Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

skrstic

Član
 • Content count

  1620
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

About skrstic

 • Rank
  Meni forum KUĆA!

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd
 • Zemlja:
  Serbia
 1. Ja sam baš zbog tog dranja i horne uzeo 207 umesto 206. Napravio jednostavnu kutiju i to je to.
 2. Ja ću Stradija i još par njih što nisu članovo foruma da probam da nateram da dođu. Ponudiću im ponudu koju ne mogu da odbiju. Biće "naravno KUMe". Ovo je tekst od pre 2 sata. Zašto nije prošlo... nije bitno...
 3. Ja imam za 1 veći. Fostex fe207e sa BSCom i super tviterom ft17h. Odštampo mi kolega phase plug ali nikad nisam skupio hrabrosti da sečem. Kasnije mi klinac pogubio jedan komad. Ovo igranje, koliko sam čitao, ima više uticaja na manjim Fostex-sima nego na većim. Lepši zvuk. Smanji se direktnost i poveća se scena. Samo za njih sam čitao. Lažem i za Visaton b200 sam čitao.
 4. Trenutno je 1,5uF (oni Pilipsi) a kad budem stigao prošetaću ponovo 1uF, 1,5uF, 2.2uF (Benic 1+1,2 a i njih ću da uporedim). Što se tiče tvoje skrtnice stavio sam i reko ti da si šišmiš pošto da bi išta čuo morao sam Fostex fe207e da isklučim. Odustao dalje jer nemam vremena. Preumoran sam za igranje.
 5. Mizika u pozadini koja ne smara nego tera da cupkaš, vrgoljiš se, pa i zapevaš (naravno u sebi jel volim ove moje), se podrazumeva. Drugo, da zaspiš, je pod obavezno ko . Muzika mi je u spavaćoj dok me supruga ne izbaci. Za testiranje me ne čudi. Znam čoveka. Reko da je perfekcionista. Sad da mu zabiberim... da se što pre preseliš u veći prostor pa nazad na početak sa dodatkom vufera. Biće 244 strana...
 6. Počeo prvu. Sporije mi i od Fargo (koju ponovo preporučujem).
 7. Meni su još uvek u glavi one Vladine kutije iz Vrdnika. Pozdrav za VladaC.
 8. Na tvom mestu mu ih ne bi ni vratio. Pa ti ćeš non stop da ih vrtkaš. Malo na jednu, malo na drugu stranu. Strpi se. Drži kod sebe bar nedelju dana. Tek onda ćeš dati pravu ocenu.
 9. Beksuz. Perfekcionista. Umesto da pusti i uživa u muzici on...
 10. Doći ću ja da ti skratim muke i naplatim zvučnik ko da je iz prodavnice pa ti posle nemaš problema.
 11. Pusti tako kako je a onda po Folsomovom uputstvu, posle utiske.
 12. Poenta je ko nas sve komplet šiša. Jedino je bitno da se tebi sviđa. Ako se nekom ne sviđa isto kao i da mu se sviđa. Nebitno.
 13. Odnesi mu one ateunatore pa da proba.
 14. gagi voskrese