Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

PIC_0253_zps41a582d6.jpg

PIC_0256_zps26df53cb.jpg

Sviraaa :crazyrocker:

I liči na kupus :D

I mali slabi brum je nestao :blink: Mislio sam da me opet zeza pojačalo, ali brum je izgleda dolazio iz brzinski bzvz sklepanog DACa...

Napisano

PIC_0263_zps1bed70b3.jpg?t=1412808998

Jel sad malo bolje? B)

PIC_0267_zpsa9cdccfe.jpg?t=1412808988

Msm da mu je trebalo jedno par dana da se usvira..............................i sada je  :cray: od sreće svaki put kada uključim sistem......

:disco:

Napisano

:thank_you2:

A kutija inače od CD playera... kome nikako nisam mogao da sredim laser da svira normalno... pa reko, ajd da se ne baci..

Mog' napišem tutorijal na Instructables: How to convert your old CD player into a High Fidelity Mosfet Preamplifier in just 68 easy steps. :D

Napisano

Zanimljivo da i ja radim skoro istu stvar. Unutra još ide DAC (isti takav) i dodatni trafo. ;) Step atenuator je 21 položajni kineski kao i selektor kanala. Odlični a ne isplati se raditi za tu lovu. DAC će imati i poseban izlaz pa se može koristiti i samostalno.

post-26-0-67347600-1412830834_thumb.jpg

Napisano

Svaka čast... :respect:

Mene još uvek mrzi da rešim izvlačenje prekidača za MM/MC koji jeste na pločici ali nemam mogućnost da prebacujem ako ne izvadim preamp i ne otvorim poklopac... DAC sam rešio kao externi komad...

Nego, pade mi na pamet da pitam... Ako na ovom Arcam rDAC-u imam USB, Coax i optički ulaz a selekciju vršim sa tasterom na DAC-u, onda to znači (da li?) da mogu npr da preko USB nakačim laptop a na optički Sony CD plejer i svira ono šta odaberem? (ponaša se kao i preamp u smislu selektora ulaza?)

Napisano

Ne znam konkretno za Arcama, ali to je uobičajeno rješenje, dakle možeš spojiti tri uređaja i preklapati (ili se samo preklapa po prioritetu).

Napisano

Step atenuator je 21 položajni kineski kao i selektor kanala. Odlični a ne isplati se raditi za tu lovu..

Daj neki link za atenuator..

Vidjao sam neke slične za desetak dolara, ali nisam baš imao poverenja u njih..

Napisano

Где ти фали други отпор?

И зашто се зовеш Две Пијаце, а не Јоргос, као сви Грци ?  :)

Napisano

Бацио сам гомилу погледа и нисам видео да нешто фали.

Једино ако мислиш да један отпор фали зато што их има 20, а положаја 21... Онда је то сасвим друга прича.

И да, у праву си за мој ник. То ми није право име, зато је мало почетно слово, више је естрадно-конспиративно-скојевско и служи као карактерна особина, дакле добри во. Ипак сам успео пар пута да наљутим понеког члана форума, мада никада нисам имао лошу намеру.

Napisano

Бацио сам гомилу погледа и нисам видео да нешто фали.

Једино ако мислиш да један отпор фали зато што их има 20, а положаја 21... Онда је то сасвим друга прича.

I ja se nešto bečim al ne vidim da štogod hvali...

Napisano

Добро, онда да закључимо. Атенуатор је стерео, ништа му не фали и ако је Ботићу добар, и нама је.

post-168-0-01567300-1412863538_thumb.jpg

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...