Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

al, msm, "Chino,not China ....."

prolupala EveAnna malo ..... 

Napisano
pre 16 minuta, jorgoss reče

Jel tu radio

VTL .... citam neke stare Vacuum Tube Valley magazine i tu se pominje kao direktor Ei Nis - Scepa je pravio emisiju sa njim, tu prica o radu u VTL ali ne pominje da je bio direktor Ei Nis, samo da je Manley senior dolazio kod nas radi nabavke cevi i tako je krenula njegova prica i deo karijere u USA.

Napisano

za moje znanje, Teh. Direktor u vreme konstrukcije KT90 je bio gosp. Bukumira, otac mog (naravno kasnije od tih desavanja) poznanika Ivana Bukumire, inzenjera u EI RC

toliko znam o timu koji je odradio deal sa VTL

Napisano

Boze, koja su to bila vremena! Bili smo neko i nesto, inzenjeri su stvarali kod nas i za nas, bili smo svet....pa malo i da ispolitiziram....kako je moguce da vinovnici tih vremena gledaju danas ovaj neuk olos i misle da je sve isto?!

Napisano

Ovo je valjda jedan od najkorisnijih videa koje sam vidio na YT! :D 
Osim, naravno, Blueglow i Doug serije. :) 

Napisano
23 hours ago, Zen Mod said:

Ja sam odvalio komplet deo za mlevenje sa staklene posude, napravio refill, i vratio nazad. Ne pitajte kako... :-) Jedan od retkih slučajeva da nisam konsultovao Google, majka Maru... :-) Od sada, uvek prvo Google... ;)

Napisano

ima druga fora, pun ootoobe - vrela voda , uvalis plasticni deo, 15 sec, izvadis , ufatis preko krpe i povuces

Napisano
pre 17 minuta, Zen Mod reče

Uncle Doug strikes again

Cesto pogledam neki od njegovih videa. Zanimljivi su, poucni i barem mi je deklarativno ponesto jasnije.
Mislim da sam napredovao gotovo do nivoa na kojem je i njegov pomocnik Rusty. :D

Napisano

Cesto pogledam neki od njegovih videa. Zanimljivi su, poucni i barem mi je deklarativno ponesto jasnije.
Mislim da sam napredovao gotovo do nivoa na kojem je i njegov pomocnik Rusty. [emoji3]
[emoji1787]Tu smo negde.
Pored svega obratite paznju na pustinju u kojoj zivi. Koliko je to cisto.
Napisano

Ugleda trag gorenja od cigarete (ili neceg slicnog :) ):
"Ahhh....obviously, Keith Richards had something to do with this."

:rofl:

• 2 nedelje kasnije...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...