Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Doktor

Član
 • Content count

  3046
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

4 Followers

About Doktor

 • Rank
  DiyA

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Lokacija:
  Mandji
 • Zemlja:
  Gabon

Recent Profile Visitors

10516 profile views
 1. " . . . neki cudni zvuci, . . . muzika i boja . . . " Prvo Jugotonovo izdanje. Sigurno jedan u pet najboljih LP-a ex-Yu svih vremena.
 2. ^ E ovo je jedna ozbiljna priča. Pogledati samo sa sajta video link, sobu za prezentaciju, kao i same uređaje u sistemu. http://www.torqueo-audio.it/video/ Posle Tomasa Šika i Bauer gramofona, koji su svaki na svoj nacin posebni, evo i ovih Italijana iz Peskare . http://www.bauer-audio.de/ Thx @ZZZ za ovaj link.
 3. Ocigledno da nije za ovoga sto je kupio ( ako i jeste ? ).
 4. @Ras Hvala za ovaj Vonov album. Koliko vec danas posle podne, krecem "u akciju" i preslusavanje. Apropo, Leukocita - postujem tvoje misljenje i ocenu vezanu za ovaj album. Meni je upravo to mracno, nespokojavajuce ( pr. numera "Still" ), rastrzano ( Ajar ), do naposve celokupnog cetvorodelnog Leukocita ( noise, distorzija, loop-oovi, repeticije, ma bukvalno sve pa do tretmana klavira, zica, rezonatorne kutije, touch-a dirki itd. ) mi je remek delo i kao sto vec rekoh peak ovog band-a. Da dodatno preciziram - prethodno je potrebno podrobno se upoznati sa celokupnim opusom E.S.T.-a, narocito albuma ( opet IMHO ) "Strange Place For Snow "*, pa se tek onda upustiti u Leukocit. * jbga, nema ga (za sada ) na vinilu.
 5. Vidi, od E.S.T.-a mi je cetvorostruki Hamburg sto si skoro uzeo i postovao nesto sto zaista vredi imati u kolekciji. Naravno, muzicki materijal, prefektno izvodjenje i odlican snimak zivog nastupa. Ali, ako bih morao reci koji mi je najbolji njihov album, to je definitivno Leukocit i njihov peak u diskografiji.
 6. Upravo tako. Btw, da budemo u temi, ja trenutno na CD br.2 . . . Harold i njegovi albumi su dusu dali za petak, ovakvo vreme i sazananje da ce za koji sat krenuti vikend. Thnx za Gagarina. . . . memorisao sam ga i ide kao sledeci album.
 7. Ocigledno ovde pojedini imaju problem sa koncentracijom, odrzanjem paznje, a naravno, ima i provokacije. Pa hajde da objasnim @sir Oliver-u : Spodoba = mladji brat Igora iz Dzakarte. Stojim 200% iza lajka koji je dobio @grozni od mene . O A. Rajsu u prvom delu posta, a isto kao i zbog drugog dela posta u kome je napisao istinu o spodobi. Ako ni ovo nije jasno, idemo sledeci step.
 8. Sta je sada, a sta je malopre ?
 9. Odlican Finac Pekka Pohjola i uvek dobri Oldfield-i. Sjajna progresiva.
 10. @grozni izrazio zelju da cuje . . . Upravo ide rasprava da li ovaj album pripada CM pravcu ili ne ?
 11. ^ Sve si vec rekao onog trenutka kada si postavio signature u tvojim postovima.
 12. @vdzele Pravo da ti kazem, nisam ni video ko je to postavio, koji je to i ciji je kanal. Moj odgovor @sir Oliver-u je bio iskljucivo na spodobu koja dominira video klipom. Kao i obicno, deja vu, zavrsio je sa provokacijom, otisao sa teme, do neke nove prilike.
 13. @sir Oliver Dakle, neverovatno. Gde si iskopao ovu spodobu, da ne kazem neki gori epitet koji zasluzuje. Osumnjicen je za organizaciju nemira u Turskoj 2013 g., pa se brze-bolje u pocetku nesto pravdao, "prao" po medijima, a nakon toga se sakrio u misju rupu zabrinut za svoj zivot ( citaj - usr'o se ). Kakve veze ima on uopste sa studentskim setnjama 2017 g. u Srbiji posle sramnog gasenja medija i apsolutno nefer predizborne kampanje po nalogu bolesnika ? Poslednje pominjanje njega je bilo od strane Belog Preletacevica kao fora/fazon u spotu ( mozes lako pronaci na YT, tu si maher ).
 14. Logican sled stvari u detaljnom istrazivanju diskografije Alan Vega ( Suicide ). Otvorila su se nova dva puta : Alex Chilton i Ben Vaughn, bolje reci dvojac.
 15. Poslednja za veceras . . . Prvo UK izdanje