Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
On 13. 6. 2024. at 8:41, Doktor reče

^

Upravo tako. :thumbsup:

Kada sam odgledao prve 2 ep. The Acolyte pomislio sam da su preterane negativne reakcije po socijalniom mrežama, kao i hejt koji se neprekidno emitovao.

Sinoć odgledah nekako 3. ep. Odustajao, zadremao, vraćao, ubrzavao, opet vraćao - epsko sr.nje.

Mislio sam da od Obi Wan-a ne mož' gore, ali sam se prevario. :frusty:

Ovo je preraslo u paranoju sad što se tiče fanova. Ovi neće da odustanu od heteroseksualne i ne transrodne zastupljenosti ovi pišaju po njima i tako u krug.

Sad u zadnjoj epizodi opušteno ima kao u maratoncima scena sa kupanjem. Od Star Wars napravili su tursku seriju za domaćice.

A ženska publika uopšte ne gleda Star Wars niti je ikad gledala. Čast izuzecima....

Napisano (izmenjeno)
13 minutes ago, Mikorist said:

Ovo je preraslo u paranoju sad što se tiče fanova. . . .

Naravno da sam nastavio mazohistički da pratim ovaj raspali tv serijal. :frusty:

Kriminalno loše generalno sve u ovoj seriji. Od scenarija, preko likova, skromne fotografije, scenografije, ama . . .  sve je bas fail.

Ako bih morao nešto da izdvojim, a da je iole pozitivno, to je Lee Jung-jae ( Master Sol ) koji drži master class ostalim tutubanima u seriji. 

Čovek koji je bio vrhunski fashion model, pa je napravio izuzetnu karijeru u filmskoj umetnosti. 

Znamo ga iz Squid Game ( Netflix ) i neko iz Disney+ je kao ćorava koka naboo nešto dobro. ;)

li.jpg

Izmenjeno od Doktor
Napisano (izmenjeno)

^

Kao i obično Geeks&Gamers brutalni i sa činjenicama pogubni za ove folirante i netalentovane ljude koji su trenutno okupirali Disney+, a i šire  ( konkretno msm na jenkijevsku naciju, a bogami i ostali deo planete :) ).

Pratim Geek-ove na njihovom YT kanalu. Dobri su i sa prilozima i anlizama trenutnog njihovog predsednika, obolelog od demencije. 

Izmenjeno od Doktor
  • 4 nedelje kasnije...
Napisano

^
Upravo odgledao 7. ep 2. sezone.

Generalno razvucena, smarajuca ova 2. sezona.

Konkretno sto se tice ove poslednje ep., odskocila je kvalitetom od ostalih, izuzev 4. ep koja je i dalje ubedljivo najjaca.

Ostala jos jedna ep., pa pauza do 3. sezone koja zaokruzuje ovaj serijal.

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 nedelje kasnije...
Napisano (izmenjeno)

^
Pogledati samo 3. epizodu koja je napravljena kao filer, ali trci u krugovima oko 1., 2. i 4. ep. 
Naravno, može se pogledati izolovano jer je cela praktično jedan flash back. 
Mali spojl, ali ne kvari - Harkoneni. 

Izmenjeno od Doktor
Napisano

Sto godina samoće (Cien Años de Soledad - One Hundred Years of Solitude); Netflix 

„Mnogo godina kasnije, pred strojem za streljanje, pukovnik Aurelijano Buendija morao je da se seti onog dalekog popodneva kada ga je otac poveo da upozna led.“

MV5BMjFjNTdiMmQtZjQ5Yi00MWMzLWJjMWMtNmI1ZTgzYmE5NjNiXkEyXkFqcGc@._V1_.thumb.jpg.5e00b4ef718a1bf00e2bffbbd25c425d.jpg

Kolumbijska serija, obećava.. verujem da će ispuniti obećanje.

Napisano (izmenjeno)

Odgledah sinoć:

Prvi deo serije od tri epizode pod zajedničkim nazivom "Leto" mi je za nijansi bolji, u drugoj epizodi prerasta u psihodelični spektakl sa scenama od kojih zastaje dah.

Za potpuno iskustvo bi između prvog i drugog dela serije, Leta i Zime, trebalo pogledati Jesen, specijal koji je u originalu, u trajanju od 12 sati, igran i prenošen uživo:

Ko nema živaca da gleda punih 12 sati :) postoji i izmontirana skraćena verzija:

Izmenjeno od Kuja
  • 4 nedelje kasnije...
  • 2 nedelje kasnije...
Napisano
On 15. 1. 2025. at 9:04, mrcelavi reče

American Primeval  izuzetno dobra serija, napeta, zanimljiva, nenašminkana drži zakaucanog gledaoca ispred ekrana. 

Daaa, upravo sam je zavrsio...kao pravi divlji zapad, prepuno brutalnosti I ubistava, ali uopste ne smeta....odgledati, obavezno!

Napisano

Kaznio sam sebe, nema gledanja TV do daljnjeg (osim tenisa naravno)!

Odgledao sam u cugu-bez prekida osim za klipu, kinesku seriju "Duh vremena" svih 30 epizoda.

Sastavio sam 48 sati bez spavanja (moralo je nešto i da se odradi posle gledanja serije) da sam isprovocirao aritmiju.

LUDO, ne preporučujem takvo ponašanje nikome!

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...