chakija Napisano Septembar 27 Share #1 Napisano Septembar 27 (izmenjeno) Zenovača...misteriozni eliksir koji stvara izrazito jaku zavisnost. Problem je što je ima baš dosta, pa dok čovek sebi ne nađe vrstu koja mu leži može dobrano da udari u glavu. Ja sa moju pronašao sa B2J sa Semisouth/IRFP kombinacijom u izlazu. Ne znam ni sam što sam ga otuđio - valjda mi žao bilo da ne ide sa beymama sa kojima je svirao kao referenca više od 3 godine. Elem, došlo vreme za sledeću fazu Treći po redu amp u najavi bi trebalo da je nešto novije generacije, ali opet koliko je moguće sličan karakterom B2J, J2 itd. Neka F8 iteracija bi trebalo da se uklapa u zahteve. Delovi se lagano prikupljaju. Kutija 4U400 i kondovi su u tranzitu, chokeovi za CLC će biti sutra u toku dana, trafoi do petka, ostala sitnjarija uglavnom pazarena... Izmenjeno Septembar 27 od chakija krca44, shonne, Brijac and 8 ostalih je reagovao/la na ovo 5 6 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Septembar 27 Share #2 Napisano Septembar 27 Joj sto volim kad si ljudi prave lijepe stvari! Izvjestavaj nas, please, o tome sto si i zasto odabrao i, narafski, o progresu! LightMatic, dejanco32, chakija and 1 član je reagovao/la na ovo 2 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Beli_Ninja Napisano Septembar 27 Share #3 Napisano Septembar 27 Jedva čekam nastavak Koji kondovi? LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Septembar 27 Autor Share #4 Napisano Septembar 27 Chemi-con 22000uF 35v Beli_Ninja je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Septembar 29 Autor Share #5 Napisano Septembar 29 Joooj Zenovačo, ko te nije prob'o... Zbora, Vix, krca44 and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 2 4 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
vinko Napisano Septembar 29 Share #6 Napisano Septembar 29 F8. Sto ne nesto sa Tokin-ima? (SissySit) Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Septembar 29 Share #7 Napisano Septembar 29 Semisouths ima od onomad Tokine nema a SissySIT je slusao i nema usi za njega kad ostari, imace al tad vise nece moci nabavi Tokine Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Oktobar 2 Autor Share #8 Napisano Oktobar 2 Koliko je Scryer karakterno drugojačiji od SissySIT? Danas stigle i krAfne. dejanco32, Aleks, shonne and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 3 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Oktobar 2 Share #9 Napisano Oktobar 2 https://www.diyaudio.com/community/threads/zms-2sk2087c-musings-phase-two-sissysit-42-as-a-cradle.387767/ https://www.diyaudio.com/community/threads/scryer-or-how-f8-met-mighty-sissysit.388550/ Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Oktobar 2 Autor Share #10 Napisano Oktobar 2 (izmenjeno) ... znam znam, sve se vidi iz grafika itd. Realno, nema puno ljudi koji su ČULI i jedno i drugo. Pošto je teško da baratamo sa audiofilskom terminologijom, a opet moramo da nekako dočaramo karakter ampa, mislim da je adekvatno poređenje sa (lepim) ženama (unapred izvinjenje svim eventualnim ženskim članovima foruma). Ja znam da mi se SissySIT nije svideo jer me je podsećao na krupnu crnkinju, sa prenaglašenim atributima. Babelfish 2 J sa SS/IRFP je mršava plavuša, manekenka a opet sa dovoljno oblina da zagolica maštu. E sad, ako je Scryer crnkinja, fit manekenske građe, kuštrave kose i voli da peva, praviću njega bez obzira što nemam Tokine! Izmenjeno Oktobar 2 od chakija LightMatic, Vix, dejanco32 and 1 član je reagovao/la na ovo 3 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Oktobar 2 Share #11 Napisano Oktobar 2 sto keka komad Tokina, pa ti biraj ako oces, pises direktno watanabe-u, preskocis ebay jes, Scryer je otprilike to kako si napisao nego, nisi ti imao dovoljno fine zvucnjake da uzivas u punoj demonstraciji sile jednoga SissySIT-a chakija je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Oktobar 2 Autor Share #12 Napisano Oktobar 2 1 hour ago, Zen Mod said: nego, nisi ti imao dovoljno fine zvucnjake da uzivas u punoj demonstraciji sile jednoga SissySIT-a Možda ih sad imam Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Oktobar 2 Share #13 Napisano Oktobar 2 mjok, mlad si jos za pemzionerski pristup Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Oktobar 2 Autor Share #14 Napisano Oktobar 2 8 hours ago, Zen Mod said: sto keka komad Tokina, pa ti biraj Imal ko da je pravio/slušao Scryera unaske ili je sve išlo u tuđinstvo? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Oktobar 2 Share #15 Napisano Oktobar 2 Jasamseodavnoizgubio kad su u pitanju SiT ovi. E sad, recimo ja bi bio sasvim zadovoljan s F2J... (Ma kakve plavuse/crnke Chakija, ne gledam ja to, bitno je da svirka za 1 W ) Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Oktobar 2 Autor Share #16 Napisano Oktobar 2 56 minutes ago, Vix said: ...plavuse/crnke Chakija, ne gledam ja to... Ejbg sad...još da i ne gledam pa da idem da se besim asimze and Vix je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Oktobar 2 Share #17 Napisano Oktobar 2 1 hour ago, chakija said: Imal ko da je pravio/slušao Scryera unaske ili je sve išlo u tuđinstvo? nznm mozda je Influjenser W. slusao a mozda i nije, ne mogu da se setim ja se pogubio u tim ampovima ...... a svejedno meni to sve isto svira Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Woland Napisano Oktobar 3 Share #18 Napisano Oktobar 3 ne sam Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
aaa zmaju! Napisano Oktobar 3 Share #19 Napisano Oktobar 3 To je mitsko pojačalo, za koje se priča da je lemljeno negde u bespućima Bačke, Mordor sa time nema veze, i čije postojanje niko ne može da potvrdi, a takođe priča se da ko čuje milozvuke...al to je amo priča... e jeste komedija zerowaf and chakija je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Oktobar 3 Autor Share #20 Napisano Oktobar 3 Zbora, dejanco32, zerowaf and 6 ostalih je reagovao/la na ovo 4 3 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Oktobar 3 Share #21 Napisano Oktobar 3 dobio si novi heatsink frame type stavi M4 brezone na prednju plocu - daleko laksa montaza - jerbo front montiras kad si sve popunio, na kraju baze plate ide sa lip up, da ne gubis na clearance stavi odstojnike 10-12mm izmedju base plate i fram, da dobijes mesta da mozes kabel ispod base plate racunaj i na taj vrljavi prekidac koji hoces odozdo da montiras - da ne bude posle da moras busis rupu u base plate a sve montirano chakija and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zbora Napisano Oktobar 3 Share #22 Napisano Oktobar 3 (izmenjeno) I sad mi sa jeftinijim kartama iz zadnjeg reda da pretpostavimo da se ovde stvar lomi ... Steeplejack ili Scryer ? Izmenjeno Oktobar 3 od Zbora Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah