Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
12 hours ago, djmilicic said:

dunavko, ovi moji su FE208E Sigma image.thumb.png.b069d1829912de233e9d88bdc0cb1410.png kamo sreće da su ESR.  image.png.9fda1098f28e2b35df4cf91ed9d02ddd.png

sta kazes na RFT ?

mislim na one sto si slusao kod mene.

sta sve izrodio komunizam. :)

pravile ih zene u maramama.

0,5 - 1w katastrofa.

a cena - smejurija.

Napisano

Imam nove i koriščene 5S4S(nemam 6S4S) i nove 5AR4.

Ako ti odgovara,donesem ih,probamo .Mogu da ponesem i 5U4GB(meni su one OK) pa da probaš.

Pošalji na PP broj tel.,pa da se dogovorimo.

Napisano
3 hours ago, bnb said:

Imam nove i koriščene 5S4S(nemam 6S4S) i nove 5AR4.

Ako ti odgovara,donesem ih,probamo .Mogu da ponesem i 5U4GB(meni su one OK) pa da probaš.

Pošalji na PP broj tel.,pa da se dogovorimo.

Imam i 2para koriščenih 6S4S i 3para CEI 6BG4 koriščenih,Ispravne su.

Napisano

dunavko,

Ako mene pitaš,imam 3 kom. NOS GZ-34 u kutijama.Pogledaću da li imam neku polovnu i dobiješ ih besplatno.

Moje mišljenje,ne mora da znaći da sam u pravu,da ta lampa ne odgovara SE pojačalu.

Napisano

Posle onih Neskorovih 300B, dvoumim se da li da postujem slike svoje sklopocije, al’ ajd’. Sklopljen jedan izlazni trafo i spreman za ugradbu (2112 namotaja 0,25mm u primaru sa 6 sekcija po dva sloja od po 176 namotaja i sekundar sa 115 namotaja 0,4mm u 5 sekcija; izolacija između primarnih namotaja paus od 0,08mm a između primara i sekundara NMN od 0,3mm - svaki sloj lakiran prilikom motanja).

spulna_otp_01.thumb.jpg.fc3829cb50ffd4bbba07806ede450ed0.jpg

opt1.thumb.jpg.c75634b0f69a20ff6d924db6ab631694.jpg

Jos je povezano 220 napajnje svih trafoa (samo tri komada) i ispitano grejanje 5V i 6,3V za drajver pentode.

220_01.thumb.jpg.9894d71f5f660ad472ee3e1c5185ef91.jpg

Napisano

mnogo brate lepo

najbolji je onaj amp koji sam napravis i to za sebe ...... lepota je od sekundarnog znacaja

a od te prve slike , kako je slozena zica , tesko da ista ima lepse

sto ce reci - Neskorov amp je mnogo lep , al' ni ovo ne zaostaje

Napisano
mnogo brate lepo
najbolji je onaj amp koji sam napravis i to za sebe ...... lepota je od sekundarnog znacaja
a od te prve slike , kako je slozena zica , tesko da ista ima lepse

sto ce reci - Neskorov amp je mnogo lep , al' ni ovo ne zaostaje

Apsolutno saglasan!
Napisano
3 hours ago, djmilicic said:

Posle onih Neskorovih 300B, dvoumim se da li da postujem slike svoje sklopocije, al’ ajd’. Sklopljen jedan izlazni trafo i spreman za ugradbu (2112 namotaja 0,25mm u primaru sa 6 sekcija po dva sloja od po 176 namotaja i sekundar sa 115 namotaja 0,4mm u 5 sekcija; izolacija između primarnih namotaja paus od 0,08mm a između primara i sekundara NMN od 0,3mm - svaki sloj lakiran prilikom motanja).

spulna_otp_01.thumb.jpg.fc3829cb50ffd4bbba07806ede450ed0.jpg

opt1.thumb.jpg.c75634b0f69a20ff6d924db6ab631694.jpg

Jos je povezano 220 napajnje svih trafoa (samo tri komada) i ispitano grejanje 5V i 6,3V za drajver pentode.

220_01.thumb.jpg.9894d71f5f660ad472ee3e1c5185ef91.jpg

:bravo:

Nemaš ti čega da se stidiš. Ovo što radiš je sjajan primer SAMOGRADNJE u pravom smislu te reči, a ti trafoi što si ih namotao su, bar što se mene tiče, vredniji od bilo kog Lundahla, Tangoa i Tamure zajedno, zato što su tvojih ruku delo ... ima stvari koje su vrednije od novca i ovo je dobar prikaz toga.

Još jednom, veliko BRAVO od mene, za to što radiš.

:drinks:

Napisano

Ova "svila" od primara je vrh vrhova DIY.

Neskor je vrhunski izgurao i neke detalje estetike i luksuza, i to je poseban gust. Ali treba vremena za isterivanje detalja, pride nismo drzava u kojoj mozes da nadjes bas sve sto bi zeleo da usrafis..

Jedino ne znam sta sa tim kondom, mislio sam da ispises na njemu Candy, ali je preovladao HAUZEN:buehehe:

Hauzen.jpg

Napisano
13 minutes ago, vladd said:

Jedino ne znam sta sa tim kondom, mislio sam da ispises na njemu Candy, ali je preovladao HAUZEN:buehehe:

Nisam jos montirao ventilator - to je za njega:hammer:

Napisano

beli dim nije toliko strasan.

strasne su cike sa crvenim kamionima.

salu na stranu, ne sumnjam u tebe.

bice sve 100% o.k. sigurno.

pa da slusamo a boga mi i zalijemo.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...