Doktor Napisano pre 5 časa #926 Napisano pre 5 časa 1 hour ago, Mikorist said: Hakovani zdravstveni podaci građana Srbije, uglavnom ginekološki N1INFO.RS Na dark-webu pojavili su se fajlovi sa hakovanim zdravstvenim podacima građana Srbije. Hakovani su ime i prezime, adresa, broj telefona, izveštaj... Upravo gledam na N1. Stamotno i momentalna ostavka ministra zdravlja, nauke, a zatim i ovog korumpiranog premijera.
LightMatic Napisano pre 4 časa #927 Napisano pre 4 časa (izmenjeno) Kod nas, u našoj "nemoćnici", iz uprave su prije 20-ak godina dali naše podatke nekoj mikro-makro kreditnoj org. podatke nas uposlenih. Tako su njihovi agenti zašli po uredima i radionicama i davali papire samo na potpis, ko hoće kredit kod njih. Već je sve bilo popunjeno, trebalo je samo da se dotični potpišu. Na to smo se mi pobunili, ko im je dao za pravo da daju osobne podatke uposlenih i prijetili smo tužbom. Nakon toga ovi se više nisu pojavljivali, mislim na ove krimose iz te kreditne org. a što se tiče uprave, tu je ostalo sve po starom, krivci i dan danas rade na istim mjestima. A po pitanju tužbe, većinu su pojedinačno zvali na razgovore, prijetili su otkazima, mada ja mislim da je u nekim slučajevima radilo sveprisutno mito pa se i ovdje pokazala na djelu naša balkanska sloga. Izmenjeno pre 4 časa od LightMatic
mrcelavi Napisano pre 1 sat #928 Napisano pre 1 sat Kako Tanjug saznaje, podaci koji su objavljeni na "Dark webu" su podaci jedne privatne klinike, a ne UKCS-a. Sve moze da se hakuje pa cak I Mosad i Pentagon. Obzirom da na forumu ima I vernika I nevernika u lik i delo N1 najbolje je da forum ne zagadjujemo politikom. Neka svako veruje u ono sto zeli.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah