Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

skrstic

Član
 • Content count

  1711
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

About skrstic

 • Rank
  Meni forum KUĆA!

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

7315 profile views
 1. Ja pijem samo naj slabiju 3/1. Vanila. Pa šta.
 2. @vladd zbog tvog, a nisi jedini, i takvog pisanja ljudi ne žele da objave i podele svoje radove. Ja ne znam, ne razume i ne želim da naučim, da ne želim da naučim, tu elektroniku za srednju školu. Što bi se toga stidio? Meni je uspeh da gotove pločice povežem i proradi pa čujem muzikicu. Kupio praznu pločicu za neko pojačalo, delove pa lemio, prelemio, dolemio, ... i psovao i uživao i ... i sad ja da pitam jer to DIY? Meni jeste. Čini mi se da većini ovde na forumu jeste. To što Vi, kao ona dvojica s balkona i uz Mapezovca, non stop kritikujete pa ovo nije DIY, autorsko delo, zamisao, novo idejno rešenje... to je Vaša stvar. Problem je što imam utisak da ljude odbija od bilo kakvog pekljanj pa makar bilo i lakiranje i šrafljenje ukrasnih daski na već gotovo pojačalo ili pravljenje, prepravka grilova za zvučnik, hoklica za njega, bilo šta jer je to njihivih ruku delo. Nije genijalno novo rešenje amplifikacije koje nema izobličenje a pri tom ima skoro 100 posto iskorišćenje električne energije koje nema problema sa bilo kakvim zvučnicima i nema problema ni sa slaganjem sa predpojačalom a sve jedno mi je da li je gramofon na tom jednom ulazu ili je neki dac ili... ma jasno je valjda šta ovaj blesavi skrstić lupa ili novi oblik rupe na saksiji. Možda doživim da jednog dana vidim Vaših ruku delo. Možda. Stvarno bih želeo da nešto predstavite, da vidim i čujem. Iz Vašeg pisanja zaključujem da se bavite elektronikom u nekoj firmi i da ste pred penzijom. Pošto ne znam a i ne želim da učim elektroniku i elektrotehniku za srednju školu ne mogu da ocenim da li kompetentno učestvujete u diskusijama. Moja Vam je molba da svojim postovima pomognete onima koji nešto rade. Da im kažete svoje mišljene i iskustvo. Nemojte ko ona dvojica iz Mapetovca da samo imate zamerke. Ovde niko nije čuo Salas 6v6 pream a neki hvale a neki kude. Dok ne čujem neku verziju ne znam. Naravno verziju jer nije masovna produkcija sa istim komponentama već DIY nekog pojedinca koji bi da sluša muziku na nečemu što je on napravio. I jeste Salas preamp verzija osobe koja ga je napravila.
 3. Beta u H-frame
 4. Uspeh da odgledam. Odlična.
 5. Ma mnogo je to kume. Zalemiću ja to nekako na pločici. Jeste ona pločica lepa ali kad je staviš u kutiju ne vidi se.
 6. Ma de znam. I Salas ako ne prosvetli (više no što treba) će biti uspeh. Ima li neko pločice za SSHV2? Zna li neko da izcrta da napravimo kod kineza jer 10 komada dođe 5 do 10 eura.
 7. Nemo se psujemo... Ja eventualno mogu da ispratim gotovo i sve napisano, nacrtano i dobro objašnjeno. Vako, jok ja. 4P1L je samo želja za kasnije. Salas 6v6 je u planu da se krčka od septembra. Možda me neko preduhitri i napravi pa čujem i odlučim da li da se mučim ili ne.
 8. Ja sam od onih koji su spominjali ali kao plan. I 4P1L je u lepim željama ali... http://www.bartola.co.uk/valves/2017/06/25/4p1l-4п1л-siberian-gen4-dht-preamplifier/
 9. Možda mi je promaklo ali nisam video da je iko pravio. Ako je neko pravio neka kaže koji. Ima nas nekoliko koji planiramo da ga napravimo ali to su samo planovi.
 10. Nisam obnavljao. Nekako mi previše razvučeno bilo. Možda kad budem imao vreme da krenem od početka.
 11. +1 Svima nama.