Jump to content

dobrivoje

Član
 • Content Count

  442
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

dobrivoje last won the day on October 30 2014

dobrivoje had the most liked content!

6 Followers

About dobrivoje

 • Rank
  Početnik

Profile Information

 • Pol:
  Nebitno
 • Lokacija:
  Smederevo
 • Zemlja:
  Jamaica

Contact Methods

 • Yahoo
  fokussd@yahoo.com
 1. dobrivoje

  P: 2sj74/2sk170 GR upareni ~ 4.8mA

  Бобе, имаш ПП.
 2. Сматрам да форум није место за политику. Вероватно се не сећате, био је један лик на форуму, у некој предизборној кампањи, звао се нешто као 1389. Исто сам реаговао. А ако мислите да је Највећи син свих братских народа и народности побио мање цивила од Стаљина, Мао Це Тунга, Ким Ил Сунга, Садама, Гадафија, Бокасе... онда нека вам га, ја одох.
 3. Мењај име ... и слику.
 4. dobrivoje

  i...još jedan Pass F5 clone

  Да би стекао утисак о потребној величини хладњака, погледај слику. Хладњак је димензија 360 х 220 х 37 милиметара. Основа (месо) је 8, а ребра 29 милиметара. Мирна струја је подешена на 1,3 А и после сат времена хладњак је топао. Немам чиме да премерим, али бих рекао да је око 20 степени изнад температуре амбијента, што је таман како треба. Само да напоменем да ово није прави F5, већ је Сипијева верзија са BC550/BC560 на улазу. И још да додам да је ово звучно најбољи амп који сам правио.
 5. dobrivoje

  Arena Stereo 212

  Јави какве су Иваилове цене у поређењу са овим: http://www.ebay.com/itm/170923173399?_trksid=p2060778.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT и срећно са новотаријама.
 6. dobrivoje

  Novopridosle skalamerije

  Што ти сметају бубе и глодари?
 7. dobrivoje

  STK403 040

  Ево ја сам ти скинуо са нета. DSA00351327.pdf
 8. dobrivoje

  R.I.P.

  Великом Мајстору у част вечерас слушам ово: http://youtu.be/ICtvvIj-xyA
 9. dobrivoje

  kapton traka umjesto liskun+termopasta(?)

  Ацо, можда би требало да питаш твог друга Олафа, чини ми се да је он користи. Видим и пасту између транзистора и траке. Ако је његово искуство позитивно, да пробамо и ми.
 10. dobrivoje

  Prevara?

  Ма какви, ZZZ сигурно зна да 6 пута 50 није 250.
 11. dobrivoje

  Потребна адреса

  Ово би требало да буде срећан завршетак теме. Роба стигла данас.
 12. dobrivoje

  Потребна адреса

  Пошто нећемо да бришемо тему, дужан сам да вас обавештавам како наруџбина напредује. Синоћ сам добио мејл: Order Acknowledgement Данас пре подне: Order Confirmation Данас после подне: Your Order has been shipped Ако буде као код Мише, требало би до уторка да буде код мене.
 13. dobrivoje

  Потребна адреса

  Проверио сам. Извињење свима, била је лажна узбуна. Написали су, између осталог: The voucher gives a £20 discount on one order, placed on uk.farnell.com. Е, ту је била зеза. За нас важи export.farnell.com, a не uk.farnell.com. Сада је све прошло без проблема, добио сам потврду наруџбине и треба само да чекам. Иначе, да, наручио сам, преко вредности ваучера, а ваучер сам добио не зато што сам заслужио, већ за прву куповину (бело је први пут увек џ). Што се мене тиче, модератори могу да бришу целу тему.
 14. dobrivoje

  Потребна адреса

  Морам још нешто да проверим, па се јављам. Регистрован сам одавно, јер знам да шаљу овамо, али ништа нисам куповао. Ваучер сам добио за прву куповину, тј. да бих почео да купујем код њих.
 15. Добио сам од Фарнела ваучер на 20 фунти за прву куповину. Гре`ота да се баци , па наручим робу, али... We're sorry, but due to trading restrictions, we can not deliver to this address. Please use an alternative. И тако, треба ми нека адреса, а да роба кад-тад дође до мене. Унапред захвалан.
×