Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
19 hours ago, shonne said:
22 hours ago, prophet said:

Bravo za ovo. Boze kakva vremena...gle gde smo sad, uh.

Ima jako dobre i momcadi i staraca i sada, nego nam mlatimudija postala sokolana...

A masovna mjuza, u skladu sa tim, turbo seljana i mjaukanje sintisajzovanih zurli...uz neizbezni tits, buts&lips aranzman...

Napisano
3 minutes ago, vladd said:

Ima jako dobre i momcadi i staraca i sada, nego nam mlatimudija postala sokolana...

A masovna mjuza, u skladu sa tim, turbo seljana i mjaukanje sintisajzovanih zurli...uz neizbezni tits, buts&lips aranzman...

ovo drugo me ne interesuje, za prvo ne znam gde to da pratim, neki nfo?

Napisano

Peter Green - White Sky album

secam se - balavac, kupio album kad se pojavio kod nas

posle pola godine shvatio kakvo je remek delo

Napisano

Za kraj radnog vremena i početak željno iščekivanog vikenda. :jump:

Numera koja dobro ide i uz žestinu, hladno točeno, a i za non alcoholic-e ide dobro i uz mrzlu vodu iz frižidera, ponajbolje uz izvorsku vodu direkt. :laugh1tooht:

Napisano

Angel od massive 

Onako utisnut u fotelju i najezen opet shvatio da sam izabrao jedan od najboljih hobija na svetu :)

Napisano
7 hours ago, Doktor said:

Za kraj radnog vremena i početak željno iščekivanog vikenda. :jump:

Numera koja dobro ide i uz žestinu, hladno točeno, a i za non alcoholic-e ide dobro i uz mrzlu vodu iz frižidera, ponajbolje uz izvorsku vodu direkt. :laugh1tooht:

btw

rekoh pre , nesto nikad nisam voleo kompilacije ....... al Decade je ....... something else!

da nastavimo 

Napisano

Anja Lechner i François Couturier će u oktobru da za ECM objave album.. objaviće ga i na vinilu.. nekad bilo, a evo opet, poneko objavi singl kojim najavljuje album :)

Flow

Napisano

Ovo je bio moj prvi susret sa Inagakijem dok sam bio u karanteni u martu. Jako mi je odgovarao tada, a i sada!
Hvala Doktore za link! Svidja mi se izbor. :)
Obavezno pogledajte komentare ispod videa. Neki su zabavni!
Npr. "This album helped me solve a tricky case in downtown L.A in 1975." i odgovori na koji se nadovezuju. :D

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...