Doktor Napisano Mart 22 Share #2201 Napisano Mart 22 10 hours ago, Mikorist said: 3 Body Problem - Final Trailer | IMDb WWW.IMDB.COM Watch Trailer | 2:09 NA preporuku @Doktora. Luđe nešto skoro nisam gledao...... Sci-Fi triler.....definitivno... Služimo Narodu ! 10 hours ago, Zen Mod said: ja odustajem definitivno msm, poplava filmova koji kakvi god da su, mogu da predstavljaju samo epozicu onog sto je napisano Ja ne bih bio toliko isključiv. Ova tv serija je dugo pripremana, snimana i predtavlja jedan od Netflix-ovih aduta za ovu godinu. Surova je trenutno konkurencija na tom terenu. Svima je jasno da ima gomila ispodprosečnih tv serijala, ali msm da ovom tv serijalu treba dati šansu. Dodatni benefit je što je juče ( 21.03.2024. ) izašla komplet ( svih 8. ep. ). Javljam ovde utiske kada je odbindžujem za vikend. Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Mart 22 Share #2202 Napisano Mart 22 Pre sat vremena, Doktor reče Na žalost, poslednja epizoda 2. sezone podbacila. Kao po matrici mnogih tv serijala ostaje otvoren kraj, ali uz jednu dodatnu glupost u jednoj od varijanti zombi apokalipse. Skinuo sam ocenu za 2. sezonu sa 8 na 7. Praktično, izuzev epizode pod nazivom Reach ( ep. 4 ) koja je značajno odkočila od svih prikazanih iz 1. i 2. sezone, serijal upada u mediokritetstvo. Naravno, čekaćemo 3. sezonu ako je bude i gedati sa uživanjem. Taman je krenula akcija i konkretna stvar i kraj. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ManicP Napisano Mart 22 Share #2203 Napisano Mart 22 11 hours ago, Zen Mod said: ja odustajem definitivno msm, poplava filmova koji kakvi god da su, mogu da predstavljaju samo epozicu onog sto je napisano Ako misliš na 3 body problem... ...veći mindfuck nisam skoro čitao, uz ogradu da od trećeg toma nisam digao ruke samo zbog prva dva. Knjige su mi najbolji SF koji sam čitao posle The Player of Games (Ian M. Banks) da me ponelo a ima tome nešto godina. Msm, nije Player nešto epohalno, ali detetu u meni lego baš baš. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Mart 22 Share #2204 Napisano Mart 22 Zavisi od ličnog ukusa. Mislim da će teško neko da dostigne Vilijem Gibsona. Pogotovo da ekranizuje “Neuromanser-a”, “Grof Nula” i “Monalizin natpogon” . Možda Denis Vilnev ako poludi i/ili počne da se drogira Doktor je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Mart 22 Share #2205 Napisano Mart 22 Ama ne mora da bude SF uopšte.....Neka snime od Hermann Hesse-a par knjiga ako umeju i puna kapa Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Mart 22 Share #2206 Napisano Mart 22 23 hours ago, Mikorist said: 3 Body Problem - Final Trailer | IMDb WWW.IMDB.COM Watch Trailer | 2:09 NA preporuku @Doktora. Luđe nešto skoro nisam gledao...... Sci-Fi triler.....definitivno... Skidam... Inace Halo, sa nekim izmenama se drzi price kako je u games. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Mart 22 Share #2207 Napisano Mart 22 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Mart 23 Share #2208 Napisano Mart 23 On 3/21/2024 at 9:28 PM, Mikorist said: 3 Body Problem - Final Trailer | IMDb WWW.IMDB.COM Watch Trailer | 2:09 NA preporuku @Doktora. Luđe nešto skoro nisam gledao...... Sci-Fi triler.....definitivno... Izbacilo mi na netflixu sinoc. Zaginuh do 4 izjutra 😅 Danas ako stignem odgledam ostatak. Jako interesantno, solidno predvidivo ovo sto se do sad izdesavalo, mada i moj mozak radi na mindfuck rezimu kada gledam scifi. Za sad jako solidna stvar za odgledati. Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Mart 23 Share #2209 Napisano Mart 23 3 Body Problem - odgledao u 2 dana. Prvih 5 epizoda sinoc i to je bilo iznad Netflix-ovog proseka. Na zalost, epizode 6, 7 i 8 nisu tog tempa, komplet stimunga prvih 5 ep. i to kvari generalni utisak. Srecom, prosle godine je izasla kineska serija 3 Body Problem. Ima 30 epizoda od po 1 h. Upravo pocinjem. The Three-Body Problem (TV Series 2023– ) - IMDb WWW.IMDB.COM 45m | TV-14 Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Mart 24 Share #2210 Napisano Mart 24 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Mart 24 Share #2211 Napisano Mart 24 Odgledah i ja tri poslednje u sezoni. Da, slicnog sam misljenja kao doca. Malo losije nego prethodne, vise predvidive, ali i dalje ok, ako bude druge sezone gledacu Ovu kinesku mozda nije lose naceti. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ManicP Napisano Mart 24 Share #2212 Napisano Mart 24 On 3/22/2024 at 9:41 AM, Mikorist said: Zavisi od ličnog ukusa. Mislim da će teško neko da dostigne Vilijem Gibsona. Pogotovo da ekranizuje “Neuromanser-a”, “Grof Nula” i “Monalizin natpogon” . Možda Denis Vilnev ako poludi i/ili počne da se drogira Iščitao sam pomenute i volim Gibsona ali mu je stil pisanja katastrofa, nije mi baš zanatski to kako treba. Baš mora da budem raspoložen i da se potrudim. Suprotnost je npr. "Hiperion" Den Simonsa. Dobra priča i zanatski odličan pisac, vozi da ti se ne ostavlja knjiga. Inače i Hiperion i Neuromanser se pominju za ekranizaciju. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Mart 25 Share #2213 Napisano Mart 25 23 hours ago, Brijac said: Odgledah i ja tri poslednje u sezoni. Da, slicnog sam misljenja kao doca. Malo losije nego prethodne, vise predvidive, ali i dalje ok, ako bude druge sezone gledacu Ovu kinesku mozda nije lose naceti. Ovde dole lepo objašnjeno ono što smo i mi primetili gledajući Netflix serijal. Three Body (Chinese) Vs 3 Body Problem (American) - 100:1 TITLOVI.COM Ovaj tekst namenjen je onima koji, pre svega, smatraju da je iskustvo uživanja u lepoj literaturi bogomdano za mir i spokoj duše. Takođe, i... Brijac je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Mart 25 Share #2214 Napisano Mart 25 Meni su dobre i kineska i ova.... U odnosu na Diznijeve serije (govna) ovo je Građanin Kejn. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Mart 25 Share #2215 Napisano Mart 25 Pa da, bas to, nije skladno bilo nakon pete epizode uopste. Nista, odvajam vreme za kinesku verziju Videcu knjige da pazarim, jako mi se svideo koncept. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zika Napisano Mart 25 Share #2216 Napisano Mart 25 INSPECTOR LEWIS Allegory of Love Season 2 Episode 5 Za one koji vole i SF. Kolačić Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Mart 29 Share #2217 Napisano Mart 29 Dva trejlera za House of dragon. 😁🤗 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Mart 29 Share #2218 Napisano Mart 29 Da zamislimo da se Ned Stark probudi iz mrtvih i pita Jon Snowa šta se desilo : “Džone šta se desilo od kako su mi ošjekli glavu” “uh, paaaa ubili su ti dva sina, ženu, ali onaj nepokretni sin je postao najmoćnije biće na planeti” Znači on ih je osvetio? “ma jok” A ti si vidim saznao da si sin prestolonaslednika Targarjena i moje sestre Liane... sta si uradio s tim? “Ništa” Dobro, bar ste uspeli da sredite Lanistere, oni su bili najveća pretnja westerosu. “Ma jok, ispostavilo se da su najveća pretnja bili oni monsteri sa severa koji donose zimu i dugu noć” Auuu znači bilo je teško? Koliko ste se dugo borili s njima? “Jedno veče, Arya ih sve pobi. Genocid ćale, ge-no-cid! Izginuli su svi kao i Dotraki!” Dotraki su svi izginuli? Jel ostao bar neki? “Ma jeste, svi su živi” ni knjiga ni serija me ne zanimaju. Uz duzno poštovanje. Doktor, shonne and krca44 je reagovao/la na ovo 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ManicP Napisano Mart 29 Share #2219 Napisano Mart 29 Dadoh šansu prvobitnoj seriji onomad i batalio posle 3 epizode. Ni meni se nije nešto primila. Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Mart 29 Share #2220 Napisano Mart 29 To bre bilo odavno. Ovo je neka sasvim druga serija 🙃😁 Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano April 2 Share #2221 Napisano April 2 @Doktor, vredi li ovo nesto, gledao mozda? Barry (TV Series 2018–2023) - IMDb M.IMDB.COM 30m | 16 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano April 2 Share #2222 Napisano April 2 @shonne Gledao prve dve sezone ( msm da nisam ni tu drugu odgledao do kraja ). Uvrnuto, originalno u domenu tv serijala, ali mene nije baš nešto cimnulo. Napustio sam i neću vrv nastavljati. Nego, kada smo na slovo B - nisi odgledao ( ili jesi ? ) seriju Banshee ? E to baš šuri za sve pare. Banshee (TV Series 2013–2016) - IMDb WWW.IMDB.COM 1h | 18 Ozbiljna preporuka. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah