Jump to content

jororaitchev

Član
 • Broj sadržaja

  87
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  6

Poslednji trofej

jororaitchev je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

O jororaitchev

 • Rođendan 09/23/1959

Informacije Profila

 • Zemlja:
  Bulgaria

Skorašnji posetioci profila

2005 posetilaca

jororaitchev's Achievements

 1. Naziv mojih zvučnika - "J&N" su inicijali Joro/moj nadimak/ i Nelly/nadimak moje supruge/ a ovo je naš logo. Neki misle, izgleda da J i N daju jedan drugome peticu. Da, tako je, prošlo je 40 godina zajedno!
 2. Ne, nemoj da ti bude žao, molim te, bilo mi je zadovoljstvo! Moj IQ je dovoljno visok!
 3. Mladen, ako smo za istim stolom s tobom, mi smo Balkanci (nisi Srbin i nema veze, razumijem), mislis li da cemo imati problem u komunikaciji i u cemu (jebote) jezikom hoćemo se razumjeti? E, sad dodajmo, Srbin, Makedonac / Albanac - za boju / , mislite da ćemo se naježiti? Ovo nije mjesto za takvo pitanje, ali ja sam oduvijek mislio da je ujedinjeni Balkan strašna sila koje se zapadnije boje – činjenica! P.S. Vi, Hrvati ste se uvijek distancirali od definicije - Balkanci, ali vi ste takvi, mogu napisati esej na ovu temu. Živjeli!
 4. Nemam pojma što znače srca, različiti pehari za pobjednike i posebno izmučeni palčevi, spremni ući u vaše dupe svakog trenutka! Naravno da znam, ali ne volim lijenost, svi ti emotikoni - nakaze.Кada želite razgovarati s nekim, zapišite im nekoliko redaka svojih misli, znak poštovanja, empatije i ne umetajte tuđe misli u obliku emotikona, srca i palca. Uvijek sam bio protiv simbola koji se koriste na forumima, uvijek! Ako zamislimo situaciju - bugarski i srpski pijanci, pali tipovi za jednim stolom, kako će se razumjeti? Naravno na engleskom. I umjesto da jedni drugima kažu; zdravo brate, kako si? Nacrtat će emotikone i palčeve. PS Moje mišljenje, izvinite me, molim ! Tko je shvatio- razumio.. Živjeli!! Joro Ovo je moj post, CIJELI, jako je dobro da ste me razumjeli, hvala! P.S. Mislim da je ispravno reći svoje ime, znaš moje, fali mi tvoje i to je... hvala!
 5. Moram pohvaliti administratore ovog foruma, мislim na viziju, neke dodatke koji stvari čine zanimljivijim za suforumance dugo se nisam javljao ovdje i vidim promjene u pozitivnom smjeru, bravo!
 6. Zanimljiva situacija, ista tema s logom, koju sam pustio objavio na na oba DIY-Audio foruma u Bugarskoj , imate li pojma koliko je članova pokazalo interes - nijedan ! U Bugarskoj se takve stvari u svijetu DIY- audio zvučnika , viđaju svaki dan!
 7. Alex, hvala ti na linkovima, poštujem tvoje mišljenje, moje pitanje je bilo retoričko. Pokušao sam izazvati razmišljanje članova ovog foruma. Ti dobro razumijete da su financije moj problem.
 8. Hvala na želji! Otkrit ću vam moja tajna , audio je oko 15-20% mog DIY, moram pokušati , ovo bit ću obiteljski znak .
 9. Zapravo, gospodo, imate li pojma koliko košta registracija i zaštita vlastitog znaka?
 10. Logo mi je oduzeo puno truda i vremena, ali to je moj projekt kao i svi moji DIY hirovi;
 11. Pozdrav, jasno je da projekt sa stražnjim stupovima neće uspjeti / ove godine / - moram živjeti od drugih aktivnosti, ali dok sam sjedio, odlučio sam objaviti ovu fotografiju:
 12. jororaitchev

  Songer Audio

  Mr. Alex, please specify what type of loudspeaker design would you recommend? P.S. There are other brands of FR with similar parameters,with a similar vision, at much better prices. Joro
 13. Happy New Year! I hope to finish the rear speakers project this year!
 14. ^ Ne, / koliko razumijem Vaše pitanje /, ovaj model SEAS sa svojim tehničkim karakteristikama je uvijek kod mene izazvao nesporazum. Cijena mu je ozbiljna / koristim velike popuste / ali ne mogu je zamijeniti s drugim tweeterom. Razmišljao sam o ”CRESCENDO”, Finci ga koriste u kombinaciji, ali ovo nije moj govornik - ne sviđa mi se izgled. Stupio sam u kontakt sa SEAS-om i pitao koliko bi me koštalo ako ga izgraditi ”CRESCENDO” u obliku T25CF002/samo govorimo o konusu tretiranom kao med/ ja dati pametniju izjavu: - Nisam se pridružio njihovoj kvoti. PS Ovaj zvučnik nije loš, legura magnezija ima vlastiti zvuk i dizajnirana je za reprodukciju u kombinaciji s drugim zvučnicima iste serije. Trebate strpljenje u postavljanju / prema sobi / u kojoj su potrebni mnogi visokokvalitetni predmeti. Ako ste zainteresirani, pokazat ću vam ih.
×
×
 • Kreiraj novo...