:

DSC_0128.jpg

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...