LightMatic Napisano %s u %s #5215 Napisano %s u %s (izmenjeno) Nisam ni ja, ako vam je lakše. Ali to je naš MZM... proljeće>spring Izmenjeno %s u %s od LightMatic zerowaf je reagovao/la na ovo 1
Vix Napisano %s u %s #5216 Napisano %s u %s A da, kao ono Lav is in the er LightMatic je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano %s u %s #5217 Napisano %s u %s pre 3 časa, ninja reče Ja još nisam skontao .... ... veseli Bosanac Pretekao me Lightmatic. Spring je proljeće. Znaći, feder je u zraku. 😀 LightMatic je reagovao/la na ovo 1
ninja Napisano %s u %s #5219 Napisano %s u %s 4 hours ago, Zen Mod said: Prolece je u vazduhu Hoces reci da je to tvoja zanimacija LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano %s u %s Autor #5220 Napisano %s u %s mjok, dobio sliku na viber pa nisam skontao pa mi covek rece posle sat vremena da mislimna engleskom ninja, zerowaf and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 1
Zen Mod Napisano %s u %s Autor #5221 Napisano %s u %s radila deca rad iz predmeta muzicka produkcija zerowaf je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano pre 1 sat #5222 Napisano pre 1 sat On 13. 3. 2026. at 20:55, Zen Mod reče radila deca rad iz predmeta muzicka produkcija Poslušah onomad na mobitelu, ali sad sam stigao kući. Pomalo je fora što zvučnici, pretpojačalo i pojačalo dolaze iz iste kuće otkud i glazba koju upravo slušam. Ovo je meni genijalno, a uopće nisam u takvom điru po svom tipičnom ukusu. Čak je i produkcija na nivou! Spojler (EDIT: Sad sam se sjetio da je rad iz predmeta "muzička produkcija"....stvarno sam otkrio Ameriku s ovim komentarom, ali ga sad ne brišem....nek se vidi kakav bolid vam moderira forum ) Brava! Bravo!
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah