Jump to content

Kablovi, filteri, utikači , ispravljači, osigurači , LETVE, napajanja, trafoi , namotaji oko kondenzatora

Preporučeni Komentari

Napisano
4 minutes ago, Mikorist said:

Ima, ali jebu nanulicu bas za razliku.

https://www.kupujemprodajem.com/audio/delovi-i-oprema/oyaide-strujni-konektori-pozlaceni-i-rodijumski/oglas/99102240

https://www.kupujemprodajem.com/audio/delovi-i-oprema/ala-oyaide-p-079e-c-079-strujni-konektori/oglas/3913299

Moram da kazem nekoliko cinjenica:

-  Ovaj konkretno Shuko i IEC ne mozete naci preko eBay ili drugih slicnih isajtova. On se ne prodaje preko interneta iz razloga sto je verna kopija i sto je izuzetno kvalitetno uradjen. Na netu imate mnogo ponuda slicnih konektora ali ovaj necete naci.

Napisano
pre 53 minuta, Mikorist reče

Prave toliko dobro kopije da prosečan audiofil NEMA ŠANSE da provali :msn-rofl:

Kako nema?
Pa valjda se cuje?
:Viannen_loungelizard:

Napisano

Ne znam. Ja stavio ove germanske original+Lapp... Od stone lampe u sobi, preko klima uređaja, TV-a, PC, pojačala, predpojačala, DAC ....

Letva je Prosafe - Lapp ide 8 metara - skoro do osigurača - odvojena faza od klime

Znači ništa ne znači samo 3 kabla - kad je sve šrimovano u sobi čuje se razlika:msn-rofl:

Napisano

aha

kad nista ne svira, veca je tisina

:smesna:

(msm, izbaciti sve kablova tipa "fireinthehouse" je, nekako, conditio sine qua non)

Napisano
On 26.1.2021. at 8:46, Mikorist reče

Martin Kaiser stigao x 4 + 5 metara Lappa + Snake skin - Shukoi su 400din komad - KP...

Znači može Lapp 3x2,5mm2 da se sa ovim Kaiser-ima terminiše bez problema?

Napisano

može bre... ja sam 2,5 samo na Sissy stavio - i na letvu - sve ostalo je 1,5 - manji potrošači...klima je 2,5 na zaseban šuko i fazu - iako je isključena

ubedio sam ženu da ovi kablovi manje zrače - što je fakat - a ona se plaši zračenja - pa je pristala da prežičim pola kuće:msn-rofl:

Napisano
1 hour ago, Mikorist said:

Prave toliko dobro kopije da prosečan audiofil NEMA ŠANSE da provali :msn-rofl:

Pitanje je da li je kopija dobra ili je original samo dobar kada ga audiofil poveze sa imenom proizvodjaca ...?  :D

Napisano
pre 23 minuta, Mikorist reče

može bre... ja sam 2,5 samo na Sissy stavio

Ja sam na sve stavio 3x3x0,75 odnosno kad sve upletem bude 3x2,25 mm2. Uzeo bih i više, ama ne može u IEC konektor više da uđe. Isto i za letvu, max. je 3x2,5mm2.

Napisano
Upravo sada, NIXIE reče

Ja sam na sve stavio 9x0,75 odnosno kad sve upletem bude 3x2,25 mm2.

msm ona 2 od tebe nisam gledao koja je debljina - jedan ide na Iron drugi na DAC...

1.5 sam stavio na TV - na mini PC - i lampu...

Napisano
pre 4 minuta, Mikorist reče

msm ona 2 od tebe nisam gledao koja je debljina - jedan ide na Iron drugi na DAC...

To su bili LIYCY 3x1,5mm2 čini mi se. Davno beše zaboravio sam. Zamenio si to sa Lapp pretpostavljam?

Napisano

Ма мењај то са ЛАПП, ови моји су ти  врх врхова за лампу, може и на кувало за воду, микроталасну и слично. :msn-rofl:

Napisano
5 hours ago, NIXIE said:

Znači može Lapp 3x2,5mm2 da se sa ovim Kaiser-ima terminiše bez problema?

Može. Koristim tu kombinaciju već godinama. :thumbsup:

Napisano
5 hours ago, NIXIE said:

Ja sam na sve stavio 3x3x0,75 odnosno kad sve upletem bude 3x2,25 mm2. Uzeo bih i više, ama ne može u IEC konektor više da uđe. Isto i za letvu, max. je 3x2,5mm2.

Sa ovim kopijama "Oyaide" može. Oni prihvataju i veću kvadraturu. :thumbsup:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...