Jump to content

FAK 3 (švajserbal 2015) ....18-19.07.2015.

Preporučeni Komentari

Napisano

Ljudi, svima sutra želim sretan put, dobar provod za vikend i da se svi sretno vratite kućama. :cheers:

Napisano

okarcherovao rostilj , isproveravao WOT , spremio kartonazu , sad ce nosim brikove u zamrz , cuo se sa SFijem  (triput) .......

bem ga , vreme je za papir i olovku ......

Napisano

Napomena:

rostilj koji donosim je MarijaTerezijanski tučani OLT Osijek , velicine resetke (odokativno ) dobar pedalj sa dva i po

ne bi bilo zgoreg da se ponese jos jedan (lako prenosiv) , pa makar cucao u gepeku

da li ce ovaj moj biti dovoljno velik i brz zavisi od vise faktora - trenutno ipak nesaznajnog broja prisutnih , kao i opsteg ocekivanja brzine pecenja .......

Napisano

I ne bi bilo loše da se donese neki produžni kabl ko ima. Faliće utičnica svakako.

Napisano

yup

i interkonekti i zvucnjacki i mrezni

svako po chakiju ,  leba  paradajza  luka pljesku cd usbstick lapatopa daca pivoladno

Napisano

Ja cu poneti 3m zvucnicke, ZFLazar rca i Simplicius XLR interkonekte, balansirani razdvojni trafo koji ima 8 uticnica, par mreznih kablova, amp, stalke i zvucnike (modifikovani Dynaudio Audience 42)  te wot. Nisam stigao AYU...tako da izvor nemam.

Bilo bi cool kad bi neko doneo origjigji Dynaudie 42 da  vidimo koliko sam skenjao zvuk :-)

Ponecu rostilj resetku i par cigala te ugalj. Nisam stigao meso, al kupicemo usput. Ocekivao sam malo veci odziv al hebi ga...bar drugarima iz Beograda ne bi trebalo da je problem a opet...ja sam zadnji koji treba da pridikuje, meni je prvi put :-)

Vidimo se!!!

Napisano

Ja dolazim sa drugarom (Milosem-bio je I na prvom fak-u u Vrdniku) da se malo brojcano pojacamo.

Donosim promitheus WOT preamp.

Vidimo se!

Napisano

Hebiga, i ja pukoh, odosmo na porodični odmor... Borkovačko jezero. Neću čuti te ampove i Saba zvuje i ... al ću plivati sa ženicom i pecati sa sincom... Uživajte. :wavecry:  :wink2: (obići će me i svaja tamo...;)

Napisano

E dosta, vreme za spavanje pa ujutru... Vidimo se!

Napisano

Ja cu poneti 3m zvucnicke, ZFLazar rca i Simplicius XLR interkonekte, balansirani razdvojni trafo koji ima 8 uticnica, par mreznih kablova, amp, stalke i zvucnike (modifikovani Dynaudio Audience 42)  te wot. Nisam stigao AYU...tako da izvor nemam.

Bilo bi cool kad bi neko doneo origjigji Dynaudie 42 da  vidimo koliko sam skenjao zvuk :-)

Ponecu rostilj resetku i par cigala te ugalj. Nisam stigao meso, al kupicemo usput. Ocekivao sam malo veci odziv al hebi ga...bar drugarima iz Beograda ne bi trebalo da je problem a opet...ja sam zadnji koji treba da pridikuje, meni je prvi put :-)

Vidimo se!!!

Nazalost nemam 42 - ku  fabricku ,   videcemo sta si uradio sa svojom  , donosim Dynaudio Contour 1.3 pa ga kleshuj sa njim 

Napisano

...derao se roštilj, rakija, pivo, dynaudio...

:D

Atmosfera je bila odlična. Šteta što nismo poneli peškire na slušanje - slušaonica je tako klimatizovana da smo imali pravu saunu uz milozvuke forumaških sprava.

Meni drago što sam bio i video poznate face još od Vrdnika.

Ipak, čini mi se da bi ovo trebalo da bude poslednji FAK u Boljevcima, sem ako ne mislimo da iznosimo sisteme napolje na livadu.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...